Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (8 - 14 Ocak)

Netflix Türkiye 8 - 14 Ocak 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "Recep İvedik 7" çekerken onu 2. sırada "Kar Kardeşliği" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Recep İvedik 7

Şehir hayatı ve ekonomik şartlarda bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gider. Köy hayatının tadını çıkarmayı umarken, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığını öğrenir. Böylece Recep, köylülerle bir olarak bu projeye karşı durur ve yeni bir maceraya atılır.

2019 senesinde "Recep İvedik 6"da kalan serinin 2022 Mart'ında Şahan Gökbakar'ın verdiği müjdeyle birlikte yedinci filminin geleceği anlaşılmıştı. "Recep İvedik 5" ve "Recep İvedik 4" halen sinemalarda en çok izlenen ilk 2 film olma özelliğini devam ettiriyor. Fakat yeni film, sinemadan elini çekerek Disney Plus platformunda yayınlandı.

2. Kar Kardeşliği

Orijinal İsmi: Society of the Snow

Süre: 144dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Yapımı: 2023 - ABD , İspanya

Bir ragbi takımını taşıyan uşak, And Dağları'ndaki bir buzulun üzerine düşer. Kazadan sağ kurtulan az sayıdaki yolcu kendilerini dünyanın en zorlu ortamlarından birinde bulur.

3. Teklif

Orijinal İsmi: The Proposal

Süre: 108dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Anne Fletcher
Senarist: Pete Chiarelli
Yapımı: 2009 - ABD

Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.

4. Uçuk Bir İş

Orijinal İsmi: Lift

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: F. Gary Gray
Senarist: Daniel Kunka
Yapımı: 2024 - ABD

Bir yolcu uçağında 500 milyon dolar değerinde altın külçesi taşımak için güçlerini birleştiren ve başlarında Cyrus Whitaker'ın olduğu uluslararası bir soygun ekibini konu alıyor.

5. Recep İvedik 6

Orijinal İsmi: Recep İvedik 6

Süre: 110dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Yapımı: 2019 - Türkiye

Recep İvedik serisinin 6. filminde, Konya'ya gitmek isteyen Recep kendisini Kenya'da buluyor. Konya'ya bir kuru fasulye festivaline katılmak isterken bir dizi hata sonucu Kenya'ya giden Recep ve arkadaşı Nurullah, bu bilmedikleri coğrafyadan evlerine dönmenin yolunu aramaya başlarlar. 

6. Taşıyıcı 2

Orijinal İsmi: Transporter 2

Süre: 90dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Louis Leterrier
Yapımı: 2005 - Almanya , ABD , Fransa

Frank Martin heyecanlı ve bol aksiyonlu hayatına biraz ara vermeye karar verir. Kendine Miami’nin sahillerinde oyalanacak daha sakin işler bulur. Ama geçmişindeki kariyerinin izleri bugüne de yansır. Yeni görevi onu beklemektedir. Özel iş kuralları ve üstün performansıyla Taşıyıcı ikinci kez görev başındadır. Üstelik bu kez daha tehlikeli bir görevle!

7. Zengo

Orijinal İsmi: Zengo

Süre: 96dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2020 - Türkiye

Zerrin ünlü bir modacı olma hayalleri kuran son derece içten ve eğlenceli bir kadındır. Yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi sonucu bir anda zenginleşen Zerrin hayallerine bir tık daha yaklaşır. Ancak tasarımlarını çocukluktan beri rakibi olan Menkıbe çalarak bir defile düzenler. Buna son derece sinirlenen Zerrini hayatını değiştirecek olaylar beklemektedir.

8. Exodus: Tanrılar ve Krallar

Orijinal İsmi: Exodus: Gods and Kings

Süre: 150dk
Tür: Aksiyon , Dram , Macera
Yönetmen: Ridley Scott
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere , İspanya

Firavun Ramses'in şiddetinden kaçmak için Hz. Musa'nın kendisine güvenen 600 bin kişiyle birlikte binbir türlü engeli aşma çabası epik dille izleyicilerle buluşuyor.

9. Recep İvedik 5

Orijinal İsmi: Recep İvedik 5

Süre: 100dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Yapımı: 2017 - Türkiye

Recep İvedik mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.

10. Recep İvedik 4

Orijinal İsmi: Recep İvedik 4

Süre: 117dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Yapımı: 2014 - Türkiye

Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır. Antremanlar için, kendisinin de küçüklüğünden beri futbol oynadığı, mahallenin tek boş alanı olan arsayı kulanmaktadırlar. Recep, bu arsanın bir müteahhite satıldığını öğrenir. Mahalle ve çocuklar için çok değerli olan bu arsayı kaybetmemek için kendi başına satın almak ister. Ancak kendi yöntemleriyle arsanın parasını toparlayamayınca, çareyi Maldivler'de yapılan büyük ödüllü bir yarışmaya katılmakta bulur.