En İyi Dilan Çiçek Deniz Dizi ve Filmleri

Yükselen oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in en iyi dizileri ve filmleri bu listede!

28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra keşfedildi. "Sevimli Küçük Yalancılar"ın Türkiye uyarlamasında Ebru karakterini canlandırdı. Günümüze kadar yoğun bir şekilde yeni film ve dizi projelerinde yer almayı sürdüren Dilan Çiçek Deniz'in en beğendiğimiz projelerini listeledik.

1. Aniden

Orijinal İsmi: Suddenly

Süre: 115dk
Tür: Dram
Yönetmen: Melisa Önel
Yapımı: 2022 - Almanya , Türkiye

Reyhan, yıllardır Hamburg'da yaşar. Kısa bir süre için kocasıyla birlikte İstanbul'a döndüğünde koku alamadığını fark eder. Doktor yaptığı kontroller sonucu bunun önemli bir sorun olabileceğini belirtince Reyhan, İstanbul'daki geçmişinin peşine düşecektir.

2. Yarına Tek Bilet

Süre: 90dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Ozan Açıktan
Yapımı: 2020 - Türkiye

Ankara'dan İzmir'e doğru çıktıkları tren yolculuğunda yolları kesişen Ali ve Leyla, birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancıdır. Yolculuk sırasında aynı kompartmana düşmeleriyle tanışan ve başlarda sürekli atışan ikili, birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen Ali ve Leyla, birlikte vakit geçirdikleri bu yolculuk sayesinde hayatlarındaki gerçeklerle yüzleşmeye başlarlar.

3. Tatlı Küçük Yalancılar

Orijinal İsmi: Tatlı Küçük Yalancılar

Süre: 110dk
Tür: Dram , Gizem
Yönetmen: Cem Karcı
Senarist: Elif Usman
Yapımı: 2015 - Türkiye

Aslı, Selin, Açelya, Hande ve Ebru çok iyi anlaşan yakın arkadaştırlar. Felekten bir gece geçirmek için buluşan beş arkadaş unutamayacakları bir eğlenceye imza atarlar. Ama geceye damga vuran ve asla unutmayacakları başka bir olay daha yaşanır. Gecenin sonunda Açelya gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Açelya'nın ortadan kayboluşunun şokunu yaşayan dört arkadaş uzun süre bir araya gelmez. Aradan bir yıl geçer ve kızların dördü de gizemli mesajlar almaya başlar. Sadece Açelya'nın bileceği konular hakkındaki bu mesajlar dört arkadaşı yeniden bir araya getirir. Mesajların kaynağını merak eden kızlar sununu bilmedikleri bir gizemin içine doğru sürüklenmeye başlar.  

4. Yarım Kalan Aşklar

Orijinal İsmi: Yarım Kalan Aşklar

Tür: Dram , Gizem , Komedi
Yönetmen: Umur Turagay
Yapımı: 2020 - Türkiye

İdealist bir gazeteci olan Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Ozan, mesleğinde gözü kara biri olarak tanınır, gizemli ve zor haberlerin peşinden gider. Birbirini inanılmaz derece seven çift, mutlu bir aile olma yolundadır ancak bu mutlulukları çok sürmez. Ozan korkunç bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Ölmesine rağmen, başka bir bedende canlanan Ozan’ın iki tane birbirinden zor amacı vardır. Birincisi, onu kimin öldürdüğünü bulmak ikincisi ise Elif’e ne pahasına olursa olsun gerçekleri anlatmak.

5. Bodrum Masalı

Dizide Ateş, başarılı bir yüzücüdür. Ancak babasının işleri yolunda gitmez ve kolejde okurken devlet lisesine gitmek zorunda kalır. Ancak Ateş’in yüzme antrenmanları için yeniden koleje gitmek zorunda kalması işleri değiştirir. Kolejli gençler Ateş’i küçümser.

6. Çukur

Orijinal İsmi: Çukur

Süre: 120dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yapımı: 2017 - Türkiye

Çukur, kontrolü bir mafya ailesi olan Koçova ailesinin elinde olan bir mahalledir. Mahallenin kendine ait kuralları vardır; Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz ve satılmaz. Fakat bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçova ailesi ile anlaşma sağlanmaya çalışır, ters tepince mahalleye ve aileye saldırırlar. Fakat beklenmedikleri gelişmelerle kartlar yeniden dağıtılır.