TV+'taki En İyi Komedi Filmleri

TV+ Platformundaki en keyifli komedi filmlerini sizler için derledik!

Bu günlerde hepimiz bir gülümsemeye ihtiyaç duyuyoruz. Dünya insanları depresyona sürüklerken, TV+ platformuna dönün ve her zaman değişen komedi bölümünde haberlerden kaçmak için bir şeyler bulun. Bu günlerde gülebilecek filmler bulabileceğiniz platformun en güzel filmleri bu listede.

İşte sizler için seçtiğimiz en eğlenceli komedi filmleri!

İyi seyirler!

1. Karanlık Gölgeler

Orijinal İsmi: Dark Shadows

Süre: 113dk
Tür: Fantastik , Komedi
Yönetmen: Tim Burton
Senarist: Dan Curtis , John August
Yapımı: 2012 - ABD , İngiltere

1752 yılında küçük oğlu Barnabas ile birlikte Joshua ve Naomi Collins çifti yeni bir hayata başlamak için Liverpooldan Amerika'ya taşınırlar. Ama koca bir okyanus bile aileyi rahatsız aden gizemli kabustan kaçmak için yeterli değildir. Şehirde 20 yıl geçirir.Ama köklü playboy Angelique Bouchard un kalbini kırmışlardır. Angelique Bouchard barnabası vampire çevirip mezara hapsetmiştir. İki yüzyıl sonra Barnabas mezarından yanlışlıkla serbest kalmışıtr.Ve gelişmiş 1972 dünyasında tekrardan dirilir.  

2. Florence

Orijinal İsmi: Florence Foster Jenkins

Süre: 110dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Stephen Frears
Senarist: Nicholas Martin
Yapımı: 2016 - ABD , İngiltere

Çok zengin bir kadın olan Florence Foster Jenkins, bir müzik salonu sahibi olmasının yanında müziğe gerçekten tutkuyla bağlı biridir. Babasından kalan yüksek mirasın da verdiği güvenle opera şarkıcısı olmaya heveslenir. Ancak bir sorun vardır, Jenkins'in korkunç bir sesi vardır, biraz da yaşından dolayı o çok özendiği opera şarkıcılarının yanına bile yaklaşacak kapasitede değildir. Yine de eşi St. Clair Bayfield ve piyanist Cosmé McMoon ona ellerinden gelen tüm yardımı yapacaktır. Filmde 1868 – 1944 yılları arasında yaşamış Florence Foster Jenkins'in gerçek hikayesi anlatılıyor.

3. Aile Arasında

Orijinal İsmi: Aile Arasında

Süre: 126dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ozan Açıktan
Senarist: Gülse Birsel
Yapımı: 2017 - Türkiye

Çok takıntılı bir adam olan Fikret ve müzikhol vokalisti Solmaz, aynı gün yıllar süren evliliklerini bitirmiş, ve çok tuhaf olaylar sonucunda karşılaşmışlardır. Bu sırada Solmaz'ın kızı Zeynep, zengin bir kebapçının oğluyla evlenmeye karar vermiştir. Ancak ilk başta aile arasında olması planlanan nikah, giderek tantanalı bir hal alınca Fikret kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulacaktır.

4. Sesler

Orijinal İsmi: The Voices

Süre: 101dk
Tür: Fantastik , Komedi , Korku , Suç
Yönetmen: Marjane Satrapi
Senarist: Michael R. Perry
Yapımı: 2014 - Almanya , ABD

Reynolds, yıllardır bir kadının ilgisi için çırpınan sevimli ancak garip, küvet fabrikasında çalışan Jerry Hickfang rolünü canlandırıyor. İlişkileri aniden tehlikeli bir hal alınca Jerry’nin kötü ve konuşan kedisi ile iyiliksever ve konuşan köpeği kendisini nihai bir kurtuluşa götüren fantastik bir yola iter.

5. Alan Partridge: Alpha Papa

Orijinal İsmi: Alan Partridge: Alpha Papa

Süre: 90dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Declan Lowney
Yapımı: 2013 - İngiltere , Fransa

Ünlü DJ Alan Partridge'ın radyo istasyonu yeni bir medya konglomeratı tarafından devralındığında, Alan'ın potansiyel olarak şiddetli bir kuşatmayı etkisiz hale getirmek için polis ile çalışmak zorunda kalmasına neden olan olaylar zinciri başlar.

6. Üçkağıtçı Mortdecai

Orijinal İsmi: Mortdecai

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Macera
Yönetmen: David Koepp
Yapımı: 2015 - ABD

Bir müzayedeci olan Charles Mortdecai, çalınmış bir tablonun peşine düşer. Söylentilere göre bu tablo, Nazi altınlarıyla dolu kayıp bir banka hesabıyla bağlantılıdır.

7. Pek Yakında

Orijinal İsmi: Pek Yakında

Süre: 130dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2014 - Türkiye

Eski bir figüran ve korsan DVD satıcısı olan Zafer, hayatta dikiş tutturamamış bir adamdır. Karısı Arzu ondan ayrılmak isteyince ona kendini kanıtlamak için son çaresine başvurur: 1970'lerde yazılmış ancak hayata geçmemiş bir film projesi olan Şahikalar'ı çekmek ve artık boş işlerle uğraşmadığını ona gösterecektir. Bu planında ona eski Yeşilçam emektarı arkadaşları yardımcı olmaya çalışacaktır, Zafer filmde Arzu ve diğer arkadaşlarıyla birlikte ünlü oyuncu Boğaç Boray'ı oynatacaktır. Zafer hem yeteneklerini ispat etmek, hem karısına güzel bir film hediye etmek, hem de onu ayrılıktan caydırmak için bu yetenekleri kısıtlı ekiple zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılır. 

8. Küçük Bir Rica

Orijinal İsmi: A Simple Favor

Süre: 117dk
Tür: Gerilim , Komedi , Suç
Yönetmen: Paul Feig
Senarist: Jessica Sharzer
Yapımı: 2018 - ABD , Kanada

Küçük bir kasabada yaşayan, ama internette çektiği günlük videolarla ün kazanmış ev kadını Stephanie Ward'un hayatı, en yakın arkadaşı Emily Nelson'ın bir iz bırakmadan kaybolmasıyla alt üst olur. Tüm vaktini Emily'nin izini aramaya adayan Stephanie'ye Emily’nin kocası Sean da yardımcı olmaya çalışacak, bazı sırlar ortaya çıktıkça öyküye dahil olan herkesin hayatı değişecektir. Küçük Bir Rica filmi, Amerikalı yazar Darcey Bell'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı.

9. Kod Adı: U.N.C.L.E.

Orijinal İsmi: The Man from U.N.C.L.E.

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Guy Ritchie
Yapımı: 2015 - ABD

1960'lı yıllarda geçen ajan hikayesinde Solo ve Kuryakin adlı 2 ajanın aksiyon dolu takip öyküsü anlatılıyor. CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB ajanı İlya Kuryakin, soğuk savaş yıllarının gergin ortamında nükleer silahlar geliştirerek bütün dünyayı tehdit eden bir suç örgütüne karşı güçlerini birleştirirler. İlk başta birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin örgütün içine sızabilmek için tek şansı, oldukça önemli işler yaptıktan sonra ortadan kaybolan bir Alman bilim adamının kızı olan Gaby'dir.

10. Denemeye Değer

Orijinal İsmi: Long Shot

Süre: 125dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Jonathan Levine
Senarist: Dan Sterling , Liz Hannah
Yapımı: 2019 - ABD

Fred Flarsky yetenekli ve özgür ruhlu bir gazetecidir. Charlotte Field ise çok etkileyici ,zeki, sofistike ve başarılı bir kadındır. Yetenekli ve güçlü karaktere sahip bir diplomat olan Charlotte, başkanlık hedefini gerçekleştirmeye çok yakındır. Bu ikilinin, tek ortak noktası ise Charlotte’nin, Fred’in bebek bakıcılığını yapmış olması ve onun ilk aşkı olmasıdır. Fred beklenmedik bir şekilde, Charlotte ile yeniden bağlantı kurduğunda, onu etkilemeyi başarıyor! Charlotte, başkanlık için hazırlanma yolunda, konuşmalarını yazması için Fred’i de ekibine alıyor. Bu gösterişli hayata çok da hazır olmayan Fred ve Charlotte’un aşkı kıvılcımlanmaya başlıyor.