Ramy Youssef Filmleri ve Dizilerini Sıraladık!

Yükselen oyuncu Ramy Youssef, bugün 33 yaşında!

Amerikalı bir stand up komedyeni, oyuncu, senarist ve yönetmen olan Youssef, Mısırlı bir ailenin çocuğu olarak New York'ta dünyaya geldi. 2023 yılında yer aldığı "Zavallılar" filmi ve 2019 yapımı "Ramy" dizisi ile ses getirdi ve 2022 yılında evlendi. 

Biz de doğum gününde Ramy Youssef'un filmlerini ve dizilerini sıraladık!

İyi seyirler.

1. Mr. Robot

Orijinal İsmi: Mr. Robot

Tür: Dram , Suç
Yapımı: 2015 - ABD

Mr. Robot, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki anti-sosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.

2. Ramy

Ramy, Mısırlı göçmen bir ailenin oğludur. New Jersey'de yaşamının sürekli bir sınav olduğunu düşünen müslüman cemaatiyle yaşamaktadır fakat Ramy'nin hayata bakış açısı çevresindekilerden çok daha değişiktir.

3. Zavallılar

Orijinal İsmi: Poor Things

Süre: 142dk
Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Senarist: Tony McNamara
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere , İrlanda

Film, bir Viktorya dönemi aşk, keşif ve bilimsel cesaret öyküsü...

"Poor Things", eksantrik ama parlak bir bilim adamı (Willem Dafoe) tarafından hayata döndürülen genç bir kadın olan Belle Baxter'ın (Emma Stone) inanılmaz hikayesini anlatıyor.

4. Dilek

Orijinal İsmi: Wish

Süre: 95dk
Yapımı: 2023 - ABD

Fantastik bir evrende, Rosas ülkesinde geçen bu filmde, keskin zekalı idealist Asha'nın dileği, evrenin kendisine ait bir enerji küresi olan yıldızlardan duyulur. Asha'nın dileği o kadar güçlüdür ki, bir yıldız bu dileği yanıtlar. Asha ve yıldız, Rosas adındaki bu ülkenin hükümdarı Kral Magnifico'ya karşı zorlu bir mücadeleye girişirler ve toplumu kurtarmak için birlikte çalışırlar.