TV+ Platformundaki En İyi Yerli Diziler

TV+ Platformundaki en iyi yerli dizileri sizler için derledik!

Muhteşem içeriklere sahip dizi ve film izleme platformlarından biri olan TV+'da pek çok ilgi çekici yerli dizi bulunmakta. Romantikten nostaljiğe, gerilimden belgesele pek çok farklı türde olan bu yerli dizilerin hepsini ilgiyle izleyeceğinize eminiz. 

İşte sizler için seçtiğimiz en iyi yerli diziler!

İyi seyirler!

1. Acans

Acans, her gün birbirinden kaprisli müşteriler, sorunlu ünlüler ve karşlaştıkları krizlerle baş etmeye çalışan bir reklam ajansı çalışanlarının ve onların kafası karışık başkanının yaşadıklarına odaklanıyor.

2. Aynen Aynen

Orijinal İsmi: Aynen Aynen

Süre: 8dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 - Türkiye

Günümüz kadın erkek ilişkilerini, genç yaştaki iki karakter üzerinden anlatan komedi dizisi Nil ve Emir’in ilişkilerini ilk randevudan itibaren izleyici ile buluşturuyor.

3. Dudullu Postası

Orijinal İsmi: Dudullu Postası

Süre: 59dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Onur Ünlü
Senarist: Funda Alp , Erkan Yılmaz
Yapımı: 2018 - Türkiye

Mizah dergisi olan Penguen’de Serkan Yılmaz’ın 7 yıldır yazdığı "Dudullu Postası" ekranlara taşınıyor.

4. Pavyon

Orijinal İsmi: Pavyon

Süre: 25dk
Tür: Belgesel
Yönetmen: Sami Öztürk
Senarist: Sami Öztürk
Yapımı: 2019 - Türkiye

Ankara’nın eğlence gelirinin yüzde 80’nini oluşturan pavyonların toplumda hoş görülmediği ve çeşitli klişeleri anlatan bu belgesel izleyiciyi pavyon kültürünün içine çekiyor, tabularınızı yıkmaya hazır olun.

5. Masum

Süre: 60dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Seren Yüce
Senarist: Berkun Oya
Yapımı: 2017 - ABD , Türkiye

Başlarda sıradan görünen bir Türk ailesinin etrafında yaşanan olayları polisiye ve dram türlerini harmanlanarak ekranlara taşıyor. Emekli bir komiser olan Cevdet ve karısı emekliliklerini şehirden uzak bir çiftlikte huzur içinde geçirirken birden küçük oğullarının bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelmesiyle ailenin hayatı mahvolur.

6. Alef

Orijinal İsmi: Alef

Süre: 53dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Emin Alper
Senarist: Emin Alper
Yapımı: 2020 - Türkiye

Alef İstanbul Boğazı’nda bulunan bir cesedin ardından, seri cinayetler işleyen bir katilin varlığına ve onu bulmaya çalışan dedektiflerin hikayesine odaklanıyor. İki dedektiften genç olan Kemal karakterine Kenan İmirzalıoğlu hayat verirken, ortağı olan daha tecrübeli dedektif Settar’ı ise Ahmet Mümtaz Taylan canlandıyor. Hayata bakışlar oldukça farklı olan bu ikiliye bir de üniversite de öğretim görevlisi olan Yaşar karakteri eklendi. Yaşar karakterine ise Melisa Sözen hayat veriyor. Kemal, Settar ve Yaşar seri cinayetleri çözmeye çalışırken aslında yüzlerce yıllık bir sırrı da çözecekler.

7. Börü 2039

Orijinal İsmi: Börü 2039

Süre: 45dk
Yönetmen: Ahmet Atalay , Can Emre
Yapımı: 2021 - Türkiye

Börü’nün başlangıcından 25 sene sonrasını anlatan BÖRÜ 2039; 2039'da dünyadaki düzenin iyiden iyiye bozulduğu bir gelecekteki Türkiye’ye odaklanıyor. Dünya artık yeni bir savaşın gölgesindeyken ülke de bıçak sırtında yaşamaktadır. İnsanların arkasını alamadığı derecede tehlikeli yaratılmış teknolojilerin hüküm sürdüğü bu sorunlu dünyanın savaşları ve kolluk kuvvetlerinin bu dünya düzeninde nasıl var olmaya çalışıldığı anlatılmakta.

8. Yaşamayanlar

Orijinal İsmi: Yaşamayanlar

Süre: dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Alphan Eşeli
Senarist: Pınar Bulut
Yapımı: 2018 - Türkiye

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

9. Bizden olur mu ?

Orijinal İsmi: Bizden olur mu ?

Süre: 15dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2022 - Türkiye

Deniz ve Sarp, aşkta bu zamana kadar aradıklarını bulamamıştır. Sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan yorulan Deniz ve Sarp, çareyi ilişkiler hakkında tavsiyeler veren kitaplarda arar. Birbirlerini tanımak için buluştuklarında kitaplardan öğrendiklerini uygulamaya çalışan ikili, bu süreçte kendilerini birbirinden tuhaf ve komik durumların içinde bulur. Doğal halleriyle nefis bir çift olma imkanları olan Deniz ve Sarp, taktikler nedeniyle her buluşmayı berbat bir hale getirir. Onlar, taktiklere rağmen biz olmayı başarabilecek midir?

10. Bartu Ben

Orijinal İsmi: Bartu Ben

Süre: 40dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Tolga Karaçelik
Yapımı: 2018 - Türkiye

"Bartu Ben", bir zamanlar reytingi yüksek dizilerde ve art-house sinema filmlerinde bol bol karşımıza çıkan, şimdiki "az ünlü" Bartu Küçükçağlayan'ın birazcık daha ünlü olma hikayesini konu alıyor. Bartu, dizilerde oynamaktan bıkmıştır fakat hızlı yaşamayı sevdiği hayatı sebebiyle parası da kalmamıştır. Tam bu sıralarda oyunculuk hayali kuran kuzeni Gizmo ve senelerdir karşılaşmadığı dayısı karşısına çıkar. Dizilerde oynamadan yeterli gelir kazanmanın bir yolunu ararken bir yandan da kim olduğu ve ne istediğini anlamaya çalışmaktadır Bartu.