2022 Yılında Google'da En Çok Aratılan 10 Oyuncu!

Google, 2022 yılında dünya genelinde en çok aratılan 10 oyuncuyu açıkladı!

Google 2022 yılında en çok aratılan oyuncuları duyurdu. Listede gerek yaptığı işler gerekse karıştığı olaylarla 2022 yılı gündeminde sık sık adını duyduğumuz isimler var. Johnny Depp'ten Will Smith'e Andrew Garfield'dan Evan Peters'a işte 2022 yılında Google'da en çok aratılan oyuncular.

1. Johnny Depp

Johnny Depp
Doğum Tarihi: 9 Haziran 1963

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davasında kazanan Depp oldu. Dava sürecinde sosyal medyada büyük destek gören Depp, Hollywood'daki yerini geri kazanmaya başladı. 

2. Will Smith

Will Smith
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1968

Chirs Rock'ın Oscar Ödül Töreni'nde Jada Pinkett Smith'in saçsız başıyla ilgili esprisini takiben Will Smith'in "Karımın adını ağızına alma" diye bağırıp Rock'a tokat attı. Aynı gece 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Smith, tüm dünyada büyük tekpi topladı.

3. Amber Heard

Amber Heard
Doğum Tarihi: 22 Nisan 1986

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davasında Heard kaybeden ve kamuoyundan destek görmeyen taraf oldu. Bu süreçte Heard'ün "Aquaman ve Kayıp Krallık" filmindeki sahnelerinin de kesildiği söylendi.

4. Chris Rock

Chris Rock
Doğum Tarihi: 7 Şubat 1965

Chirs Rock'ın Oscar Ödül Töreni'nde Jada Pinkett Smith'in saçsız başıyla ilgili espri yapması Will Smith'in beklenmedik bir şekilde kendisine tokat atmasıyla sonuçlandı. 

5. Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1971

Chirs Rock'ın Oscar Ödül Töreni'nde Jada Pinkett Smith'in saçsız başıyla ilgili esprisini takiben Will Smith'in "Karımın adını ağızına alma" diye bağırması ve tokat atması geçtiğimiz yılın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. 

6. Joseph Quinn

Joseph Quinn
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1994

Joseph Quinn, "Stranger Things" dizisinde canlandırdığı Eddie Munson karakteriyle bir anda dünya çapında üne sahip oldu. Karakter ve Quinn'in performansı dizinin hayranları tarafından çok sevildi. Quinn'in pek çok sahnesi sosyal medyada büyük popülerlik kazandı.

7. Evan Peters

Evan Peters
Doğum Tarihi: 20 Ocak 1987

Even Peters, Netflix'in hit dizisi "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi"ndeki seri katil Jeffrey Dahmerperformansıyla büyük ilgi çekti ve olumlu eleştiriler topladı.

8. Andrew Garfield

Andrew Garfield
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1983

Andrew Garfield, özellikle "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" filminde yer aldığını pek çok kez redderek eğlenceli bir gizem yarattı. Filmde yer aldığı ortaya çıktıktan sonra, Örümcek-Adam olarak bu geri dönüşü hayranları oldukça sevindirdi. Garfield ayrıca geçtiğimiz yıl "Tick, Tick... Boom!" ile Oscar adaylığı kazandı ve bu yılki mini dizisi "Under the Banner of Heaven" ile de büyük beğeni topladı.

9. Julia Fox

Julia Fox

Julia Fox, kendine has giyim tarzı ve açıklamalarıyla pek çok kez gündem oldu. Özellikle Kanye West ile ilişkisi Hollywood magazin basınını meşgul etti. 

10. Ezra Miller

Ezra Miller
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1992

"Fantastik Canavarlar" serisi ve "The Flash" yıldızı Ezra Miller, bu yıl pek çok taciz ve şiddet suçlamsıyla karşı karşıya kaldı. Bunun sonucunda DC evrenindeki Flash rolü tehlikeye girdi ve "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" filminin de tanıtım sürecine zarar verdi.