“Şahane Hayatım” Dizisine Yıldız Konuk!

08.01.2024 14:48
“Şahane Hayatım” Dizisine Yıldız Konuk!

Ece Uslu’dan sonra yeni bir yıldız isim "Şahane Hayatım" dizisine konuk oluyor!

FOX TV'nin çarşamba akşamları yayınlanan "Şahane Hayatım" dizisi, izleyicileri birbirinden ünlü isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta diziye konuk olan Ece Uslu’dan sonra şimdi de Cansel Elçin diziye konuk olacak.

Elçin, ayrıca başka iddialı projelerde yer almaya da devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Netflix'in büyük beklenti yaratan "Adsız Aşıklar" dizisinde Halit Ergenç ile birlikte rol alacağını duyuran Elçin, şimdi de FOX TV'nin "Şahane Hayatım" dizisinde konuk olarak yer alacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elçin, "Şahane Hayatım"ın yapımcı şirketi Ay Yapım için özel bir karakterle seyirci karşısına çıkacağını belirtti. 

"Şahane Hayatım" dizisinin konusu ne?

Dizi, hayatta yüzleşmek zorunda kaldığı haksızlıkları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in hikayesini merkezine alıyor.

"Şahane Hayatım" dizisinin oyuncuları kim?

Çağrı Bayrak'ın yönettiği "Şahane Hayatım" dizisinde Hilal AltınbilekOnur TunaYiğit ÖzşenerSerkan KeskinNesrin CavadzadeSumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor. Dizi oyuncularını ve karakterlerini daha yakından tanımak isterseniz bu listemize göz atabilirsiniz.

Kaynak: Birsen Altuntaş