Once Upon a Time in Hollywood’dan İlk Poster Geldi

18.03.2019 19:51
Once Upon a Time in Hollywood’dan İlk Poster Geldi

23 Ağustos 2019’da vizyona girecek Quentin Tarantino’nun merakla beklenen yapımı Once Upon a Time in Hollywood’dan ilk poster sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood'da, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton’a Leonardo DiCaprio; uzun süreli dublörü Cliff Booth’a ise Brad Pitt hayat veriyor. Artık tanınmadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışan ikilinin mücadelesini konu alan filmde, Rick Dalton’un ünlü komşusu Sharon Tate bir cinayete kurban gider. Charles Manson tarikatına bağlı kişilerin işlediği cinayete kurban olan Tate, öldüğünde 8.5 aylık hamile ve yönetmen Roman Polanski'nin eşi idi. Bu trajik hikayeyle, kahramanlarımızın hikayesinin beklenmedik bir şekilde kesiştiği film, izleyici tarafından merakla bekleniyor.

 

2019’un en çok beklenen filmleri arasında yer alan Once Upon a Time in Hollywood, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.  Quentin Tarantino’nun yazıp, yönettiği filmde Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’ya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü aktör Luke Perry’de Scott Lancer rolünde eşlik etmişti. Sharon Tate rolünde ise Suicide Squad (Gerçek Kötüler)’ın Harley Quinn’i Margot Robbie’yi izleyeceğimiz yapımda, Al Pacino, Kurt Russell, Zoe Bell, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Dakota Fanning gibi ünlü isimler de yer alıyor.

 

23 Ağustos 2019’da vizyona girecek Quentin Tarantino’nın merakla beklenen filminden gelen poster ise, sadeliğiyle biraz şaşırtsa da, filmi bekleyen sinemaseverlerin heyecanını hiç azaltmadı.