Cannes’a Yetişmeyen Once Upon a Time in Hollywood’dan Yeni Bir Görsel

19.04.2019 11:42
Cannes’a Yetişmeyen Once Upon a Time in Hollywood’dan Yeni Bir Görsel

Bu senenin en merak edilen yapımlarından olan Quentin Tarantino filmi Once Upon a Time in Hollywood, şaşkınlık verici bir şekilde Cannes film listesinde yer almadı ancak film listesinin açıklanmasının hemen ertesinde setten yeni bir fotoğraf paylaşıldı.


Daha önce Once Upon a Time in Hollywood’un, dünya prömiyerini 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 72. Cannes Film Festivali’nde yapacağı duyurulmuştu. Fakat hemen ardından, filmin Cannes’e yetişemeyeceği, yetişemediği takdirde yerine Greta Gerwig’in yazıp yönettiği Little Women filminin gösterileceği söylentileri çıkmıştı. Söylentilerin aksine, her iki filmde Cannes listesinde yer alamadı!

 

Bunun üzerine tanıtım çalışmalarına daha da ağırlık vereceğini tahmin ettiğimiz filmi Once Upon a Time in Hollywood güçlü ve kalabalık oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Efsanevi yönetmen Tarantino’nun beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood, 1969 yılında geçiyor. Western film yıldızı Rick Dalton ve onun uzun dönemli dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu alan film, tanınmadıkları bir yerde çalışmak için ikilinin mücadeslesine odaklanıyor. Aynı zamanda, Rick Dalton’un ünlü komşusu, Sharon Tate’in, Charles Manson tarikatı tarafından vahşice öldürülmesini de, ikilinin hayatı ile kesiştiren film, sıradanlıktançok uzaklaşayor. Sharon Tate’in öldürüldüğünde, ünlü yönetmen Roman Polanski’nin eşi ve 8.5 aylık hamile idi, bu taraftan bakınca dram ve komediyi harmanlayan film, sinemaseverde merak uyandırıyor.

 

Setinden yeni bir görsel paylaşılan filmin başrollerini Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in paylaşıyor. Filmde başrol ikilisine Margot Robbie, Luke Perry, Al Pacino, Burt Reynolds, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Tim Roth ve Michael Madsen gibi önemli isimler eşlik ediyor!

 

Once Upon a Time in Hollywood, 23 Ağustos 2019’da vizyondaki yerini alacak! Film setinden paylaşılan son fotoğrafı aşağıdan görebilirsiniz.