“Prestij Meselesi” Filminden İlk Resmi Afiş!

20.12.2022 11:17
“Prestij Meselesi” Filminden İlk Resmi Afiş!

Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi “Prestij Meselesi”nin afişi yayınlandı. Filmin afiş tasarımını yüzlerce Hollywood filminin afiş tasarımını yapan Emrah Yücel üstlendi.

Afiş, “Özcan DenizHaluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi” temasıyla yayımlandı. "Prestij Meselesi" Mahsun Kırmızıgül (Mahmut Kırmızıgül), Özcan Deniz (Onur Gözeten) ve Haluk Levent'in (Ali Erkin) şöhret basamaklarını tırmanışını konu edinecek.

Yüksek bütçeli filmin oyuncu kadrosunda; Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten, Ali Erkin Acır, Ece Yaşar, Ali Sürmeli, Bülent Emrah Parlak, Celil NalçakanErdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Levent Sülün, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Murat Han, Necmi Yapıcı, Defne Samyeli, Barış Murat Yağcı, Nursel Köse ve Zafer Ergin gibi ünlü isimler yer alıyor. 

3 Şubat’ta vizyona girecek olan “Prestij Meselesi”nin senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül; yapımcılığını ise Murat Tokat üstleniyor.