Laurent

Fransa | 31 Ekim 1973
5,3/10
Philippe Bas, Kurtlar İmparatorluğu, 24 Saat Michel Vaillant ve Tehlikeli Tesadüf yapımları ile tanınan Oyuncu.
Devamını Oku

Laurent Biyografi

Laurent göçebe vampirlerin üçüncüsüdür. Birlikte Ontario’ dan yolculuğa başlamışlardır. Forks a geldiklerinde Cullenlar’ın beyzbol oynadiklarını duyarak yanlarına uğramışlardır. James yapmadığı için Laurent liderleri olarak öne çıkmıştır. James Bella’ nın peşine düştüğünde Cullenlar’ ı uyarmış Bella’ yı avlayana kadar vazgeçmeyeceğini soylemiştir.

Cullenlar’ ın vejeterjan yaşamı ile çok ilgilenmiş olmasına rağmen oarada kalmak yerine Denali Klanına katılmayı tercih etmiştir. James ve Cullenlar arasında yaşananlara bulaşmak istememiştir. Victoria’ nın isteği üzerine Bella’ yı bulabilmek için Forks’ a geri dönmüştür. Fakat Laurent Bella ile karşılaştığında susamış olduğundan Bella nın kokusuna karşı koyamamış ama tam o sırada gelen Quileute kurtadamları tarafından yakalanarak öldürülmüştür.

Laurent tembel bir vampirdir. Kendisine kolay gelen şeyleri yapmayı tercih eder. James ile seyahat etmiştir çünkü James güçlüdür ve bundan etkilenmiştir. James’ den ayrılma zamanı geldiğinde Cullelar’ ı uyarmaya gitmiş. James in ölümünden sonra Victoria ona koruma teklif etmiş ve Bella’ yı öldürebilmesi için ondan yardım istemiştir. Laurent kabul etmiştir ki zaten kararlarını başkalarını düşünmeden kendi çıkarları doğrultusunda vermektedir.