Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (10 - 16 Nisan)

Netflix Türkiye 3 - 9 Nisan 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Aaahh Belinda" çekerken onu 2. sırada "Tamirhane" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Aaahh Belinda

Genç bir aktörün mükemmel hayatı, bir reklamda oynamayı kabul edince çılgın bir hal alır ve çekimler sırasında aniden kendini karakterinin dünyasında bulur.

2. Tamirhane

Orijinal İsmi: Tamirhane

Süre: 113dk
Tür: Komedi
Senarist: Bülent Şakrak
Yapımı: 2022 - Türkiye

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki yakın dost Yılmaz ve Müjdat’a manevi babaları gibi olan Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören yaşlı adamın kalbinin dayanamaması ile hiç beklemedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın yaşlı adamın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya varır. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler.

3. Açlık

Orijinal İsmi: Hunger

Süre: 130dk
Tür: Dram , Gerilim
Yapımı: 2023 - Tayland

Ailesinin erişte restoranını işleten bir kadın, huysuzluğuyla meşhur bir şefin himayesinde lüks yemek sektörüne katılmaya davet edilir.

4. The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Orijinal İsmi: Seven Kings Must Die

Süre: 111dk
Tür: Aksiyon , Macera , Savaş
Yönetmen: Edward Bazalgette
Senarist: Martha Hillier
Yapımı: 2023 - İngiltere

Kral Edward'ın ölümünün ardından Bebbanburg'lu Uhtred ve yoldaşları, sonunda İngiltere'yi birleştirme umuduyla parçalanmış bir krallıkta maceraya atılır.

5. Nuh: Büyük Tufan

Orijinal İsmi: Noah

Süre: 138dk
Tür: Dram , Macera
Yönetmen: Darren Aronofsky
Senarist: Darren Aronofsky
Yapımı: 2014 - ABD

Nuh, karısı ve 3 oğluyla birlikte yaşamaktadır. Çocukken babası, Tubalcain'ler tarafından öldürülmüştür, büyüdüğünde de bu sefer oklar ona dönmüştür. Bir gün toprağa ekildiğinde hemen yeşeren bir bitki keşfeder, aynı anda büyük bir sel rüyalarına girmeye başlamıştır. Bütün bunları dedesi Methuselah'a anlatır. O da Nuh'un seçilmiş bir kişi olduğunu ve bu kaderden kaçılamayacağını söyler. Bu esnada aralarına Ila adında ailesini ve her şeyini kaybetmiş bir kız katılacaktır. Nuh'un düşmanlarından kurtulmak için o ağaçları ekip odunlarından bir gemi yapması gerekecektir.

6. Chupa

Orijinal İsmi: Chupa

Süre: 98dk
Tür: Aile , Fantastik , Macera
Yönetmen: Jonás Cuarón
Senarist: Jonás Cuarón
Yapımı: 2023 - ABD , Meksika

Meksika'daki ailesini ziyaret eden genç Alex, büyükbabasının kulübesinde saklanan genç bir chupacabrayı bulduğunda beklenmedik bir arkadaş edinir. Efsanevi yaratığı kurtarmak için Alex ve kuzenleri ömür boyu sürecek bir maceraya atılmalıdır.

7. Adalet Benim

Orijinal İsmi: Faster

Süre: 98dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: George Tillman Jr.
Senarist: Tony Gayton , Joe Gayton
Yapımı: 2010 - ABD

Adamımız, hapisten çıktığı gibi yıllar önce bir soygunda ölen kardeşinin intikamını almak için yola koyulur... Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır, çünkü o hapisteyken dışarısı hayli değişmiştir.

8. Kaçış Planı

Orijinal İsmi: Escape Plan

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Mikael Håfström
Yapımı: 2013 - ABD , İngiltere

Dünyanın en önemli güvenlik uzmanlarından biri olan Ray Breslin, işinde son derece tanınan bir güvenlik tasarımcısıdır. Kendi tasarlayıp inşa ettiği üst düzey korumalı hapishanenin konuklarından biri ise kendisi olur. Kendi tasarladığı hapishanede şimdilerde mahkum olarak yer alan Ray, yüksek güvenlik engellerini bir bir aşarak firar etmeyi planlamaktadır. Bu yolda hapishanenin en saygı duyulan mahkumlarından olan gizemli Emil ile anlaşır. Emil'in tek derdi arkadaşlarına zarar gelmemesi, hapishane şartlarının mümkün mertebe insancıl olmasıdır. Ancak Ray'in planları bambaşkadır...

9. Murder Mystery 2

Orijinal İsmi: Murder Mystery 2

Süre: 91dk
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yönetmen: Jeremy Garelick
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2023 - ABD

Artık tam zamanlı dedektifler olan Nick ve Audrey, kendi dedektiflik bürolarını ayağa kaldırmaya çabalamaktadırlar. Arkadaşları Maharaja kendi şaşaalı düğününden kaçırılınca, dedektifler kendilerini uluslararası bir kaçırılma davasının ortasında bulurlar.

10. Kill Boksoon

Orijinal İsmi: Kill Bok-soon

Süre: 137dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Byun Sung-hyun
Yapımı: 2023 - Güney Kore

O, iş hayatında nam salmış bir suikastçı olsa da evdeyken ergen kızıyla uğraşan bekâr bir anne. Öldürmek kolay, asıl zor olan ebeveynlik yapmak.