Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Megan Fox Filmi!

16 Mayıs 1986 doğumlu oyuncu Megan Fox, bugün 37 yaşına giriyor!

Oak Ridge, Tennessee doğumlu oyuncu, 13 yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başladıktan sonra 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek Yarışması'nda çeşitli ödüller kazandı. 2007 yılında yer aldığı "Transformers" filmiyle tüm dünyada ve ülkemizde tanınır hâle gelen Fox'un en beğendiğimiz filmlerini sizler için bir araya getirdik.

İyi seyirler!

1. Transformers

Orijinal İsmi: Transformers

Süre: 144dk
Yönetmen: Michael Bay
Yapımı: 2007 - ABD

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak ayrılmaktadırlar. Kendilerince başka amaçlar uğrunda mücadele eden bu transformerlar, gezegenin yakıtı biterken uzay ortamındaki diğer yakıt kaynaklarının arayışına girerler. Hal böyleyken bu arayış onları Dünya’ya kadar yönlendirecektir. İstedikleri anda arabaya, gemiye ya da uçağa dönüşebilen bu robotlar, bu kez Dünya’yı ele geçirmek için savaş açacaklardır. Elbete bu savaşı başlatanların tam karşısında iyi huylu robotlar başrolde olacaklardır.

2. Kana Susadım

Orijinal İsmi: Jennifer's Body

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Korku
Yönetmen: Karyn Kusama
Senarist: Diablo Cody
Yapımı: 2009 - ABD

Popüler ve ponpon kızların başı olan Jennifer'ın bedeni şeytani güçler tarafından ele geçirilir. Bir katile dönüşürek okuldaki erkek arkadaşlarını öldürmeye başlayan Jennifer'ı durdurabilecek tek kişi ise en iyi arkadaşı gibi gözükmektedir.

3. Diktatör

Orijinal İsmi: The Dictator

Süre: 83dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Larry Charles
Yapımı: 2012 - ABD , İngiltere

Saplantılı olduğu sevgili ülkesine asla demokrasinin gelmemesi için hayatını bile tehlikeye atan Kuzey Afrikalı bir diktatörün kahramanlık hikâyesi.

4. Ninja Kaplumbağalar

Orijinal İsmi: Teenage Mutant Ninja Turtles

Süre: 101dk
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Yapımı: 2014 - ABD

Manhattan'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor.

5. Gölgelerin Aşkı

Orijinal İsmi: Above The Shadows

Süre: 111dk
Yönetmen: Claudia Myers
Senarist: Claudia Myers
Yapımı: 2019 - ABD

Uzun zamandır görünmez olan Holly, hayatını görünmezliğini kullanarak çektiği fotoğrafları yüksek ücretlere satarak kazanmaktadır. Bir gün bir barda yine fotoğraf çekerken, barın koruması Holly’i görür. 10 yıldır Holly gören tek kişi odur. Çok geçmeden Holly çektiği fotoğraflarla hayatını mahvettiği eski şampiyon yeni bar fedaisine yardım etmek için elinden geleni yapacaktır.

6. İhtiras Oyunu

Orijinal İsmi: Passion Play

Süre: 94dk
Tür: Dram , Fantastik , Romantik
Yönetmen: Mitch Glazer
Senarist: Mitch Glazer
Yapımı: 2010 - ABD

Mickey Rourke eski ve başarısız bir caz trampetçisini oynuyor. Megan Fox’un canlandırdığı kanatlı doğmuş Lily ile bir sirkte tanışıyorlar. Aralarında farklı bir bağ oluşan bu ikili sirkten kaçmak suretiyle yeni bir hayata adım atmaya çalışıyorlar fakat sirkle de haşırneşir olan Happy lakaplı küçük bir mafya babası peşlerine düşünce çatışma da doğmuş oluyor.

7. Dost Kazığı

Orijinal İsmi: How To Lose Friends & Alienate People

Süre: 110dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Robert B. Weide
Yapımı: 2008 - İngiltere

Sidney Young hem ün sahibi olmaya çalışan, hem de bu ışıltılı dünyayı hakir gören düşkırıklığına uğramış bir entelektüeldir. Alternatif dergisi Post Modern Review medyadaki ünlüleri rahatsız etmektedir. Ancak kendisine taban tabana zıt bir mufazakar New York dergisinden iş teklifi gelince, bir anda işler karışır. Kendisini New York'ta bulan Sidney, küçümsediği bu ışıltılı dünyanın artık tam göbeğindedir.

8. Eyvah Yaş 40

Orijinal İsmi: This is 40

Süre: 134dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Judd Apatow
Senarist: Judd Apatow
Yapımı: 2012 - ABD

Yönetmen ve yapımcı Judd Apatow benzersiz evrenine orta yaş krizindeki bir çiftin, "Kaza Kurşunu" filminden tanıdığımız iki karakter olan Debbie ve Pete'in trajikomedisini derinlemesine işleyen bir hikayeyle geri dönüyor. Pete ve Debbie'nin 40'lı yaşlarda, büyümekte olan çocuklarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın iniş ve çıkışlarını resmediyor.

9. Bir Drama Kraliçesinin İtirafları

Orijinal İsmi: Confessions of a Teenage Drama Queen

Süre: 90dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Sara Sugarman
Senarist: Gail Parent
Yapımı: 2004 - Almanya , ABD

Her şeyi abartarak dramatize etmek gibi küçük bir sorunu olan Lola (Lohan), New York merkezindeki evlerinden, kuş uçmaz kervan geçmez New Jersey'e taşınınca, yaşaması için artık bir sebep kalmamıştır! Fakat yoluna kim çıkarsa çıksın Lola en büyük tutkusundan asla vazgeçmeyecektir: birstar olmak! Müzik, dans ve macera ile bezenmiş bu harika komedide gerçek yaşamın, Lola'nın en inanılmaz düşlerinden bile daha renkli olabileceğine tanık olacaksınız.

10. Mükemmel Plan

Orijinal İsmi: Friends With Kids

Süre: 100dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Jennifer Westfeldt
Senarist: Jennifer Westfeldt
Yapımı: 2011 - ABD

Mükemmel Plan,Manhattan’da aynı apartmanda oturan ve uzun süredir arkadaş olan Jason ve Julie’nin etrafında gelişen olayları anlatıyor.