Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (5 - 11 Haziran)

Netflix Türkiye 5 - 11 Haziran haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da "Fake Profile" çekerken onu 2. sırada "FUBAR" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Fake Profile

Orijinal İsmi: Perfil Falso

Tür: Dram
Senarist: Pablo ıllanes
Yapımı: 2023 - Bilinmiyor

1. Sezon

Camila, çevrimiçi flört uygulaması Spice'ta seksi bir profil oluşturarak hayallerinin erkeğini aramaktadır. Ancak rüyaları hızla kabuslara dönüşür ve Camila kendini seks, yalanlar ve aldatma ağının içinde bulur.

2. FUBAR

1. Sezon

Emekliliğine az kalmış olan bir CIA ajanı, bir aile sırrını keşfeder. Böylece son bir iş için sahaya geri dönmek zorunda kalır. "FUBAR", casusluk, aksiyon ve mizahla şekillenen hikayesinde esasında evrensel aile dinamiklerini merkezine alıyor.

3. Terzi

1. Sezon

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

4. Valeria

Orijinal İsmi: Valeria

Süre: 45dk
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2020 - İspanya

3. Sezon

İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazar, kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınarak onlardan destek alır. Elísabet Benavent'in romanlarından uyarlandı.

5. Never Have I Ever

4. Sezon

Travmatik bir yılın ardından Hint kökenli Amerikalı bir gencin tek isteği sosyal statüsüne çekidüzen vermektir. Ancak ailesi, arkadaşları ve duyguları işini zorlaştırır.

6. New Amsterdam

Orijinal İsmi: New Amsterdam

Süre: 43dk
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - ABD

3. Sezon

Amerika'nın en eski hastanesine yeni atanan direktör Dr. Max Goodwin, mevcut durumu değiştirmek ve hastaların hayatını kurtarmak için harekete geçer. (16 yaş ve üzeri için uygundur.)

7. Bloodhounds

Orijinal İsmi: 사냥개들

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Kim Joo-hwan , Jason Kim
Senarist: Kim Joo-hwan , Jason Kim
Yapımı: 2023 - Güney Kore

Season 1

Borçlarını ödemek için tefeciliğe soyunan üç gözü pek genç, yoksulların ve zayıfların üzerinden geçinen zengin ve güçlü kesimi karşılarına alır.

8. Manifest

4. Sezon

Montego Hava Yolları’nın 828 numaralı uçağı ufak bir türbülans atlatıp iniş yaptıklarında, yolcular ve uçak personeli rahatlamıştı. Ancak havada geçirdikleri birkaç saat içinde, yere indiklerinde fark ettiler ki bildikleri dünyadan 5 yıl sonrasındaydılar. Tüm dünya, yolcuların ve uçak personelinin ailesi onları ölü sanmıştı. İkinci bir şans olarak değerlendirdikleri bu anormalliğin ardından yolculardan bazıları görüntüler görmeye ve bazı sesler duymaya başlar, acaba bu gizem çözülebilecek midir?

9. Valeria

Orijinal İsmi: Valeria

Süre: 45dk
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2020 - İspanya

1. Sezon

İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazar, kendilerini keşfetmekte olan üç yakın dostuna sığınarak onlardan destek alır. Elísabet Benavent'in romanlarından uyarlandı.

10. Vorteks

1. Sezon

2025'te yeni bir teknoloji sayesinde polis memurları, soruşturmalarını çözmelerine yardımcı olmak için kendilerini sanal gerçeklikte yeniden oluşturulmuş suç mahallerini ziyaret edebilecektir. Bir polis yüzbaşısı olan Ludovic, Brest'teki bir kumsalda boğulan bir kadının suç mahallini incelemek için sanal gerçeklik kullandığında, biri ona görünür.