Netflix'te İzlemeniz Gereken Animasyon Dizileri!

Netflix'te çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz animasyon dizileri bu listede!

Yaz tatilinde çocuklarınızla birlikte televizyon başında eğlenceli içerikler izlemek isterseniz, Netflix'te bulunan bu animasyonlar tam size göre! "Avatar: Son Hava Bükücü" gibi klasiklerden çılgın lemur Kral Julien'in "Çok Yaşa Kral Julien"ine birbirinden keyifli animasyon dizilerine bu listede ulaşabilirsiniz.

1. Carmen Sandiego

Orijinal İsmi: Carmen Sandiego

Süre: 22dk
Yönetmen: Joseph Humphrey
Yapımı: 2019 - ABD , Kanada

Herkes, "Carmen Sandiego NEREDE?" diye soruyor, ancak "Carmen Sandiego KİM?" diye soran yok. Kırmızı giysili usta hırsız, uluslararası suçlar işlemek ve geçmişine göz atmak için geri dönüyor.

2. Avatar: Son Hava Bükücü

100 yıl önce 4 ulus barış içinde yaşıyordu. Sonra ateş ulusunun saldırmasıyla her şey değişti. Onları yalnızca 4 elementin ustası olan Avatar durdurabilirdi ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu anda ortadan kayboldu. Aradan 100 yıl geçti ve 2 su kabilesi üyesi yeni Avatar'ın Aang adında bir hava bükücü olduğunu öğrendi. Avatar Aang'in 4 elemente ustalaşıp dünyayı kurtarması gerekiyordu.

3. She-ra And The Princess Of Power

Orijinal İsmi: She-ra And The Princess Of Power

Süre: 24dk
Yapımı: 2018 - ABD

80’li yılların fenomeni She-Ra dizisinden uyarlanan yapım, Adora adında yetim bir kızın sihirli bir kılıçla karşılaştıktan sonra She-Ra adında bir savaşçıya dönüşmesini konu alıyor. She-Ra kendisi gibi özel güçlere sahip savaşçılarla güçlerini birleştiriyor ve olaylar gelişiyor.

4. Çok Yaşa Kral Julien

Orijinal İsmi: All Hail King Julien Sezon 1

Süre: 23dk
Tür: Animasyon , Aile , Çocuk , Komedi
Yapımı: 2014 - ABD

"Madagaskar" animasyonunun parti tutkunu çılgın kralı Kral Julien ile türlü türlü eğlencelere hazır olun!

5. Kipo ve Mucize Yaratıklar Çağı

Orijinal İsmi: Kipo and the Age of Wonderbeasts

Süre: 24dk
Yapımı: 2020 - ABD

Post apokaliptik bir dünyada yeraltında bir sığınıkta hayatta kalan genç bir kız, mutant saldırısı sonrası yüzeye çıkmak zorunda kalır. Yeraltındaki güvenli evinden uzak olan yüzeyde, sayısız imkan ve tehlike onu beklemektedir.

6. The Cuphead Show

Hit video oyununa dayanan bu animasyon dizisinde dürtüsel Cuphead ve onun temkinli ama ikna edici kardeşi Mugman'ın talihsizliklerini takip edin.

7. Drama Adası

Orijinal İsmi: Total Drama Island

Süre: 22dk
Tür: Animasyon , Aile , Dram , Komedi
Yapımı: 2007 - Kanada

Total Drama Island, gerçeklik televizyonunun ortak geleneklerine saygı ve hiciv olan bir Kanada animasyon komedi televizyon dizisidir.

8. Johnny Test

Orijinal İsmi: Johnny Test

Süre: 11dk
Tür: Animasyon , Çocuk , Komedi
Yönetmen: Larry Jacobs , Paul Riley
Yapımı: 2005 - ABD , Kanada

Kendi yaşantısında karşılaştığı sorunları ve  Tekno Köy'ün başına gelen olayları asosyal ama bir o kadarda dahi ablaları Susan ve Mary Test'in yardımlarıyla birlikte atlatmaya çalışan bazende ablalarının sorunlarında kendi çözüm olan minik kahramanız Johnny Test ve onun konuşan köpek koçu Dukey ile yaşanılan maceraları konu alan çizgi film.

9. Red Kit

Orijinal İsmi: Lucky Luke

Süre: 26dk
Yönetmen: Philippe Landrot
Yapımı: 1984 - Fransa

Yalnız kovboy "Red Kit" gölgesinden bile hızlı silah çeker. Suçlulara ve adaletsizliklere karşı verdiği mücadelelerde ona sadık beyaz atı Düldül ve Sevimli köpeği Rin Tin Tin eşlik eder.

10. Hilda

Orijinal İsmi: Hilda

Süre: 27dk
Yönetmen: Andy Coyle , Megan Ferguson
Yapımı: 2018 - İngiltere , Kanada

Korkusuz, özgür ruhlu Hilda, büyüleyici ormanlarını evden çıkıp şehre yolculuk ederken yeni arkadaşlar, macera ve büyülü yaratıklar bulur.