Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (3 - 9 Temmuz)

Netflix Türkiye 3 - 9 Temmuz haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Hazine" çekerken onu 2. sırada "Sen İnandır" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Hazine

Orijinal İsmi: Hazine

Süre: 108dk
Tür: Komedi , Suç
Yönetmen: Canbert Yerguz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Annesinin vefatı ile yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut, annesine karşı son görevini yerine getirmek ve hızlıca Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde düşündüğünden daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa yüzünden katıldığı bir define kazısı ile Mesut kendisini talihsizlikler zinciri içerisinde bir macerada bulur.

2. Sen İnandır

Orijinal İsmi: Sen İnandır

Tür: Romantik
Senarist: Selen Bağcı
Yapımı: 2023 - Türkiye

Torunlarının birbirleriyle evlenmesini isteyen iki büyükanne, onlar için tesadüf gibi gösterdikleri bir karşılaşma ayarlar. Durumdan haberleri olmayan iki genç karşılaştıklarında, çocukluk aşkları yeniden gün yüzüne çıkar ve eski defterler açılır.

3. Kutsal Damacana 4

Orijinal İsmi: Kutsal Damacana 4

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Kamuran Süner
Yapımı: 2023 - Türkiye

Film, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselen Fikret'in artık yurda dönüş hikayesini merkezine alıyor.

4. İllegal Hayatlar

Orijinal İsmi: İllegal Hayatlar: Röportaj Adam

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cenk Çelik
Yapımı: 2023 - Türkiye

Kaçak bir kumarhane işleten Mahsun, polis baskınları ile uğraşmaktan yorulmuştur. Çözüm olarak sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işini devam ettirebileceğini düşünür. Bu adım ona ve arkadaşlarına tahmin bile edemeyecekleri maceralar yaşatacaktır.

5. Run Rabbit Run

Orijinal İsmi: Corre, conejo, corre

Süre: 100dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Daina Reid
Senarist: Hannah Kent
Yapımı: 2023 - Avustralya

Küçük kızının başka bir insanın anılarına sahip olduğunu iddia etmesiyle huzursuzluğu giderek tırmanan bekâr bir anne, ailesinin acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

6. Extraction 2

Orijinal İsmi: Extraction 2

Süre: 123dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2023 - ABD , Avusturya

Tyler Rake, Bangladeş'in Dhaka kentindeki görevinden aldığı ağır yaralardan zar zor kurtulduktan sonra geri döndü. O ve ekibi bir sonraki görevlerini üstlenmeye hazır.

2020 aksiyon gerilim filmi 'Extraction'ın devamı niteliğindedir.

7. Bilinmeyenler: Kayıp Piramit

Orijinal İsmi: Unknown: The Lost Pyramid

Süre: 83dk
Tür: Belgesel
Yönetmen: Max Salomon
Yapımı: 2023 - ABD , Mısır

Dünyanın en ünlü antik Mısır uzmanlarından ikisi, Sakkara'nın çöl kumlarında antik hazineleri gün ışığına çıkarmaya çalışıyor. Efsanevi Dr. Zahi Hawass, unutulup gitmiş bir Mısır kralının uzun süredir kayıp olan piramidinin peşine düşerken onun çırağı ve rakibi Dr. Mostafa Waziri, antik bir nekropolde yağmalanmamış bir mezarı arıyor. Her iki ekip de kimin daha büyük bir keşif yapacağını ve tarihe damga vuracağını görmek için zamanla yarışıyor.

8. Gökdelen

Orijinal İsmi: Skyscraper

Süre: 102dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Macera
Yapımı: 2018 - ABD

Eskiden FBI'ın rehine kurtarma biriminde çalışmış ve savaşlarda yer almış Will Ford, bir operasyon sırasında sol bacağını kaybettikten sonra emekliye ayrılmış ve gökdelenler için güvenlik danışmanlığı yapmaya başlamıştır. Çin'de bulunan dünyanın en yüksek binası 'The Pearl' için bir güvenlik araştırması yapması gerektiğinde kendisi de ailesiyle birlikte buraya yerleşerek bizzat gözlem yapma şansı bulur. Ancak binada bariz güvenlik açıkları vardır ve bunlar sonucunda binanın 96. katında bir yangın çıkar. Yangının sorumluluğu Ford'a yüklenir. Will Ford'un hem adını temize çıkarmak, hem de binada mahsur kalan ailesini kurtarabilmek tüm bilgi ve cesaretini son damlasına kadar kullanması gerekecektir.

9. Eller Yukarı, Damat!

Orijinal İsmi: The Out-Laws

Süre: 95dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Romantik
Yönetmen: Tyler Spindel
Senarist: Evan Turner , Ben Zazove
Yapımı: 2023 - ABD

Owen'ın yöneticilik yaptığı banka, düğününe günler kala soyulur. Üstelik tüm kanıtlar, son derece tuhaf bir şekilde müstakbel eşinin ailesine işaret etmektedir.

10. Ölümcül Makineler

Orijinal İsmi: Mortal Engines

Süre: 129dk
Yönetmen: Christian Rivers
Yapımı: 2018 - ABD

Dünyayı yok olma noktasına getirmiş büyük savaşların ardından yeryüzünde yeni bir yaşam şekli gelişmiştir. Hareketli büyük şehirler, kendilerinden küçük şehirleri yutarak onların kaynaklarını yağmalamaktadır. Londra'nın fakir kesimlerinden gelen Tom Natsworthy ile kaçak Hester Shaw'un karşılaşması, genç adamın hayatı için mücadele edeceği zamanların başladığı anlamına gelecektir.