Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (17 - 23 Temmuz)

Netflix Türkiye 17 - 23 Temmuz haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da 3. sezonu ile "The Witcher" çekerken onu 2. sırada "Fatal Seduction" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. The Witcher

3. Sezon

Henry Cavill'in canlandırdığı Rivialı Geralt, "witcher" denilen, para için canavarları öldüren özel güçlere sahip bir mutanttır. Nilfgaard imparatorluğunun topraklarını genişletmek istemesi nedeniyle içinde bulunduğu ülke kargaşa içindedir. Bu mücadelenin kurbanları arasında Cintra Prensesi Cirilla ile Geralt'ın kaderleri de çok geçmeden kesişecektir. Bu arada, Geralt'ın maceralarında başka bir figür daha ön plandadır: bir cadı olan Yennefer.

2. Fatal Seduction

1. Sezon

Evli bir kadın, hafta sonu evden uzakta arzularını uyandıran tehlikeli bir geziye çıkar ancak bu macera trajik bir şekilde sona erer. Ona yakın insanların doğruyu söyleyip söylemediğini sorgulamaya başlar.

3. Manifest

1. Sezon

Montego Hava Yolları’nın 828 numaralı uçağı ufak bir türbülans atlatıp iniş yaptıklarında, yolcular ve uçak personeli rahatlamıştı. Ancak havada geçirdikleri birkaç saat içinde, yere indiklerinde fark ettiler ki bildikleri dünyadan 5 yıl sonrasındaydılar. Tüm dünya, yolcuların ve uçak personelinin ailesi onları ölü sanmıştı. İkinci bir şans olarak değerlendirdikleri bu anormalliğin ardından yolculardan bazıları görüntüler görmeye ve bazı sesler duymaya başlar, acaba bu gizem çözülebilecek midir?

4. Gossip Girl

1. Sezon

Dizi, Kristen Bell’in ”Who am I? xoxo Gossip Girl” sözleriyle başlar. Gossip Girl, Manhattan’da yaşayan bu 6 gencin hayatlarındaki olayları internette blog halinde yayınlar. Hatta bazen bu 6 genç, çevresindeki olayları Gossip Girl’ün blogundan öğrenir. Dizi, Serena Van Der Woodsen’ın Manhattan’a geri dönmesiyle başlar. Serena, zengin bir ailenin kızıdır. Annesi Lily ve erkek kardeşi Eric ile yaşamaktadır. Güzel olmasının yanı sıra zekidir. Sıcakkanlılığı ile insanların sevgisini kolayca kazanmıştır. Serena’nın en iyi arkadaşı Blair Waldrof’dur. Modacı annesi Elenaor ile yaşamaktadır. Babası annesini ve onu 1 yıl önce terk etmiştir. Blair babasının eksikliğini sık sık hisseder. Aynı zamanda Blair, annesinin kendisini yeterince sevmediğini düşünmektedir. Ve, Serena’nın geri döndüğünü Gossip Girl aracılığı ile öğrenir ve endişeye kapılır. Çünkü erkek arkadaşı Nate’in, Serena’ya ilgi duyduğunun farkındadır. Serena’nın Manhattan’dan ayrılma sebebinin altında, Nate ile birlikte olduktan sonra kendini suçlu hissetmesi vardır. Blair’ın bunu öğrenmesi fazla uzun sürmez. Arkadaşının kendisine ihanet ettiğini düşünür. Fakat, 2 yıldır birlikte olduğu Nate’i affetmekte zorluk çekmez. Böylece Serena ve Blair arasında bir çekişme başlar. Gossip Girl’ün her bölümünde mutlaka bir olay olmaktadır. Partiler de dizinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu 6 gencin renkli yaşamını anlatan dizide olaylar izleyiciyi sıkmadan anlatılır. Her gençlik dizisinde olduğu gibi; aşk, arkadaşlık ve eğlence ön plandadır.

5. Terzi

1. Sezon

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

6. King the Land

Süre: 70dk
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2023 - Güney Kore

1. Sezon

Gergin bir miras kavgasının ortasındaki çekici bir mirasçı, insanların karşı koyamadığı ama kendisinin tahammül edemediği gülümsemesiyle tanınan, azimli çalışanıyla ters düşer.

7. Şirinler

Orijinal İsmi: Les Schtroumpfs

Süre: 12dk
Tür: Animasyon , Aile , Çocuk , Komedi
Yapımı: 2021 - Almanya , ABD , Belçika , Fransa , Kanada

Popüler dizi "Şirinler"in (1981) 3D animasyon tekniği ile yeniden uyarlaması.

8. Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Orijinal İsmi: Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Süre: 94dk
Tür: Komedi
Oyuncular: Cem Yılmaz
Yönetmen: Murat Dündar
Yapımı: 2021 - Türkiye

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu hicivsel ve samimi stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikâyeler anlatıyor. 

9. Too Hot to Handle

Süre: 40dk
Tür: Bilinmiyor
Seslendirenler: Desiree Burch
Senarist: Robin Morgan
Yapımı: 2020 - İngiltere

5. Sezon

Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Ama küçük bir sorun var. 100.000 $ değerindeki büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor.

10. Outlander

6. Sezon

Starz, ünlü kitap serisi Outlander'ı ekranlara uyarlıyor. Sene 1945. Eski bir savaş hemşiresi olan Claire Randall, evine dönmüştür. Tekrar bir araya geldiği eşiyle ikinci bir balayına çıkar. Salisbury Düzlüğü'nde bulunan tarihi taş çemberini ziyaret ederler. Bu taşlardan birine dokunan Claire Randall kendini birden savaş yüzünden yıkılmış ve gruplaşmış sınır baskınlarına maruz kalan İskoçya'da bir yabancı olarak bulur. Sene 1743'tür. Anlayamadığı güçler tarafından zaman içinde geçmişe savrulan Claire Randall, hayatı için tehdit oluşturabilecek mülk sahipleri ve casusların arasına düşmüştür. Cesur bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser, Claire'ye öyle sınırsız bir aşk sunar ki, genç kadın sadakat ve tutku gibi iki zıt duygunun arasında sıkışıp kalır. Farklı zamanlarda yaşayan ve hiç ortak özellikleri olmayan bu iki adam arasında bir seçim yapması gerekmektedir.