2023'ün Gelecek Aylarında Yeni Sezonunu İzleyeceğimiz Diziler!

2023'ün kalanında favori dizilerinizin yeni sezonlarıyla buluşmaya hazır mısınız?

2023 yılında hızla ilerlerken hangi dizinin sezonunun ne zaman başlayacağını takip etmek zor olabiliyor. Biz de sizler için en sevilen dizilerin yeni sezona başlama tarihlerini listeledik. İşte "Family Guy"dan "Loki"ye 2023'ün kalanında yeni sezonuyla buluşacağımız 10 dizi!

1. Zaman Çarkı

Orijinal İsmi: The Wheel of Time

Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Uta Briesewitz
Senarist: Rafe lee Judkins
Yapımı: 2021 - ABD

İkinci Sezon Başlama Tarihi: 1 Eylül

Platform: Amazon Prime

Sihrin var olduğu, ancak yalnızca bazılarının erişebildiği yüksek bir fantezi dünyasından geçen Moiraine adında bir kadının yolu beş genç erkek ve kadınla kesişir. Bu, dünya çapında tehlikeli bir yolculuğa yol açar. Robert Jordan'ın kitap serisinden uyarlanmıştır.

2. Disenchantment

Beşinci Sezon Başlama Tarihi: 1 Eylül

Platform: Netflix

Prenses Bean (Abbi Jacobson)’in annesini bulma hikayesi, düşündüğünden daha farklı gerçekleşir. Kendisini çok zor bir durumun içinde bulan Bean, arkadaşları Elfo (Nat Faxon) ve Luci (Eric Andre) ile farklı diyarlara giderek yaklaşan tehdit için hazırlıklara başlar. Alkolik bir prenses, aklı havada bir elf ve kumarbaz bir şeytan Steamland adında sanayileşen bir krallık ile diplomatik görüşmelere devam ederken Dreamland’i kurtarmak ve annesinin şeytani planını bozmak için yeni bir maceraya çıkar.

3. Sex Education

Orijinal İsmi: Sex Education

Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2019 - İngiltere

Dördüncü Sezon Başlama Tarihi: 21 Eylül

Platform: Netflix

Otis, kendine güveni çok da yüksek olmayan bir lise öğrencisidir. Fakat onu diğer lise öğrencilerinden ayıran bir özelliği vardır: Annesi bir cinsel hayat terapisti olduğu için cinsellik hakkında pek çok bilgisi vardır. Asi arkadaşı Maeve'in teklifi ile Otis'te seks terapistliği yapmaya ve insanları cinsellik hakkında eğitmeye başlar.

4. Bob's Burgers

Orijinal İsmi: Bob's Burgers

Süre: 23dk
Tür: Animasyon , Komedi
Yönetmen: Jennifer Coyle
Yapımı: 2011 - ABD

On Dördüncü Sezon Başlama Tarihi: 1 Ekim

Platform: Disney+

Bob’s Burgers hamburger restoranı sahibi Belcher ailesinin (Bob, Linda, Tina, Gene ve Louise) hikayesini anlatıyor. Bob’un hamburgerleri gerçekten çok lezizdir ve rakiplerininkinden de kat kat iyidir. Ama iş bu hamburgerleri satmaya gelince, çocukları çok da yardımcı olmamaktadır. Bu nedenle müşteriler genelde Jimmy Peso’nun restoranına gitmektedir.

5. Family Guy

Yirmi İkinci Sezon Başlama Tarihi: 1 Ekim

Platform: Disney+

Sıradışı Griffin ailesinin akıl almaz maceralarını anlatan Family Guy, Seth MacFarlane imzasını taşıyor.

6. Simpsonlar

Otuz Beşinci Sezon Başlama Tarihi: 1 Ekim

Platform: Disney+

The Simpsons ailesinin babası Homer Simpson, lise aşkı Marge ile evlendikten sonra Springfield’in orta sınıf ailelerinin yaşadığı mahallesinde bir yaşam kurar. Lisa, Bart ve Maggie adında üç çocuğu olur. Bart hep 10, Lisa 8, Maggie ise 1 yaşındadır.

7. Lupin

Orijinal İsmi: Lupin : dans l'ombre d'Arsène

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2021 - Fransa

Üçüncü Sezon Başlama Tarihi: 5 Ekim

Platform: Netflix

Arsen Lüpen'in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar.

8. Loki

İkinci Sezon Başlama Tarihi: 6 Ekim

Platform: Disney+

Loki, “Avengers: Endgame” filminde büyük bir güce sahip Tesseract ile ortadan kaybolmuştu. Loki, kaçışının anahtarı olan Tesseract’ı kullanarak uzay ve zaman arası bir yolculuğa çıkar. Kendini çeşitli tehlikelerin ortasında bulan Loki TVA (Time Variance Authority) tarafından yakalanır. TVA Loki hakkında oldukça bilgilidir ve onunla bir şekilde anlaşmaya çalışır. Ancak Loki’nin aklında her zaman olduğu gibi çeşitli numaralar ve fikirler vardır.

9. Rap Sh!t

İkinci Sezon Başlama Tarihi: 9 Kasım

Platform: HBO Max

Birbirini uzun süredir görmeyen iki eski lise arkadaşı kadın, bir rap grubu kurup müzik endüstrisinde tutunmaya çalışırlar.

10. The Crown

Altıncı Sezon Başlama Tarihi: 2023 Sonbaharı

Platform: Netflix

2. Dünya Savaşı ardından İngiltere'nin karışık siyasi döneminde tahta geçen Kraliçe 2. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasına değinen dizide, siyasi rekabetler, aşk ilişkileri ve 20. yüzyıla şekil verecek olaylar anlatılıyor.