Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (30 Ekim - 5 Kasım)

Netflix Türkiye 30 Ekim - 5 Kasım haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Soygun Sanatı" çekerken onu 2. sırada "Esaret" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Soygun Sanatı

Orijinal İsmi: Voleuses

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Dram , Komedi
Yönetmen: Mélanie Laurent
Yapımı: 2023 - Fransa

İki usta hırsız ve dost, kaçak yaşamaktan bıkmıştır. Bu yüzden hiç yapmadıkları bir şey yaparak daha önce yaptıkları işlerden çok farklı olan son işlerinde onlara yardım etmesi için cesur ve girişken Sam'i işe alırlar.

2. Esaret

Orijinal İsmi: Locked In

Süre: 96dk
Tür: Gerilim
Yönetmen: Nour Wazzi
Senarist: Rowan Joffe
Yapımı: 2023 - İngiltere

İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.

3. Acı Reçete

Orijinal İsmi: Pain Hustlers

Süre: 124dk
Tür: Dram
Yönetmen: David Yates
Senarist: Wells Tower
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Liza (Emily Blunt) kendisi ve kızı için daha iyi bir hayat yaşamanın hayalini kurmaktadır. Batmakta olan bir eczanede işe giren Liza'nın iç güdüleri şirketi yükselişe geçirir. Ulaştığı bu başarıyla lüks bir hayat yaşamaya başlayan Liza yakında, bir suç komplosunun ortasına düşecektir.

4. İyi ki Aldatılmışım!

Orijinal İsmi: O lado bom de ser traída

Süre: 98dk
Tür: Dram , Gizem , Romantik
Yönetmen: Diego Freitas
Senarist: Sue Hecker
Yapımı: 2023 - Brezilya

Sue Hecker'ın romanının bu uyarlamasında bir muhasebeci, nişanlısı tarafından aldatılmasını kendi cinselliğini keşfetmek için bir fırsat olarak görünce başını belaya sokar.

5. Rahibe Ölüm

Orijinal İsmi: Hermana Muerte

Süre: 91dk
Tür: Dram , Korku
Yönetmen: Paco Plaza
Yapımı: 2023 - İspanya

Narcisa, mucizelerle dolu bir çocukluktan sonra rahibe olur ve rahatsız edici bir varlığın dolaştığı eski bir manastırda kızlara öğretmenlik yapmaya başlar.

6. Müşteri Listesi

Orijinal İsmi: The Client List

Süre: 88dk
Tür: Dram
Yönetmen: Eric Laneuville
Senarist: Suzanne Martin
Yapımı: 2010 - ABD

Kocası çalışamaz duruma gelince bir masaj salonunda çalışmaya başlayan kadın, zaman içinde müşterilerin tacizlerine maruz kalır ve hayatı bütünüyle kontrolden çıkmaya başlar. Müşterilerin ondan beklediği şüphesiz ki masajdan daha fazlasıdır.

7. Ammonite

Orijinal İsmi: Ammonite

Süre: 120dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Francis Lee
Senarist: Francis Lee
Yapımı: 2020 - İngiltere

1840’ların İngiltere’sinde övülen fakat gözden uzak biri olan Mary Anning, geçinmek için fosil avlamaktadır ve bulduklarını satar. Ünlü günlerinin geride kalmasının ardından daha normal fosilleri bulmak için odaklanan Mary, annesinin bakımını da üstlenir. Varlıklı bir ziyaretçi, Mary’ye eşi Charlotte’un bakımı için iyi ücretli bir iş teklif eder. Mary bu teklifi geri çevirmez. İşini tutku ile yapan Mary bu ek işi de aynı disiplinle yapmaya başlar. Charlotte ve Mary arasındaki statü farkına rağmen ikili arasında sıkı bir bağ oluşur.

8. Ketenpere

Orijinal İsmi: Ketenpere

Süre: 108dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Şafak Sezer
Yapımı: 2017 - Türkiye

Kalender diziler için figüran koordinatörlüğü yapan, zaman zaman kendisi de küçük roller alarak geçimini sağlayan bir adamdır. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olmasına rağmen bulunduğu konumdan ileri bir adım atamamıştır. Bütün bunların üstüne yıllar sonra geri dönen mafya babası Vefa'nın ketenpereye getirdiği Kalender için işler iyice karışacaktır.

9. Nowhere

Orijinal İsmi: Nowhere

Süre: 109dk
Tür: Dram , Gerilim
Oyuncular: Anna Castillo , Tamar Novas
Yönetmen: Albert Pintó
Senarist: Indiana Lista
Yapımı: 2023 - İspanya

Harap hâldeki totaliter bir ülkeden kaçarken denizin ortasında sürüklenen bir konteynere hapsolan hamile ve yalnız bir kadın hayatta kalma mücadelesi verir.

10. Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası

Orijinal İsmi: Alvin And The Chipmunks: Chipwrecked

Süre: 87dk
Yönetmen: Mike Mitchell
Yapımı: 2011 - ABD

Alvin ve sevimli sincap arkadaşları geri dönüyor! Lüks bir Mavi Yolculuk gemisinde, ortalığı birbirine katarak seyahat ederken başlarını gene belaya sokan sincaplar kendilerini bu kez ıssız, tropik bir adada buluyorlar. Adanın dört bir yanında dişlerine göre yemek arayan sevimli yaratıklar, bir yandan eve itmenin yolunu bulmaya çalışırken diğer yandan cennet gibi görünen bu adanın o kadar da arkadaş canlısı olmadığını fark ederler.