En İyi Shailene Woodley Filmleri

Shailene Woodley bugün 32 yaşında!

Shailene Woodley, çok genç yaşlardan beri birçok unutulmaz karakteri canlandırdı ve izleyicilere duygusal derinlik ve çeşitlilik sundu. Bu listede ise başarılı oyuncunun en etkileyici rollerini içeren filmleri bulacaksınız. Romantik dramalardan bilim kurgu maceralarına, gerilimden biyografiye kadar uzanan bu filmografide Woodley'in yeteneklerini keşfetmeye hazır olun.

İşte Shailene Woodley'nin sinema dünyasında parladığı, izlemeye değer en iyi filmler!

Keyifli seyirler!

1. Şu An Muhteşem

Orijinal İsmi: The Spectacular Now

Süre: 95dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: James Ponsoldt
Yapımı: 2013 - ABD

Sutter Keely, anda yaşamayı tercih eden bir gençtir ve geleceğe dair planları yoktur. Lise son sınıfta olan Sutter, partilerin aranan neşesidir. Fakat kız arkadaşı onu terk edince çok sarhoş olur ve Aimee Finicky ile bir çimenlikte uyanır. Tanıdığı diğer kızlardan çok farklı olan Aimee, bir gelecek hayal ederken Sutter şimdinin büyüsünde yaşamayı tercih eder. Yine de ikili birbirlerine ilgi duymaya başlar.

2. Snowden

Orijinal İsmi: Snowden

Süre: 134dk
Tür: Dram , Gerilim , Suç , Tarih
Yönetmen: Oliver Stone
Yapımı: 2016 - Almanya , ABD

Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Film, Luke Harding'in "The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man" ve Anatoly Kucherena'nın "Time of the Octopus" kitaplarına dayanarak çekildi. Filmin çekilme sürecinde yönetmen Oliver Stone, Edward Snowden'ı Moskova'da birkaç kez ziyaret ederek yaşadıklarıyla ilgili birinci ağızdan bilgi alma fırsatı buldu.

3. Aynı Yıldızın Altında

Orijinal İsmi: The Fault in Our Stars

Süre: 126dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Josh Boone
Yapımı: 2014 - ABD

Hazel ve Gus, kanserle ilgili bir destek grubunda tanışırlar. Hazel oksijen makinesine bağlı yaşayan bir kız, Gus ise protez bacağıyla dalga geçen bir erkektir, bu tanışma sonrası mucizevi bir aşk başlar.

4. Uyumsuz

Orijinal İsmi: Divergent

Süre: 139dk
Yönetmen: Neil Burger
Yapımı: 2014 - ABD

Fütürist bir distopya hikayesi olan bu filmde toplum her biri farklı bir erdemi temsil eden beş bölgeye bölünmüştür. On altı yaşına gelenlere kendi bölgelerinde kalıp kalmayacakları sorulmaktadır. Çünkü hayatları boyunca verdikleri karar sonucu seçtikleri bölgede yaşamak zorundadırlar. Beatrice Prior herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Bunun üzerine Tris ve bölgenin diğer üyeleri yaptıkları seçimden sonra hayatta kalmak için oldukça rekabetçi bir başlangıç sürecine girerler. Ağır fiziksel ve psikolojik testlerden geçmek zorunda kalırlar. Bu testler sonucunda değişeceklerdir. Ancak Tris bir sır saklamaktadır. Sırrı herhangi biri öğrenirse kesinlikle bu sonu olacaktır. Görünüşte mükemmel olan toplumunu tehdit eden bir çatışmanın hızla büyüdüğünü gördükçe, sırrının sevdiği insanların hayatını kurtarabileceğini fark eder.

5. Senden Bana Kalan

Orijinal İsmi: The Descendants

Süre: 115dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Alexander Payne , Jim Rash
Yapımı: 2011 - ABD

Toprak sahibi zengin bir baba olan Matt King, eşinin trajik bir bot kazası geçirmesinden sonra,  geride kalan iki kızı ile ilişkisinin hiç de hayal ettiği gibi olmadığını farkeder. Matt, kızları ile olan ilişkisini düzeltmeye kararlıdır fakat gittikçe kötüye giden akıl sağlığı onun için hayatı oldukça zorlaştıracaktır.

6. Sürükleniş

Orijinal İsmi: Adrift

Süre: 96dk
Tür: Gerilim , Macera , Romantik
Yönetmen: Baltasar Kormákur
Yapımı: 2018 - ABD , Hong Kong , İzlanda

Tanışmalarından sonra çok kısa bir zaman içinde birbirine aşık olan Tami Oldham ve Richard Sharp'ı birbirlerine bağlayan bir diğer tutkuları ise, ikisinin de deniz sevdalsı olmalarıdır. İki sevgili, birlikte okyanusa açıldıklarında insanlık tarihinin en görülmemiş fırtınalarından biriyle karşılaşacaklarından habersizdir. Kasırga etraflarındaki her şeyi paramparça ettikten saatler sonra Tami uyanır, ancak gemileri enkaza dönmüş, Sam ise ağır yaralı haldedir. Görünürde hiçbir kurtuluş umudu olmasa da Tami hem kendini, hem de sevdiği adamı yaşama döndürebilmek için bilgisini ve direncini son kırıntısına kadar kullanmak zorundadır.