Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (6 - 12 Kasım)

Netflix Türkiye 6 - 12 Kasım haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "The Killer" çekerken onu 2. sırada "Bomboş" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. The Killer

Orijinal İsmi: The Killer

Süre: 119dk
Tür: Gerilim , Suç
Yönetmen: David Fincher
Yapımı: 2023 - ABD

Soğukkanlı bir suikastçı (Michael Fassbender), kıl payı kaçırdığı bir atıştan sonra, kişisel olmadığı konusunda ısrar ettiği uluslararası bir insan avında işverenlerine karşı savaş açar.

2. Bomboş

Orijinal İsmi: Hollow

Tür: Suç
Yönetmen: Onur Ünlü
Senarist: Onur Ünlü
Yapımı: 2022 - Türkiye

Hayattaki tek tutkusu cansız nesnelerin fotoğrafını çekmek olan 40 yaşındaki Günel, Kıbrıs'ta şirket tarafından ödenen lüks bir tatilde çok sempatik ama aynı zamanda oldukça karanlık bir adam olan Şefik ile tanışır. Tatili soğuk biralar, yüzme havuzu ve yeni arkadaşı Şefik'in gönüllü rehberliği ile güzel başlar, ancak Günel'in bacağını kırmasıyla hızla ortalık karışır. Bu yaralanma, onu sevimli ve çekici bir hemşire olan Nazlı ile tanışmasına vesile olur. Can sıkıntısından, kamerasıyla Şefik'in yandaki villasını izleyerek oyalanır, bu sırada istemeden bir cinayete tanıklık eder.

3. Soygun Sanatı

Orijinal İsmi: Voleuses

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Dram , Komedi
Yönetmen: Mélanie Laurent
Yapımı: 2023 - Fransa

İki usta hırsız ve dost, kaçak yaşamaktan bıkmıştır. Bu yüzden hiç yapmadıkları bir şey yaparak daha önce yaptıkları işlerden çok farklı olan son işlerinde onlara yardım etmesi için cesur ve girişken Sam'i işe alırlar.

4. Esaret

Orijinal İsmi: Locked In

Süre: 96dk
Tür: Gerilim
Yönetmen: Nour Wazzi
Senarist: Rowan Joffe
Yapımı: 2023 - İngiltere

İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.

5. Aynalar

Orijinal İsmi: Mirrors

Süre: 111dk
Tür: Gizem , Korku
Yönetmen: Alexandre Aja
Senarist: Alexandre Aja
Yapımı: 2008 - ABD , Romanya

Eski polis Ben Carson, bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

6. Ketenpere

Orijinal İsmi: Ketenpere

Süre: 108dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Şafak Sezer
Yapımı: 2017 - Türkiye

Kalender diziler için figüran koordinatörlüğü yapan, zaman zaman kendisi de küçük roller alarak geçimini sağlayan bir adamdır. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olmasına rağmen bulunduğu konumdan ileri bir adım atamamıştır. Bütün bunların üstüne yıllar sonra geri dönen mafya babası Vefa'nın ketenpereye getirdiği Kalender için işler iyice karışacaktır.

7. İyi ki Aldatılmışım!

Orijinal İsmi: O lado bom de ser traída

Süre: 98dk
Tür: Dram , Gizem , Romantik
Yönetmen: Diego Freitas
Senarist: Sue Hecker
Yapımı: 2023 - Brezilya

Sue Hecker'ın romanının bu uyarlamasında bir muhasebeci, nişanlısı tarafından aldatılmasını kendi cinselliğini keşfetmek için bir fırsat olarak görünce başını belaya sokar.

8. 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri

Orijinal İsmi: 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Süre: 144dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş , Tarih
Yönetmen: Michael Bay
Senarist: Chuck Hogan
Yapımı: 2016 - ABD

Filmde, Libya'daki Amerikan büyükelçisine düzenlenen saldırı sonucunda elçinin ölümü ve sonrasında Libya'da bulunan Amerikan askeri güçlerinin olayı çözme çabaları anlatılıyor.

9. Acı Reçete

Orijinal İsmi: Pain Hustlers

Süre: 124dk
Tür: Dram
Yönetmen: David Yates
Senarist: Wells Tower
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Liza (Emily Blunt) kendisi ve kızı için daha iyi bir hayat yaşamanın hayalini kurmaktadır. Batmakta olan bir eczanede işe giren Liza'nın iç güdüleri şirketi yükselişe geçirir. Ulaştığı bu başarıyla lüks bir hayat yaşamaya başlayan Liza yakında, bir suç komplosunun ortasına düşecektir.

10. Nowhere

Orijinal İsmi: Nowhere

Süre: 109dk
Tür: Dram , Gerilim
Oyuncular: Anna Castillo , Tamar Novas
Yönetmen: Albert Pintó
Senarist: Indiana Lista
Yapımı: 2023 - İspanya

Harap hâldeki totaliter bir ülkeden kaçarken denizin ortasında sürüklenen bir konteynere hapsolan hamile ve yalnız bir kadın hayatta kalma mücadelesi verir.