"Şahane Hayatım" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

1 Kasım akşamı Fox TV'de başlayan, başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener'in bulunduğu yeni dizi "Şahane Hayatım"a gelin yakından bakalım! 

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı ve senaryosunu Meriç Acemi'nin üstlendiği dizi, hayatta yüzleşmek zorunda kaldığı haksızlıkları aşmak için çok çalışmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in hikayesine odaklanıyor.

Şahane Hayatım” her çarşamba 20.00'de Fox TV'de!

Peki “Şahane Hayatım” dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Hilal Altınbilek

Hilal Altınbilek
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1991

 "Şahane Hayatım" dizisi Şebnem Gümüşçü kimdir?

Rüya gibi bir eve, ideallerinin ötesinde bir eşe ve iki harika çocuğa sahip olan Şebnem, parmakla gösterilen bir hayata sahip. Şanssız başlayan hayatını tersine çevirip hayatın sunabileceği bütün olanaklardan yararlanmış. En dipten en zirveye, önüne çıkan herkes ezip geçerek tırmanmış hırslı bir kadın. Fakat görkemli hayatında, ilk defa işler yolunda gitmemeye başlar.

"Şahane Hayatım" dizisinin Şebnem'i Hilal Altınbilek kimdir?

Hilal Altınbilek, İstanbul’da doğumlu oyuncu. Oyunculuğa Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken başladı ve sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. "Derin Sular" ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Son yıllarda "Şahane Hayatım", "Ab-ı Hayat" ve "Çocuklar Sana Emanet" yapımlarında yer aldı.

2. Onur Tuna

Onur Tuna
Doğum Tarihi: 2 Temmuz 1985

 "Şahane Hayatım" dizisi Mesut Öztürkmen kimdir?

Karizmatik polis memuru Mesut, zekası ve zevkleriyle çevresindeki kadınların gözdesi. Psikoloji mezunu olan Mesut, keskin zekası ve inadıyla mesleğini başarıyla devam ettirir. Bugüne kadar çok derin bir ilişki yaşamayan Mesut'un yeni görevi, ona hayatında yeni kapılar açar.

"Şahane Hayatım" dizisinin Mesut'u Onur Tuna kimdir?

Onur Tuna, Çanakkale doğumlu sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Tuna, sonrasında Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimi aldı. 2011 yılında "Hayat Devam Ediyor" isimli dizi ile ilk televizyon projesinde yer almıştır. "Bi Küçük Eylül Meselesi", "Huzur Sokağı", "Mucize Doktor" gibi projelerde yer almıştır.

3. Yiğit Özşener

 Yiğit Özşener
Doğum Tarihi: 6 Nisan 1972

 "Şahane Hayatım" dizisi Onur Gümüşçü kimdir?

Onur Gümüşcü, kırklı yaşlarının başlarında varlıklı bir ailenin tek varisi olarak dünyaya gelmiş, ayrıcalıklı bir hayatın içinde büyümüş ve sevgi dolu bir ortamda yetişmiş nadir şanslı insanlardan biri. Enerji sektöründe şirketleri bulunan Onur; tarzı, gülümsemesi, spor yapmaya olan ilgisi ve duruşuyla her girdiği ortamda dikkat çeken biri olarak tanınıyor. Evlendikten sonra bile, "aile babası" olmanın tadını çıkarsa da, geçmişten gelen bir gölge bazen içindeki heyecan dolu anları hatırlatıyor; özellikle de tüm dikkatlerin çocuklarında değil de kendisinde olduğu zamanları düşündüğünde.

"Şahane Hayatım" dizisinin Onur'u Yiğit Özşener kimdir?

Yiğit Özşener İzmir doğumlu oyuncu. En iyi "Kaybedenler Kulübü" filminde canlandırdığı Mete Avunduk karakteri ile tanınır. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1996 yılında mezun oldu ve ardından 1997-1999 yılları arasında Koç Üniversitesi'nde İşletme master'ı tamamladı. Oyunculuk kariyerine 1994 yılında Studio Oyuncuları Topluluğu'nda aldığı eğitimle adım attı ve 2001 yılına kadar çeşitli oyunlarda yer aldı. Profesyonel olarak sahne yaşamına Şahika Tekand’ın yazıp yönettiği “Gergedanlaşma” ile başladı ve Bulgaristan ile Makedonya'da düzenlenen festivallere katıldı. Harold Pinter’ın “Gitgel Dolap” ve Şahika Tekand’ın “Oyuncu” gibi oyunlarda performans sergiledi. Ayrıca 2000 yılında Delphi’de düzenlenen 10. Antik Oyunlar Festivali'nde, Thedoros Terzopoulos’un yönettiği “Herakles” üçlemesinde rol aldı.

4. Serkan Keskin

Serkan Keskin
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1977

 "Şahane Hayatım" dizisi Niyazi Adalı kimdir?

Niyazi, Şebnem'in hafızasından silmeye çabaladığı, İzmir günlerinin kara bir lekesidir. Şebnem, onu çocukluğundan tanır; her karşılaştıklarında genç kızı itip kakar, parasını gasp ederdi. Yıllar sonra, Şebnem artık Şebnem Gümüşcü adıyla hayatını sürdürürken, geçmişinden bir hayalet olarak Niyazi yeniden karşısına çıkar. Geçmişini kullanarak tehditler savurur ve para talep eder. Fakat işler, Niyazi'nin umduğu gibi gelişmez. O karşılaşmadan sonra Niyazi, Şebnem'in bahçesinde "dertleştiği" biri olacaktır. 

"Şahane Hayatım" dizisinin Niyazi'si Serkan Keskin kimdir?

Serkan Keskin, İzmit doğumlu sinema oyuncusu. Birçok önemli film ve dizide yardımcı rollerde oynayan Keskin, özellikle  Onur Ünlü'nün "Leyla ile Mecnun" dizisindeki İsmail Abi rolüyle gönüllerde taht kurdu. Oyunculuğa doğup büyüdüğü İzmit'te başladı. Önce İzmir Şehir Tiyatrosu'nun, daha sonra Akademi İstanbul'un drama eğitimlerini aldıktan sonra Semaver Kumpanya bünyesine katıldı ve burada birçok oyunda rol aldı. Sinemaya küçük rollerle adım attı. "Korkuyorum Anne" ve "Gönül Yarası" gibi filmlerde oynadı. Daha sonra birçok önemli filmde yan rollerde başarıyla görev yaptı. Leyla ile Mecnun'un bitişinin ardından aynı ekibin tekrar buluştuğu "Ben de Özledim" dizisinde de yer aldı, ancak dizi 13 bölümün ardından düşük izlenme oranları gerekçe gösterilerek kaldırıldı. Serkan Keskin, sinemada da Onur Ünlü ile ortaklığını sürdürdü. 2013'te çekilen, ancak sadece festivallerde gösterilen sonra da kısıtlı bir genel gösterime giren "Sen Aydınlatırsın Geceyi" filminde rol aldı. Hemen ardından 2014 Nisan'da gösterime giren yine Ünlü'nün çektiği "İtirazım Var"da başrolde oynadı. Eski bir boksör olan imam Selman Bulut rolüyle büyük beğeni toplayan Keskin, 33. İstanbul Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. 2018 yapımı Nuri Bilge Ceylan filmi "Ahlat Ağacı"nda yazar Süleyman'ı canlandırdı. Oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenen Keskin, "Leyla ile Mecnun" ekibinin kurduğu Leyla The Band adlı grubun bas gitaristliğini yaptı. 

5. Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1982

"Şahane Hayatım" dizisi Melisa Özsoy kimdir?

Melisa, enerjikliği, etkileyici bakışları ve moda ikonu tarzıyla her ortamda dikkat çeken çekici bir kadındır. O da Onur gibi iyi bir eğitim almış ve varlıklı bir aileden gelmekte. Aysel'in gelin kriterlerine fazlasıyla uyan bir aday olarak görülür. Geçmişte Onur'la tutkulu bir ilişki yaşamış ancak Onur'un Şebnem'e olan aşkıyla bu ilişki mutsuz bir sonla noktalanmıştır Melisa için. İlişkinin bitmiş olmasını kabul etmek yerine, toksik bir tutumla Aysel'in de desteğiyle tekrar Onur'un hayatına girmeye karar verir. İşler de tam da bu noktada daha da karmaşık bir hal alır.

"Şahane Hayatım" dizisinin Melisa'sı Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, Bakü doğumlu, Azeri asıllı Türk oyuncu. Türkiye'ye 11 yaşındayken 1993 yılında yerleşti. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nü bitirdikten sonra iki yıl Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Türkçenin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca bilen oyuncu, bilim insanı Mirmemmed Cavadzade’nin torunu. Üniversite eğitiminden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü canlandırarak oyunculuğa adım atan Cavadzade, son yıllarda "Şahane Hayatım", "Cemil Şov" ve "Üç Kuruş" gibi yapımlarda yer aldı.

6. Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1961

"Şahane Hayatım" dizisi Aysel Gümüşçü kimdir?

Cemiyette Şebnem'den önceki kraliçeliğini sürdüren, altmışlı yaşlarının başındaki Aysel; oturaklı, görgülü, bilgili bir kadın. Aynı zamanda Gümüşcü Ailesi'nin karizmatik annesi. Onur'a karşı son derece özenlidir, ancak bunu yapış yapış bir sevgiyle değil, kendine özgü "cool" bir tavırla gösterir. Köklü bir varlıklı aileden gelmesi sebebiyle, başlangıçtan itibaren Şebnem'i istemez. Fakat bir yandan da oğlunun isteklerine engel olan bir imaj çizmek istemez, bu yüzden Şebnem'i "kendine uygun bir gelin" olarak yeniden şekillendirir. Şebnem'in alt tabakadan gelmesi onu rahatsız eder ve sürekli olarak onu zayıf düşürmeye, hayatlarından çıkarmak için çalışmaya devam eder. Tam da bu noktada geçmişin gölgesi kapısını çalar. Aysel, aile ismini korumak ve kendi tahtını geri almak için Şebnem'le karşı karşıya geleceği bir mücadeleye girişir.

"Şahane Hayatım" dizisinin Aysel'i Sumru Yavrucuk kimdir?

Sumru Yavrucuk, Ankara doğumlu oyuncu. İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda şan ve tiyatro bölümlerinde okuduktan sonra Ankara Devlet Konservatuvarı'nda özel statü öğrencisi oldu. 1997'de yapılan 1. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Kadınlardan Konuşalım" oyunuyla Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu ödülünü kazandı. Son yıllarda "Şahane Hayatım", "Evlilik Hakkında Her Şey" ve "Baraj" gibi dizilerde yer aldı.

7. Gökçe Eyüboğlu

Gökçe Eyüboğlu
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1983

"Şahane Hayatım" dizisi Didem Özcan kimdir?

Didem, Şebnem’in akıl hocalarından biri. Hırslı ve hedeflerine odaklı bir kadın olan Didem, Şebnem’in planlarını anlayarak ona rehberlik etti ve destek oldu. Şebnem, onun sayesinde başarıya ulaşmıştır adeta. Strateji, zenginlik ve var olanı koruma üzerine odaklanmış bir yaşam süren Didem, cemiyet hayatının favori mekanlarından biri olan Mangé'in sahibidir.

"Şahane Hayatım" dizisinin Didem'i Gökçe Eyüboğlu kimdir?

Gökçe Eyüboğlu, İstanbul doğumlu oyuncu. Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Eyüboğlu, Akademi 35,5 Sanat Evi'nde eğitim aldı. İlk televizyon oyunculuğu Fox TV'de üç sezon yayınlanan "Kadın" dizisiyle oldu. Bu dizide canlandırdığı Ceyda karakteri ile Faruk Öztimur Onur Ödülü’nü kazandı. "Şahane Hayatım", "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" ve "Fatma" son yıllarda yer aldığı yapımlar arasında.