Ocak Ayında BluTV'ye Gelecek En İyi Film ve Diziler

BluTV, Ocak 2024 kataloğunu açıkladı!

Emma Stone'un'un başrolde olduğu “The Curse” ve 2021'in en beğenilen mini dizilerinden "Mare of Easttown"  bu ay platforma gelecek yapımlar arasında. 

Bu listede ise sizin için Ocak ayında BluTV'ye gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler.

1. The Curse

Orijinal İsmi: The Curse

Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Nathan Fielder
Yapımı: 2023 - ABD

Dizi, evli bir çift olan Asher (Nathan Fielder) ve Whitney'in (Emma Stone) hayatlarını konu alıyor. Henüz yeni evli olan çiftin, hayatlarını altüst etmeye başlayan bir lanetle karşı karşıya olduğu iddia ediliyor. Bu arada ikili, yakın zamanda birlikte bir ev geliştirme programı çekmeye başladılar ve çocuk sahibi olmaya çalışıyorlar.

2. Mare of Easttown

Orijinal İsmi: Mare of Easttown

Süre: 60dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Craig Zobel
Senarist: Brad Ingelsby
Yapımı: 2021 - ABD , İngiltere

Pennsylvania’daki küçük bir kasabada yaşanan genç kadın cinayetlerini araştıran dedektif Mare Sheehan, yaşananlar ve henüz taze olan aile trajedisi arasında sıkışıp kalır.

3. Big Little Lies

Orijinal İsmi: Big Little Lies

Süre: 50dk
Tür: Dram
Senarist: David E. Kelley
Yapımı: 2017 - ABD

Çocukları birinci sınıfa yeni başlayan ve mükemmel hayatlara sahip gibi görünen 3 anne, bir cinayetin şüphelileri olurlar. 

4. Parazit

Orijinal İsmi: Gisaengchoong

Süre: 133dk
Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Bong Joon-ho
Senarist: Bong Joon-ho
Yapımı: 2019 - Güney Kore

Kim-woo Kim Güney Kore’de isimsiz bir şehrin kenar mahallesinde ailesi ile beraber yoksulluk içinde yaşamaktadır. Annesi, babası ve kız kardeşi ile bir bodrum katında başkalarının Wi-Fi bağlantısını kullanıp internete girmeye çalışan ve televizyon izleyerek ayrıca sokaktan geçen insanların evlerinin önüne işemelerini izlemek zorunda kalan aile bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedir. Bir gün Kim-woo’nun varlıklı arkadaşı Min-hyuk aileyi ziyarete gelir ve hediye olarak elinde bulundurana şans ve zenginlik getirdiğine inanılan bir taş verir. Aynı zamanda ailenin kızı olan Ki-jung’a aşık olan Min-hyuk onu üniversitede başka erkeklerden uzak tutması için Kim-woo ile anlaşır. Bir iş görüşmesine de yönlendirilen Kim-woo ve ailesinin hayatı değişmek üzeredir. Dram-aile türündeki film, birbirlerine benzeyen ama farklı görünen iki ailenin aracılığı ile günümüz insanlarının nasıl yaşadığını konu almaktadır.

5. Dünyanın En Kötü İnsanı

Orijinal İsmi: Verdens verste menneske

Süre: 127dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Joachim Trier
Yapımı: 2021 - Danimarka , Fransa , İsveç , Norveç

Film, Julie adında genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Yakında 30 yaşında olacak olan Julie'nin aşk hayatı pek yolunda değildir. 45 yaşındaki çizgi roman yazarı Aksel ile birlikte yaşayan Julie, onun hayatını yaşadığını hisseder. Ailesinin beklentileri ve Aksel'in çocuk arzusunun yükünü taşıyamayan Julie, sürekli değişen hayallerinin peşinden koşmaya devam eder. Onun hayatı, genç ve yakışıklı Eivind ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.

6. Her Şey Her Yerde Aynı Anda

Orijinal İsmi: Everything Everywhere All at Once

Süre: 140dk
Yönetmen: Dan Kwan , Daniel Scheinert
Yapımı: 2022 - ABD

Vergilerini bir türlü bitiremeyen bitkin bir Çinli göçmen kadın (Michelle Yeoh), dünyayı kurtarması gereken çılgın bir maceranın içine çekilir. Bunu ancak, sürdürebileceği hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfederek yapabilir.

7. Bergman Adası

Orijinal İsmi: Bergman Island

Süre: 113dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Mia Hansen-Løve
Senarist: Mia Hansen-Løve
Yapımı: 2021 - Almanya , Belçika , Fransa , İsveç , Meksika

İngiliz-Alman film yapımcısı bir çift, Ingmar Bergman'a esin kaynağı olan yere, Fårö'ye film senaryolarını yazmak için giderler. Yaz ve senaryoları ilerledikçe, adanın vahşi manzarasının arka planında gerçeklik ve kurgu arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başlar.

8. Palm Springs

Orijinal İsmi: Palm Springs

Süre: 90dk
Yönetmen: Max Barbakow
Senarist: Andy Sierra
Yapımı: 2020 - ABD

Umursamaz Nyles ve gönülsüz nedime Sarah Palm Springs’te bir düğünde karşılaşır. Fakat düğünün olduğu günü tekrardan yaşadıkları bir döngüde olduklarını fark edince işler karışır. İkili ne düğünden, ne birbirlerinden ne de kendilerinden kaçabilir.

9. Succession

3. Sezon

Amerika’nın küresel medya şirketine sahip Roy ailesinin reisi Logan Roy belirsiz bir sağlık sorunu ile uğraşır. Kalan aile üyeleri ise bu sırada şirketin kontrolünü ele geçirmek için mücadele eder.