Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (25 - 31 Aralık)

Netflix Türkiye 25 - 31 Aralık 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Rebel Moon: A Child of Fire" çekerken onu 2. sırada onu "Dünyayı Ardında Bırak" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Rebel Moon: A Child of Fire

Orijinal İsmi: Rebel Moon

Süre: 134dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2023 - ABD

Uzak bir ayın kenarındaki barışçıl bir yerleşim, kendisini zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit altında bulur. Köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı, onların hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir.

2. Dünyayı Ardında Bırak

Orijinal İsmi: Leave the World Behind

Süre: 141dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Sam Esmail
Senarist: Sam Esmail
Yapımı: 2023 - ABD

Amanda (Julia Roberts) ve Clay’in (Ethan Hawke) çocukları (Charlie EvansFarrah Mackenzie) ile beraber gittikleri tatil, kaldıkları evin sahibinin (Mahershala Ali) aniden geri dönmesi ile sekteye uğrar. Beklenmedik anda gelen orta yaşlı ev sahipleri, şehirdeki eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi nedeniyle yazlık evlerine geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyordur. Garip şekilde aniden gelen ses patlamaları kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar. Bu sırada bir arada olan ailelerin de zihinsel ve fiziksel sağlıkları git gide kötüleşir. Kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin zengin ve siyah oldukları bu evde, ırksal problemler de ortaya çıkacaktır

3. Kayınbiraderim Bir Vampir

Orijinal İsmi: Meu cunhado é um vampiro

Süre: 90dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ale McHaddo
Senarist: Paulo Cursino
Yapımı: 2023 - Brezilya

Fernandinho, bir aile adamı, eski bir futbolcu ve şu anda bir podcast yorumcusudur. Rahatsız edici kayınbiraderi Gregorio'nun ziyaretiyle şaşkına döner. Gregorio'nun tembel ve kelimenin tam anlamıyla bir kan emici vampir olduğunu keşfeder.

4. Özel Bir Kadın

Orijinal İsmi: Pretty Woman

Süre: 119dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Garry Marshall
Senarist: J.F. Lawton
Yapımı: 1990 - ABD

Vivian Ward, çok şanssız bir sokak kadınıdır. Ancak bu kötü şans onu yakışıklı, çok başarılı ve ünlü bir işadamı olan Edward Lewis ile karşılaştırır. İkili, Lewis'in Los Angeles'tan ayrılıp New York'a geri döneceği 1 hafta boyunca birlikte zaman geçirecektir. Ancak para karşılığı yapılan bu anlaşmaya günler ilerledikçe duyguları da karışmaya başlayacaktır.

5. Kayıp Şehir

Orijinal İsmi: The Lost City

Süre: 112dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Aaron Nee , Adam Nee
Senarist: Dana Fox
Yapımı: 2022 - ABD

Zeki ama inzivaya çekilmiş yazar Loretta Sage (Sandra Bullock), hayatını kahraman karakter “Dash”i canlandırmaya adamış yakışıklı kapak modeli Alan'ın (Channing Tatum) yer aldığı popüler aşk-macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazarak geçirmektedir. Loretta, Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesinde iken, onu son kitabında yer alan antik kayıp şehrin hazinesine götürebileceğini uman eksantrik bir milyarder (Daniel Radcliffe) tarafından kaçırılır. Sadece kitaplarının sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan, onu kurtarmak için yola koyulur. Destansı bir orman macerasına atılan bu beklenmedik çiftin, Kayıp Şehir’de hayatta kalmak ve sonsuza dek kaybolmadan önce antik hazineyi bulmak için artık birlikte çalışması gerekmektedir.

6. İstanbul İçin Son Çağrı

Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Serin (Beren Saat) İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaşır. Bu karşılaşmanın akabinde, onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir

7. Hayat Kitabı

Orijinal İsmi: The Book of Life

Süre: 95dk
Yönetmen: Jorge R. Gutiérrez
Yapımı: 2014 - ABD

Manolo, ailesinin beklentilerini karşılamakla yüreğinin sesini dinleyerek hayallerinin peşinde koşmak arasında kararsız kalmış bir gençtir. Çok başarılı bir boğa güreşçisi olsa da asıl istediği gitar çalmaktır. Hayallerinin prensesi Maria'ya kavuşabilmek için de en iyi arkadaşı Joaquin'le birlikte 3 farklı dünyada birbirinden fantastik maceralara atılacaktır.

8. Kirpi Sonic 2

Orijinal İsmi: Sonic The Hedgehog 2

Süre: 125dk
Tür: Aile , Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Jeff Fowler
Yapımı: 2022 - ABD , Japonya

"Kirpi Sonic 2", yaşananlardan sonra Tom'un yanında kalan Sonic'in, bu kez yanında daha güçlü bir silahla karşısına çıkan Dr. Robotnik ile yeni mücadelesini anlatıyor.

Sonic, Green Hills’e yerleştikten sonra gerçek bir kahraman olmak için gereken özelliklere sahip olduğunu göstermek için sabırsızlanır. Dr. Robotnik, bu kez yeni ortağı Knuckles ile birlikte medeniyetleri yok etme gücüne sahip olan bir zümrüdün arayışıyla geri döndüğünde kendini kanıtlamak için eline fırsat geçer. Sonic, yardımcısı Tails’le bir olup birlikte zümrüdü yanlış ellere düşmeden bulmak üzere maceraya atılırlar.

9. Grinç

Orijinal İsmi: The Grinch

Süre: 90dk
Seslendirenler: Benedict Cumberbatch
Senarist: Michael LeSieur
Yapımı: 2018 - ABD

Bir mağarada sadık köpeği Max ile yalnız yaşayan Grinç alaycı bir huysuzdur. Günlük ihtiyaçları için pek çok icat ve teknolojiyle dolu olan mağarasından dışarı çıkması pek de gerekmeyen Grinç, yaşadığı Who köyündeki komşularıyla ise nadiren görüşmektedir. Ne var ki komşuların her yılki Noel coşkuları kendisine kadar gelmekte ve sinirlerini bozmaktadır. Hele ki bu yılın Noel kutlamalarının her zamankinden üç kat daha büyük yapılacağını duyduğunda, Grinç için yapılacak tek bir şey kalmıştır: Noel'i çalmak! Bunu yapmak için Noel arifesinde Noel Baba gibi davranmaya karar verir, hatta kızağını çekmek için zavallı bir geyiği yakalayacak kadar ileri gider. O sırada köyde yaşamakta olan Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte yılbaşında Noel Baba'yı yakalayıp, bekar annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır. Bu Noel'in kazananı kim olacak dersiniz? Cindy-Lou Noel Baba'yla tanışabilecek mi? Yoksa Who köyünün tatil coşkusunu Grinç yüzünden yok mu olacak?

10. Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Orijinal İsmi: Chicken Run 2

Süre: 101dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Sam Fell
Yapımı: 2023 - İngiltere

Ginger, Tweedy'nin çiftliğinden ölüme meydan okuyarak kaçmayı başardıktan sonra, nihayet aradığı huzur dolu adayı bulur. Bu adada, sürünün tüm bireyleri için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olmuştur. Rocky ile birlikte, küçük kızları Molly'ye de sahip olan Ginger, artık mutluluğu yakalamıştır. Ancak anakarada, tavuk türü yeni ve korkunç bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bu kritik durumu görmezden gelemeyen Ginger ve ekibi, özgürlüklerini riske atarak harekete geçmeye karar verir!