En İyi Cem Yiğit Üzümoğlu Dizi ve Filmleri

Başarılı oyuncunun kariyerindeki önemli işlere göz atıyoruz!

1 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cem Yiğit Üzümoğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 2017 yılında "Adı Efsane" dizisiyle kamera önü oyunculuğa adım attı. Aynı yıl 21. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Troas" ile "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü"ne sahip oldu. 

İşte Cem Yiğit Üzümoğlu'nun en beğendiğimiz dizi ve filmleri!

1. Karanlık Gece

Orijinal İsmi: Karanlık Gece

Süre: 114dk
Tür: Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Özcan Alper
Yapımı: 2022 - Almanya , Fransa , Türkiye

Toplu bir öfkenin parçası haline gelen İshak, Anadolu'da küçük bir köyde vicdanıyla, etrafındaki sessizliğin şiddetiyle mücadele eder.

2. LCV (Lütfen Cevap Veriniz)

Orijinal İsmi: LCV (Lütfen Cevap Veriniz)

Süre: 70dk
Tür: Dram
Senarist: Erdi ışık
Yapımı: 0 - Türkiye

Evlenmelerine bir saat kala, törenin yapılacağı otelde son hazırlıklarını yapan Ceren ile Semih, yakın arkadaşları Mert'in geçmişteki sırları ortaya dökmeye başlamasıyla en mutlu günlerini sorgulamak zorunda kalırlar.

3. Rise of Empires: Ottoman

Orijinal İsmi: Osmanlı Yükseliyor

Süre: 44dk
Tür: Aksiyon , Belgesel , Savaş
Yönetmen: Emre Şahin
Yapımı: 2020 - ABD

Türkiye'de çekilmiş olan mini dizide, 15. yüzyıl'ın en önemli tarihi gelişmesi sayılan İstanbul'u fethi epik bir dille anlatılıyor. Dizide 13 yaşında tahta geçen 2. Mehmed'in İstanbul'u fetheden ''Fatih'' olma süreci konu alınıyor.  

4. Adı Efsane

Orijinal İsmi: Adı Efsane

Süre: 130dk
Tür: Dram
Yapımı: 2017 - Türkiye

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.  

5. Hakan: Muhafız

Hakan'ın sıradan bir şekilde süren hayatı, İstanbul'u korumakla görevlendirilmiş bir grubun üyesi olduğunu öğrenmesiyle tamamen değişir. Yeni güçlerini keşfetmeye başladıkça, çok hazırlıksız yakalandığı bu görevi kabul etmek istemese de başka çaresi olmadığını görür. 'Ölümsüzler'e karşı İstanbul'u savunup geçmişine dair bilmediklerini öğrenmeye çalışırken ona yakın arkadaşları yardımcı olmaya çalışacaktır.