Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (22 - 28 Ocak)

Netflix Türkiye 22 - 28 Ocak 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "60 Dakika" çekerken onu 2. sırada "Çöl Avcıları" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. 60 Dakika

Orijinal İsmi: 60 Minuten

Süre: 88dk
Tür: Aksiyon , Dram , Spor
Yönetmen: Oliver Kienle
Senarist: Oliver Kienle
Yapımı: 2024 - Almanya

Kızının velayetini elinde tutmak isteyen bir dövüşçü, onun doğum günü partisine yetişmek için büyük bir müsabakayı terk eder ve Berlin'de bir kovalamacaya karışır.

2. Çöl Avcıları

Orijinal İsmi: Badland Hunters

Süre: 108dk
Yönetmen: Yang Myeong-heon
Yapımı: 2024 - Güney Kore

Yıkıcı bir depremin ardından kanunsuz ve çorak bir şehre dönen Seul'da korkusuz bir avcı, çılgın bir doktorun kaçırdığı genci kurtarmak için harekete geçer.

3. Recep İvedik 7

Şehir hayatı ve ekonomik şartlarda bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gider. Köy hayatının tadını çıkarmayı umarken, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığını öğrenir. Böylece Recep, köylülerle bir olarak bu projeye karşı durur ve yeni bir maceraya atılır.

4. Uçuk Bir İş

Orijinal İsmi: Lift

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: F. Gary Gray
Senarist: Daniel Kunka
Yapımı: 2024 - ABD

Bir yolcu uçağında 500 milyon dolar değerinde altın külçesi taşımak için güçlerini birleştiren ve başlarında Cyrus Whitaker'ın olduğu uluslararası bir soygun ekibini konu alıyor.

5. Aşk Güzel Şey

Orijinal İsmi: Redeeming Love

Süre: 134dk
Tür: Dram , Romantik , Western
Yönetmen: D.J. Caruso
Senarist: Francine Rivers
Yapımı: 2022 - ABD , Güney Afrika

Angel, çocukken fuhuşa zorlanan genç bir kadındır. Yıllarca süren şiddet, kendinden nefret etme ve hor görmenin ardından onun hayatı Michael Hoşea ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşk onun yaralarını iyileştirmesine yardımcı olacaktır.

6. Kar Kardeşliği

Orijinal İsmi: Society of the Snow

Süre: 144dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Yapımı: 2023 - ABD , İspanya

Bir ragbi takımını taşıyan uşak, And Dağları'ndaki bir buzulun üzerine düşer. Kazadan sağ kurtulan az sayıdaki yolcu kendilerini dünyanın en zorlu ortamlarından birinde bulur.

7. The Kitchen

Orijinal İsmi: The Kitchen

Süre: 108dk
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Londra'da distopik bir gelecekte geçen bu filmde dar gelirli insanlar için inşaa edilen toplu konutlar ortadan kaldırılmıştır. Evlerini terk etmeyi reddeden The Kitchen isimli bir topluluğun parçası olan Izi ve Benji hayatlarını bu dünya düzeninde sürdürmeye çalışırlar.

8. Doğu Ekspresinde Cinayet

Orijinal İsmi: Murder on the Orient Express

Süre: 114dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Kenneth Branagh
Senarist: Michael Green
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Halep'te çözdüğü bir davanın ardından İstanbul'a gelen Belçikalı dedektif Hercule Poirot burada birkaç gün kalma niyetinde olsa da, acil başka bir durum ortaya çıkınca kendini Calais üzerinden Londra'ya gidecek Doğu Ekspresi'nde bulur. Trende farklı uluslardan, farklı toplumsal konum ve mesleklerden gelen insanlar vardır. Büyük bir kar fırtınasının olduğu bir gece, trendeki bir yolcu öldürülür. Olayı çözmek ve içlerindeki katili bulmak, Poirot'ya kalmıştır.

9. Ambulans

Orijinal İsmi: Ambulance

Süre: 136dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Michael Bay
Yapımı: 2022 - ABD

Madalyalı gazi Will Sharp, karısının tedavi masraflarını karşılamak için paraya sıkışmıştır. Yapmaması gerektiğini bildiği halde evlatlık erkek kardeşi Danny’den yardım ister. Karizmatik, azılı bir suçlu olan Danny, yardım yerine kendisine 32 milyon dolarlık bir banka soygunu teklif eder. Will, karısının hayatı tehlikede olduğu için bu teklife hayır diyemez.

10. Sarayın Gözdesi

Orijinal İsmi: The Favourite

Süre: 119dk
Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Yapımı: 2018 - ABD , İngiltere , İrlanda

İngiltere ve Fransa'nın savaş halinde olduğu 18. yüzyılın başlarında Kraliçe Anne'in yakın arkadaşı Lady Sarah, bir yandan narin kraliçe ve onun değişken ruh hali ile ilgileniken diğer yandan onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Saraya yeni gelen Abigail, Lady Sarah'nın yanında yükselerek kraliçenin gözdesi olma yolunda Lady Sarah'ya meydan okuyacaktır.