TV+'taki En İyi Korku Filmleri

TV+ Platformundaki en tedirgin edici korku filmlerini sizler için derledik!

TV+ platformunda izlemek için korkutucu bir film mi arıyorsunuz? Korku filmlerini izlemek için doğru zaman her zaman şimdidir. Modern dünyada TV+'ın çığlık atan akış içeriği sayesinde korkularınızın tadını kendi koltuğunuzun rahatlığında çıkarabilirsiniz. 

İşte sizler için seçtiğimiz en korkunç filmleri!

İyi seyirler!

1. Diriliş

Orijinal İsmi: A Resurrection

Süre: 98dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Matt Orlando
Senarist: Matt Orlando
Yapımı: 2013 - ABD

Eli, Middletown Lisesi'ne giden bir öğrencidir ve okulda zorba Brandon ve arkadaşları tarafından sürekli olarak hırpalanmaktadır. Okul müdürü, Eli ve Brandon'u, Brandon'ın davranışlarını değerlendirmek üzere psikiyatrist Jessie ile görüşmeye çağırır. Jessie, Eli'nin hayatını kaybeden büyük ağabeyi Devon'u özlediğini keşfeder. Eli, Jessie'ye daha fazla detay verir: Devon'un aslında Brandon tarafından öldürüldüğünü ve bir cadının tarafından tekrar hayata döndürüldüğünü iddia eder. Ancak yaşamını sürdürebilmek için altı kişinin hayatını alması gerektiği konusunda bir şartı vardır.

2. İçimdeki Ben

Orijinal İsmi: Another Me

Süre: 86dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Isabel Coixet
Senarist: Isabel Coixet
Yapımı: 2013 - İngiltere , İspanya

Fay mutlu bir aileye sahip mutlu bir genç kızdır.fakat babasının hasta olduğu ortaya çıkınca ailesindeki ve kendi ruh halindeki dengeler alt üst olur.Sürekli kabuslar gören Fay kendisi gibi davranan ve sürekli onu takip eden birinin varlığını fark eder.

3. Last Sentinel

Orijinal İsmi: Sentinel

Süre: 112dk
Yönetmen: Tanel Toom
Senarist: Malachi Smyth
Yapımı: 2023 - Almanya , İngiltere

Yakın gelecekte Dünya'da bir grup asker terk edilmiş bir askeri üste mahsur kalmışlardır. Özgürlük ya da düşman, hangisi önce gelirse onunla yüzleşmeyi bekliyorlardır.

4. Ölüm Treni

Orijinal İsmi: Backtrack

Süre: 90dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Michael Petroni
Senarist: Michael Petroni
Yapımı: 2015 - Avustralya , İngiltere

Küçük kızının ölümüyle hayatı altüst olan psikolog Peter Bower, baktığı hastalarının yıllar önce aynı gün ölmüş ölüler olduğunu farkeder. Kendi akıl sağlığını yitirme pahasına da olsa bu gizemi çözmeye karar veren Peter, hiç beklemediği sürprizlerle ve ancak kendisinin düzeltebileceği bir sırla karşılaşacaktır.

5. Çığlık

Orijinal İsmi: Scream

Süre: 114dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yapımı: 2022 - ABD

Acımasız bir dizi cinayeti aydınlatmak adına memleketine dönen bir kadının hikayesine odaklanan yapım, “Çığlık” korku serisinin devam filmi niteliğinde. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle sahne olan Woodsboro kasabasında kol gezen yeni bir katil vardır. Hayalet maskeli katil kasabanın korkunç tarihini diriltmek adına bir grup gencin peine düşer. Sidney ise seneler önce benzer cinayetler sebebiyle ayrıldığı kasabaya olayları çözmek için geri döner. 

6. Nefes Alma

Orijinal İsmi: Old Man

Süre: 98dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Lucky McKee
Senarist: Joel Veach
Yapımı: 2022 - ABD

Orman yürüyüşü yaparken kaybolan biri, ormanda yaşayan garip bir adamın kulübesine rastlar. Fakat orada kendisini bekleyen kabusu tahmin bile edemez.

7. Sadece Aşıklar Hayatta Kalır

Orijinal İsmi: Only Lovers Left Alive

Süre: 123dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Jim Jarmusch
Senarist: Jim Jarmusch

Jim Jarmusch'un 2013 yapımı film, yüzyıllardan biri birbirine aşık olan iki vampirin öyküsünü anlatıyor. Filmin başrollerinde Tom Hiddleston ve Tilda Swinton yer alıyor. Eve'in sorunlu kızkardeşi Ava rolünde ise Mia Wasikowska seyircilerle buluşuyor.

8. Territories

Orijinal İsmi: Territories

Süre: 95dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Olivier Abbou
Yapımı: 2010 - Fransa , Kanada

Kanada'daki bir evlilik töreninden Amerikaya dönen 5 arkadaşı ülke sınırına yakın bir yerde iki gümrük memuru kimlik kontrolü için durdurur. Bitmek bilmeyen sorgudan sonra bagajda bulunduğu iddia edilen uyuşturucu madde nedeniyle zor anlar yaşayan arkadaş grubu, ormanlık bir alana yapılmış kafeslere kapatılır. Garip davranışlar sergileyen bu iki psikopat polisin elinden kurtulabilmek için mücadele eden gençler, hayatta kalmak uğruna her yolu deneyecektir.

9. Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2

Orijinal İsmi: Insidious: Chapter 2

Süre: 106dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: James Wan
Senarist: Leigh Whannell
Yapımı: 2013 - ABD

Lambert ailesi ailelerine musallat olan ruhları alt ettiklerini düşünüyorlar. Fakat yakında kötülüğün o kadar kolay yenilmediğini öğrenecekler.

10. Sessiz Bir Yer 2

Orijinal İsmi: A Quiet Place: Part II

Süre: 97dk
Yönetmen: John Krasinski
Yapımı: 2020 - ABD

"Sessiz Bir Yer" serisinin ilk filmi, Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir gücün insan ırkını yeryüzünden silmek üzere olmasını konu alıyordu. Bu kaos içerisinde dört kişilik Abbott ailesine odaklanan filmde, aile hayatını sürdürmek için büyük bir sessizlik içinde yaşamak zorundaydı. "Sessiz Bir Yer 2"de ise ilk tehlikeden kurtulan aile, aslında kurtulduklarının karşı karşıya oldukları tek tehlike olmadığını fark ediyor. Evin dışında onları bekleyen dehşet verici başka tehditler de vardır!