Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (1 - 7 Nisan)

Netflix Türkiye 1 - 7 Nisan 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Çok Aşk" çekerken onu 2. sırada "Dehşet Yolcuları" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çok Aşk

Orijinal İsmi: Çok Aşk

Süre: 101dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Hasan Can Kaya
Yapımı: 2023 - Türkiye

En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.

2. Dehşet Yolcuları

Orijinal İsmi: The Wages of Fear

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Julien Leclercq
Senarist: Julien Leclercq
Yapımı: 2024 - Belçika , Fransa

Marjinal tiplerden oluşan uzman bir ekibin, ölümcül bir patlamayı önlemek üzere nitrogliserin yüklü iki kamyonu tehlikelerle dolu çölden geçirmek için sadece 24 saati vardır.

3. Labirent: Ölümcül Kaçış

Orijinal İsmi: The Maze Runner

Süre: 113dk
Yönetmen: Wes Ball
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Thomas adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.

4. Gözyaşı Ustası

Orijinal İsmi: The Tearsmith

Süre: 106dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Alessandro Genovesi
Senarist: Erin Doom
Yapımı: 2024 - İtalya

Yetimhanede zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra aynı aile tarafından evlat edinilen Nica ve Rigel, beklenmedik ama karşı koyması güç duygularla birbirine yakınlaşır.

5. Çiftlik Aşkım

Orijinal İsmi: Nic na sile

Süre: 112dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Bartosz Prokopowicz
Yapımı: 2024 - Polonya

Şehirli şef Oliwia, büyükannesinin çiftliğini kurtarmak için işi gücü bırakıp taşraya gelmeye ikna olur. Burada, gizlediği bir sırrı olan yakışıklı bir çiftçiye sevdalanır.

6. Heart of the Hunter

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Mandla Dube
Yapımı: 2024 - Güney Afrika

Deon Meyer'in romanından uyarlanan, gerilim dolu bir casusluk hikayesi.

7. Labirent: Alev Deneyleri

Orijinal İsmi: Maze Runner: The Scorch Trials

Süre: 131dk
Yönetmen: Wes Ball
Senarist: T.S. Nowlin
Yapımı: 2015 - ABD

Serinin 2. filminde kahramanlarımızı çok daha zorlu bir mücadele bekliyor. Labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya ve WCKD örgütünün gizemini çözmeye çalışırken kendilerini bir anda Alev (Scorch) adında, akla hayale sığmaz engellerle dolu bir yerde bulurlar. Burada onları yok etmek isteyen büyük güce karşı tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalacaklardır.

8. Labirent: Son İsyan

Orijinal İsmi: Maze Runner: Death Cure

Süre: 143dk
Yönetmen: Wes Ball
Senarist: T.S. Nowlin
Yapımı: 2018 - ABD

Üçlemenin son bölümünde Thomas labirenti yenmi ve Alev Deneyi'ni geçmiştir. Ancak içeride kalan arkadaşlarını kurtarmak için beraberindeki kaçak arkadaşlarıyla birlikte WCKD kontrolündeki 'Son Şehir'e girecek, ölümcül 'Işıl' hastalığının tedavisinin bulunması için akıl almaz bir mücadele içine girecektir.

9. Her Şey Aşk İçin

Orijinal İsmi: Her Şey Aşk İçin

Süre: 114dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Senarist: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Sedef ve Alper çifti, evlenmek üzerelerdir. Fakat Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe karşı çıkar. Evlenmelerine tek bir şart ile izin verir: Alper kendisinin çiftliğinde 30 günlük bir askeri eğitimden geçmelidir. Sandığından çok daha zor bir eğitimden geçerken Alper, İskender'in vasiyetini bulur. Alzheimer hastası olan ve giderek hafızasını kaybeden İskender'in vasiyetini yerine getirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

10. Glass

Orijinal İsmi: Glass

Süre: 129dk
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senarist: M. Night Shyamalan
Yapımı: 2019 - ABD

M. Night Shyamalan'ın Parçalanmış ile Ölümsüz filmleri arasında köprü olacak olan yeni filminde, kendini süper kahraman sanan kişiler konusunda uzman bir psikiyatrist, 23 alter egoya sahip olan ve 24. alter egosu ile terör estiren Crumb'ı, ölümsüz zannedilen Dunn'ı ve kemikleri cam gibi kırılgan olan Price'ı tedavi etmeye çalışmaktadır. Filmin hikayesi önceki filmlerde olduğu gibi Dunn, Price ve Crumb'a odaklanırken, filmin diğer üçlüsü - Casey Cooke, Dunn'ın oğlu Joseph ve Price'ın annesi - geleceğin kurulmasında büyük rol oynayabilirler. Filmde Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın bölünmüş kişiliklerinden biri ve en tehlikelisi olan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass de yavaştan kendini göstermeye başlamıştır. Bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya gelir.