Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (16 - 21 Nisan)

Netflix Türkiye 16 - 21 Nisan 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Rebel Moon: The Scargiver" çekerken onu 2. sırada "Aşk Duvarın Ötesinde" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Rebel Moon: The Scargiver

Orijinal İsmi: Rebel Moon 2

Süre: 123dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2024 - ABD

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire filminin devam filmi.

2. Aşk Duvarın Ötesinde

Orijinal İsmi: Love, Divided

Süre: 98dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Patricia Font
Senarist: Marta Sánchez
Yapımı: 2024 - İspanya

Valentina yeni bir başlangıç yapan genç bir piyanisttir. Komşusu David gürültüye katlanamayan bir mucittir. İkisini ayıran incecik duvar ise onların çöpçatanı olmak üzeredir.

3. Ağaçkakan Woody Yaz Kampında

Orijinal İsmi: Woody Woodpecker Goes to Camp

Süre: 100dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Yapımı: 2024 - ABD

Ormandan kovulan Woody, Kamp Vuhu'da ömürlük yuvasını bulduğunu düşünür. Ancak bir müfettiş, kampı kapatmakla tehdit eder.

4. Çok Aşk

Orijinal İsmi: Çok Aşk

Süre: 101dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Hasan Can Kaya
Yapımı: 2023 - Türkiye

En büyük hayali ünlü bir komedyen olup film yapmak olan Coşkun, abisi İrfan ile birlikte korsan film satarak hayatını sürdürür. Bir gün hayatının aşkı Ayla ile karşılaşır. Bir anda kendini hem Ayla'nın gönlünü kazanmaya çalışırken hem de sinema tutkusunun peşinden koşarken bulur.

5. Jurassic World: Hakimiyet

Orijinal İsmi: Jurassic World: Dominion

Süre: 147dk
Yönetmen: Colin Trevorrow
Yapımı: 2022 - ABD

Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek. İnsanoğlunun, tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı gezegende en büyük yırtıcı olarak kalıp kalmayacağı ortaya çıkacak.

6. Korku Kapanı

Orijinal İsmi: Wrong Turn

Süre: 84dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Rob Schmidt
Senarist: Alan B. McElroy
Yapımı: 2003 - Almanya , ABD , Kanada

Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu randevuya yetişmelidir! Bu sırada, içinde Jessie, Carly, Carly'nin erkek arkadaşı Scott, Evan ve onun kız arkadaşı Francine'in bulundukları Range Rover’ın lastikleri patlamıştır. Bu ıssız yolda mahsur kalan gençler ne yapacaklarını düşünmektedir. Chris kestirme yolda son sürat giderken gördüğü bir hayvan leşi yüzünden dikkati dağılır. Araba kontroldan çıkar ve yolun ortasında duran Range Rover'a çarpar. Lastikleri patlayan birde üstüne kaza yapan altı genç bir telefon kulübesi bulup, yardım istemeye karar verirler. Üstelik patlayan lastiklerinin sebebini bulmuşlardır. Yolun ortasına biri ya da birileri dikenli teller yerleştirmiştir! Evan ile Francine'i arabalara göz kulak olmak için bırakan gençler ormanda yürümeye başlarlar. Çok geçmeden bir kulübeye ulaşırlar. Avcılara ait olduğunu sandıkları bu kulübe çeşit çeşit silah ve bir anlam veremedikleri tüyler ürpertici av ganimetleriyle doludur. Bilmedikleri şeyse Evan ile Francine'in çoktan avcıların eline düşmüş ve vahşice öldürülmüş olduklarıdır.

7. Çalıntı

Orijinal İsmi: Stöld

Süre: 107dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Elle Márjá Eira
Senarist: Peter Birro
Yapımı: 2024 - İsveç

Gerçek olaylardan esinlenen bu duygusal dramada İsveç'in Sámi yerlilerinden genç bir kadın, kişisel bir hesaplaşma için bir katilin izini sürer.

8. Glass

Orijinal İsmi: Glass

Süre: 129dk
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senarist: M. Night Shyamalan
Yapımı: 2019 - ABD

M. Night Shyamalan'ın Parçalanmış ile Ölümsüz filmleri arasında köprü olacak olan yeni filminde, kendini süper kahraman sanan kişiler konusunda uzman bir psikiyatrist (Sarah Paulson), 23 alter egoya sahip olan ve 24. alter egosu ile terör estiren Crumb'ı (James McAvoy), ölümsüz zannedilen Dunn'ı (Bruce Willis) ve kemikleri cam gibi kırılgan olan Price'ı (Samuel L. Jackson) tedavi etmeye çalışmaktadır. Filmin hikayesi önceki filmlerde olduğu gibi Dunn, Price ve Crumb'a odaklanırken, filmin diğer üçlüsü - Casey Cooke, Dunn'ın oğlu Joseph ve Price'ın annesi - geleceğin kurulmasında büyük rol oynayabilirler. Filmde Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın bölünmüş kişiliklerinden biri ve en tehlikelisi olan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass de yavaştan kendini göstermeye başlamıştır. Bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya gelir. 

9. Jennifer Pan Ne Yaptı?

Orijinal İsmi: What Jennifer Did?

Süre: 87dk
Tür: Belgesel , Suç
Yönetmen: Jenny Popplewell
Senarist: Jenny Popplewell
Yapımı: 2024 - İngiltere

Jennifer Pan, ailesinin vurulduğunu bildirmek için 911'i aradığında, dikkat çekici bir ceza davasının ana odak noktası haline gelir.

10. Gözyaşı Ustası

Orijinal İsmi: The Tearsmith

Süre: 106dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Alessandro Genovesi
Senarist: Erin Doom
Yapımı: 2024 - İtalya

Yetimhanede zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra aynı aile tarafından evlat edinilen Nica ve Rigel, beklenmedik ama karşı koyması güç duygularla birbirine yakınlaşır.