Once Upon a Time in Hollywood Dünya Prömiyerini Cannes’da Yapacak

20.03.2019 10:58

Quentin Tarantino’nun yönettiği ve bu senenin en çok beklenilen filmlerinden biri olan Once Upon a Time in Hollywood, dünya prömiyerini 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 72. Cannes Film Festivali’nde yapacak.


Güçlü ve kalabalık oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken, efsanevi yönetmen Tarantino’nun beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood 1969 yılında geçiyor. Western film yıldızı Rick Dalton ve onun uzun dönemli dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu alan film, ikilinşn tanınmadıkları bir yerde çalışma mücadelesine odaklanıyor. Aynı zamanda Rick Dalton’un ünlü komşusu Sharon Tate’in (Margot Robbie), Charles Manson tarikatı tarafından vahşice öldürülmesini de ikilinin hayatı ile kesiştiren film, bu yanıyla da sıradanlıktan çokça uzaklaşıyor. Sharon Tate öldürüldüğünde ünlü yönetmen Roman Polanski’yle evli ve 8.5 aylık hamile idi. Konuya bu gözle bakarsak dram ve komediyi harmanlayacak olan Tarantino filmi, sinemaseverlerdede merak uyandırıyor.

 

Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Luke Perry, Al Pacino, Burt Reynolds, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Tim Roth ve Michael Madsen gibi önemli isimler de yer alıyor.

 

2019’un en çok beklenen filmleri arasında yer alan Once Upon a Time in Hollywood, 23 Ağustos 2019’da vizyona girecek. Merakla beklenen filmin dünya prömiyeri ise 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 72. Cannes Film Festivali’nde gösterilecek.

 

Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan posterini görmek için bu habere gidebilirsiniz.