Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (20 - 26 Mart)

Netflix Türkiye 20 - 26 Mart 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "Kim Bu Aile?" çekerken onu 2. sırada "Sessiz Bir Yer 2" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kim Bu Aile

Orijinal İsmi: Kim Bu Aile

Süre: 124dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Bedran Güzel
Senarist: Ali Erkan Ersezer
Yapımı: 2022 - Türkiye

Kim Bu Aile? filmi, kariyenin en önemli görevinde başarıya ulaşamayınca açığa alınan başkomiser Adem Haberdar ve ona operasyonunda destek veren "aile"sini konu alır. İşler planlandığı gibi gitmez ve Adem, kendisini bu duruma sokan çeteyi gizlice takip etmek için devraldığı tavuk restoranında beklenmedik bir başarı yakalar.

2. Sessiz Bir Yer 2

Orijinal İsmi: A Quiet Place: Part II

Süre: 97dk
Yönetmen: John Krasinski
Yapımı: 2020 - ABD

Sessiz Bir Yer serisinin ilk filmi, Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir gücün insan ırkını yeryüzünden silmek üzere olmasını konu alıyordu. Bu kaos içerisinde 4 kişilik Abbott ailesine odaklanan filmde, aile hayatını sürdürmek için büyük bir sessizlik içinde yaşamak zorundaydı. "Sessiz Bir Yer 2"de ise ilk tehlikeden kurtulan aile, aslında kurtulduklarının karşı karşıya oldukları tek tehlike olmadığını fark ediyor. Evin dışında onları bekleyen dehşet verici başka tehditler de vardır!

3. Luther: Batan Güneş

Orijinal İsmi: Luther: The Fallen Sun

Süre: 129dk
Tür: Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Jamie Payne
Senarist: Neil Cross
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Zeki ama gözden düşmüş dedektif John Luther, Londra'da terör estiren sadist bir seri katili yakalamak için hapisten kaçar.

4. Sihirbazın Fili

Orijinal İsmi: The Magician's Elephant

Süre: 99dk
Yönetmen: Wendy Rogers
Senarist: Martin Hynes
Yapımı: 2023 - ABD , Avustralya

Pazar meydanında bir falcıyla yolları kesişen Peter, uzun süredir kayıp olan kız kardeşini aramaktadır ve onun hala yaşayıp yaşamadığını merak etmektedir. Cevabını gizemli bir fil ve onu yapacak sihirbazda bulması gerekmektedir. Peter, kasabasının çehresini sonsuza dek değiştirecek, görünüşte imkansız gibi duran üç görevi tamamlaması gereken bir yolculuğa çıkar.

5. Gölgeler Kralı

Orijinal İsmi: Le Roi des Ombres

Süre: 89dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Marc Fouchard
Senarist: Marc Fouchard
Yapımı: 2023 - Fransa

Babalarını kaybeden iki kardeş,kendilerini büyük bir anlaşmazlık içinde bulurlar. Bu tartışma onlar için trajik sonuçlar doğurur.

6. İyi Adamın 10 Günü

Orijinal İsmi: İyi Adamın 10 Günü

Süre: 124dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Yapımı: 2023 - Türkiye

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan film, eski bir avukat olan özel dedektif Sadık’ın 10 günlük macerasını anlatıyor.

7. Kafamdaki Sesler

Orijinal İsmi: Noise

Süre: 100dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Steffen Geypens
Yapımı: 2023 - Belçika , Hollanda

Bir adam, çocukken ailesi ile yaşadığı eve tekrar taşınır. Babası ile alakalı yerel bir fabrika kazasını araştırırken ailesinin sakladığı karanlık sırlar ortaya çıkar.

8. Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok

Orijinal İsmi: Im Westen nichts Neues

Süre: 147dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yönetmen: Edward Berger
Yapımı: 2022 - Almanya

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Birinci Dünya Savaşı'nda Batı Cephesi'nde savaşan genç bir Alman askerinin sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Paul ve silah arkadaşları, savaşın ilk baştaki coşkusunun siperlerde hayatları ve birbirleri için savaştıkça nasıl çaresizliğe ve korkuya dönüştüğünü ilk elden deneyimliyor.

9. Her Şey Her Yerde Aynı Anda

Orijinal İsmi: Everything Everywhere All at Once

Süre: 140dk
Yönetmen: Dan Kwan , Daniel Scheinert
Yapımı: 2022 - ABD

Vergilerini bir türlü bitiremeyen bitkin bir Çinli göçmen kadın (Michelle Yeoh), dünyayı kurtarması gereken çılgın bir maceranın içine çekilir. Bunu ancak, sürdürebileceği hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfederek yapabilir.

2022 senesinin en beğenilen filmlerinden olan "Her şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All at Once) 11 dalda aday olduğu Oscar Ödüllerinden, 'En İyi Film' dahil, 7 tanesini kazandı. Michelle Yeoh, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar kazanan ilk Asyalı oyuncu oldu

10. Çok Uzak

Orijinal İsmi: Faraway

Süre: 109dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Vanessa Jopp
Senarist: Jane Ainscough
Yapımı: 2023 - Almanya , Hırvatistan

Hırvatistan'ın bir adasında kendisine ev miras kalan bir kadın, anlık bir kararla oraya gider ve hayatın keyfine yeniden varmaya başlayarak yeni bir aşka yelken açar.