Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (27 Mart - 2 Nisan)

Netflix Türkiye 27 Mart - 2 Nisan 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Murder Mystery 2" çekerken onu 2. sırada "Bana Karanlığı Anlat" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Murder Mystery 2

Orijinal İsmi: Murder Mystery 2

Süre: 91dk
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yönetmen: Jeremy Garelick
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2023 - ABD

Artık tam zamanlı dedektifler olan Nick ve Audrey, kendi dedektiflik bürolarını ayağa kaldırmaya çabalamaktadırlar. Arkadaşları Maharaja kendi şaşaalı düğününden kaçırılınca, dedektifler kendilerini uluslararası bir kaçırılma davasının ortasında bulurlar.

2. Bana Karanlığını Anlat

Orijinal İsmi: Tell Me About Your Darkness

Süre: 85dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Gizem Kızıl
Senarist: Gizem Kızıl
Yapımı: 2022 - Türkiye

Kalp krizi geçirip hayata veda eden Veli Tanyeli, defnedilmeden önce gusül odasına götürülür. Bu sırada aile arasında gizlenmiş bütün ihtilaflar gün yüzüne çıkar. Uzun yıllar mutsuz bir evliliğe hapsolmuş Nermin, kocası Veli'nin ölümünden sonraki yılları ı gusül odasına taşımaya karar verir. Nermin'in Veli ile yüzleşirken aslında kendi kendisiyle yüzleşiyordur.

3. Kim Bu Aile

Orijinal İsmi: Kim Bu Aile

Süre: 124dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Bedran Güzel
Senarist: Ali Erkan Ersezer
Yapımı: 2022 - Türkiye

Kim Bu Aile? filmi, kariyenin en önemli görevinde başarıya ulaşamayınca açığa alınan başkomiser Adem Haberdar ve ona operasyonunda destek veren "aile"sini konu alır. İşler planlandığı gibi gitmez ve Adem, kendisini bu duruma sokan çeteyi gizlice takip etmek için devraldığı tavuk restoranında beklenmedik bir başarı yakalar.

4. Sessiz Bir Yer 2

Orijinal İsmi: A Quiet Place: Part II

Süre: 97dk
Yönetmen: John Krasinski
Yapımı: 2020 - ABD

Sessiz Bir Yer serisinin ilk filmi, Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir gücün insan ırkını yeryüzünden silmek üzere olmasını konu alıyordu. Bu kaos içerisinde 4 kişilik Abbott ailesine odaklanan filmde, aile hayatını sürdürmek için büyük bir sessizlik içinde yaşamak zorundaydı. Sessiz Bir Yer 2’de ise ilk tehlikeden kurtulan aile, aslında kurtulduklarının karşı karşıya oldukları tek tehlike olmadığını fark ediyor. Evin dışında onları bekleyen dehşet verici başka tehditler de vardır!

5. Kill Boksoon

Orijinal İsmi: Kill Bok-soon

Süre: 137dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Byun Sung-hyun
Yapımı: 2023 - Güney Kore

O, iş hayatında nam salmış bir suikastçı olsa da evdeyken ergen kızıyla uğraşan bekâr bir anne. Öldürmek kolay, asıl zor olan ebeveynlik yapmak.

6. Luther: Batan Güneş

Orijinal İsmi: Luther: The Fallen Sun

Süre: 129dk
Tür: Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Jamie Payne
Senarist: Neil Cross
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Zeki ama gözden düşmüş dedektif John Luther, Londra'da terör estiren sadist bir seri katili yakalamak için hapisten kaçar.

7. İyi Adamın 10 Günü

Orijinal İsmi: İyi Adamın 10 Günü

Süre: 124dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Yapımı: 2023 - Türkiye

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan film, eski bir avukat olan özel dedektif Sadık’ın 10 günlük macerasını anlatıyor.

8. Murder Mystery

Orijinal İsmi: Murder Mystery

Süre: 98dk
Tür: Aksiyon , Gizem , Komedi
Yönetmen: Kyle Newacheck
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2019 - ABD

Murder Mystery, evliliklerinin yeniden canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına macerasını anlatıyor. New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerini alevlendirmek için bir Avrupa tatiline çıkarlar. Daha önce defalarca bu tatili ertelemek durumunda kalan çift, en sonunda herşeyi geride bırakıp tatil yoluna düşerler. Avrupa’da dost canlısı bir milyarderin yatındaki özel bir partiye davet edilen çift; yaşlı milyarderin öldürülmesiyle bir muammanın içine düşerler. Çünkü çift cinayetin baş şüphelisi konumuna düşer! 

9. Sihirbazın Fili

Orijinal İsmi: The Magician's Elephant

Süre: 99dk
Yönetmen: Wendy Rogers
Senarist: Martin Hynes
Yapımı: 2023 - ABD , Avustralya

Pazar meydanında bir falcıyla yolları kesişen Peter, uzun süredir kayıp olan kız kardeşini aramaktadır ve onun hala yaşayıp yaşamadığını merak etmektedir. Cevabını gizemli bir fil ve onu yapacak sihirbazda bulması gerekmektedir. Peter, kasabasının çehresini sonsuza dek değiştirecek, görünüşte imkansız gibi duran üç görevi tamamlaması gereken bir yolculuğa çıkar.

10. UFO

Orijinal İsmi: UFO

Süre: 110dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Onur Bilgetay
Senarist: Meryem Gültabak
Yapımı: 2022 - Türkiye

Ufo, birbirlerinden bambaşka hayatlar yaşayan iki gencin ilişkisine odaklanıyor. Motosikler yarışçısı olan Ese ile müzik tutkunu olan Deniz, bambaşka dünyanın insanlarıdır. Ancak hayat onların yolunu kesiştirir ve ikili kendilerini bu dünyaya fazla gelecek bir aşkın içinde bulur.