Disney+'ta İzleyebileceğiniz En İyi Komedi Dizileri!

Disney+ platformunda izleyebileceğiniz harika komedi dizilerini derledik!

Hayat yoğunluğu ve stresi içerisinde hepimiz biraz gülmeye ihtiyaç duyarız. Günümüze eşlik eden komedi dizileri de bu konuda bize keyifli bir destek sağlayabiliyor. Bu listemizde de Disney+ platformunda yer alan hem popülerleşmiş hem de gözden kaçırmış olabileceğiniz birbirinden eğlenceli yapımları bir araya getirdik.

Keyifli seyirler!

1. What We Do in the Shadows

Orijinal İsmi: What We Do in the Shadows

Süre: 20dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Jemaine Clement
Senarist: Jemaine Clement
Yapımı: 2019 - ABD

Aynı adlı komedi filminden uyarlanan "What We Do in the Shadows", bir grup vampirin gündelik hayatını gözler önüne seriyor. New York’ta geçen hikâye, yüzyıllardır insanlarla birlikte yaşayan vampirler Guillermo ve Nandor’ın maceralarını ekrana taşıyor.

2. Abbott Elementary

"Abbott Elementary" dizisi, sadece öğretmeyi sevdikleri için ülkenin en kötü devlet okullarından birinde çalışmak üzere bir araya gelen bir grup öğretmenin hikayesini anlatıyor.

3. Extraordinary

Orijinal İsmi: Extraordinary

Süre: 30dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Senarist: Emma Moran
Yapımı: 2023 - İngiltere

Jen isimli genç bir kadın, kendisinden başka herkesin süper güçlere sahip olduğu bir dünyada yaşamaktadır.

4. Only Murders in the Building

Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

5. Modern Family

Modern Family, Amerika ABC televizyonun da yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, 3 aile ve 3 ayrı yaşamı ele almaktadır. İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor. Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır. Jay, Manny'e bir yandan üvey babalık yapmaya çalışırken diğer yandan da genç eşini başkalarına kaptırmamaya çalışmaktadır. İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Aile'nin en büyük derdi yaramaz oğulları Luke ve erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex. Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

6. Reboot

Orijinal İsmi: Reboot

Tür: Komedi
Senarist: Steven Levitan
Yapımı: 2022 - ABD

Reboot, 2000'lerde Hulu'da yayınlanmış bir dizinin yeniden çekilişini anlatır. Fakat dizinin kadrosu çözülmemiş sorunlarıyla yüzleşmeli ve günümüzün hızlı değişen dünyasına ayak uydurmalılardır. Dizi, Modern Family'nin yaratıcısı tarafından yaratılmıştır.

7. How I Met Your Mother

Orijinal İsmi: How I Met Your Mother

Süre: 22dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2005 - ABD

Dizi Ted Mosby'nin eşi ile nasıl tanıştığını çocuklarına anlatmasını konu alır. Dizi 2030 yılında başlar. Bob Saget 'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım der ve dizi 2005 yılına döner. Ted arkadaşları ile kendisine küçük bir dünya yaratmış mimardır. En iyi arkadaşı Marshall'ın 9 yıllık sevgilisi Lily'e evlenme teklif etmesinin ardından yalnız kalacağı korkusu ile kendisine o kızı aramaya başlar. Barda Robin ile tanışır. Fakat ilk randevularında ona onu sevdiğini söyler ve randevuları son bulur... Bunların yanında esprili karakteri ile Barney Stinson eklenmesi izleyicileri keyiflendirmektedir.Barney'nin hayatındaki en önemli iki şey cinsellik ve Ted ile olan kankalıklarıdır.

8. Reservation Dogs

Doğu Oklahoma'da bir rezervasyonda büyüyen dört Kızılderili genç hakkında komedi dizisi.

9. Black ish

Orijinal İsmi: Black-ish

Süre: 23dk
Tür: Komedi
Senarist: Kenya Barris
Yapımı: 2014 - ABD

Orta sınıftan siyahi bir Amerikalı olan Dre Johnson, dört çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmeyi arzulayan bir babadır. Fakat çocuklarını yetiştirirken eşi Rainbow’un yenilikçi ebeveyn modeline mi, babası Pops’ın eski kafalı yaklaşımına mı, yoksa kendi bildiği doğrularına mı uyması gerektiği konusunda kararsızdır.

10. It's Always Sunny In Philadelphia

Büyük egoları ve biraz kibirli tutumları ile dört genç arkadaş Philadelphia'da bir İrlanda barı işletirler.