Mutlaka İzlemeniz Gereken Henry Cavill Filmleri!

Ünlü oyuncu Henry Cavill bugün 40 yaşında!

5 Mayıs 1983 doğumlu oyuncu Henry Cavill bugün 40. yaş gününü kutluyor. Özellikle Superman rolüyle dünya çapında şöhret kazanan Cavill, sonrasında da pek çok başarılı projede yer aldı. 

Biz de bugünün şerefine Cavill'in en iyi 5 filmini derledik!

Şimdiden keyifli seyirler!

1. Kod Adı: U.N.C.L.E.

Orijinal İsmi: The Man from U.N.C.L.E.

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Guy Ritchie
Yapımı: 2015 - ABD

1960'lı yıllarda geçen ajan hikayesinde Solo ve Kuryakin adlı 2 ajanın aksiyon dolu takip öyküsü anlatılıyor. CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB ajanı İlya Kuryakin, soğuk savaş yıllarının gergin ortamında nükleer silahlar geliştirerek bütün dünyayı tehdit eden bir suç örgütüne karşı güçlerini birleştirirler. İlk başta birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin örgütün içine sızabilmek için tek şansı, oldukça önemli işler yaptıktan sonra ortadan kaybolan bir Alman bilim adamının kızı olan Gaby'dir.

2. Enola Holmes

Orijinal İsmi: Enola Holmes

Süre: 123dk
Tür: Gizem , Macera , Suç
Yönetmen: Harry Bradbeer
Senarist: Jack Thorne
Yapımı: 2020 - ABD

1884, İngiltere’sinde Dünya değişmek üzeredir. On altıncı doğum gününün sabahında Enola Holmes, uyanır ve annesinin kaybolduğunu fark eder. Arkasında garip doğum günü hediyeleri bırakan annesinin nerede olduğu ile ilgili tek bir ipucu bulunmamaktadır. Özgürce geçirdiği çocukluğunun ardından, Enola kendini Sherlock ve Mycroft’un bakımı altında bulur. Ağabeylerinin tek isteği ise Enola’nın okula geri dönmesi ve düzgün bir şekilde okulunu bitirmesidir. Bu isteği reddedip Londra’ya kaçan Enola annesini bulmaya kararlıdır. Fakat Enola’nın bu yolcuğu onu kaçak bir Lord’un izini sürmesine ve bunun arkasında yatan gizemi aydınlatmasına kadar götürecektir.

3. Mission: Impossible - Yansımalar

Orijinal İsmi: Mission: Impossible - Fallout

Süre: 147dk
Tür: Aksiyon , Macera
Yapımı: 2018 - ABD

Ters giden bir görevin ardından Ethan Hunt ve arkadaşları, zamana karşı bir yarışa girerler. Filmin çekimlerinin bir kısmı Yeni Zelanda'da yapıldı.

4. Man Of Steel

Orijinal İsmi: Man Of Steel

Süre: 143dk
Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2013 - ABD , İngiltere

Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. 

5. Adalet Birliği (Zack Snyder)

Orijinal İsmi: Zack Snyder's Justice League

Yönetmen: Zack Snyder
Yapımı: 2019 - ABD

Superman'in nihai fedakarlığının boşuna olmadığından emin olmaya kararlı olan Bruce Wayne, dünyayı yaklaşan felaket boyutlarındaki bir tehdide karşı korumak için bir meta-insan ekibi kurma planlarıyla güçlerini Diana Prince ile hizalar.

Görev, Bruce'un hayal ettiğinden daha zor olduğunu kanıtlıyor, çünkü işe alınanların her biri, onları geride tutan şeyleri aşmak için kendi geçmişlerinin şeytanlarıyla yüzleşmeli, bir araya gelmelerine izin vermeli ve sonunda benzeri görülmemiş bir kahramanlar ligi oluşturmalıdır. Artık birleşmiş olan Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve The Flash, gezegeni Steppenwolf, DeSaad ve Darkseid'den ve onların korkunç niyetlerinden kurtarmak için çok geç olabilir.