Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (1 - 7 Mayıs)

Netflix Türkiye 1 - 7 Mayıs 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Müjdemi İsterim" çekerken onu 2. sırada "Hızlı ve Öfkeli 9" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Müjdemi İsterim

Orijinal İsmi: Müjdemi İsterim

Süre: 104dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2022 - Türkiye

Bulut, nişanından bir gece önce Müjde'nin çalıştığı gece kulübüne gider ve burada hamile olduğunu iddia eden eski aşkına denk gelir.

Leyla'dan ayrılmazsa gazetecilere her şeyi anlatacağını ve birçok skandala sebebiyet vereceğini söyler.

İki durum arasında kalan Bulut, nişandan bir nevi kaçmaya karar verir. Müjde'yle nişanda işlenen bir cinayet sebebiyle de polisin kendilerini takip ettiğini öğrenirler. 

Hayatlarının normale dönmesi için ise kendilerinden habersiz işlenen bu cinayeti çözmeleri gerekir ve olayın iç yüzünü öğrendikçe her şey daha da karmaşıklaşır.

2. Hızlı ve Öfkeli 9

Orijinal İsmi: F9: The Fast Saga

Süre: 143dk
Tür: Aksiyon , Macera , Suç
Yönetmen: Justin Lin
Yapımı: 2021 - ABD

"Hızlı ve Öfkeli" serisinin 9. filminde Cipher, Dom ve ekibinden intikam almak için Dom'un küçük kardeşi Jakob'dan yardım istiyor. 

3. Kimdim Ben?

Orijinal İsmi: AKA

Süre: 118dk
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Morgan S. Dalibert
Senarist: Morgan S. Dalibert
Yapımı: 2023 - Fransa

Sert mizaçlı bir gizli operasyon ajanı bir suç şebekesine sızıp da hiç beklenmedik bir şekilde patronun oğluyla yakınlık kurunca ahlaki değerleri bir sınavdan geçer.

4. Bay & Bayan Smith

Orijinal İsmi: Mr. & Mrs. Smith

Süre: 120dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Doug Liman
Senarist: Simon Kinberg
Yapımı: 2005 - ABD , İsviçre

John ve Jane Smith, renksiz bir evlilik süren sıradan bir şehirli çifttir. Ama her ikisi de diğerinin öğrenmek için cinayet işleyebileceği bir sır gizlemektedir: Mr. and Mrs. Smith, yüksek ücretli, olağanüstü verimlilikte kiralık katildirler ve rakip kurumlar için çalışmaktadırlar.Mr. and Mrs. Smith, birbirlerini öldürmek için kiralandıklarında evliliklerinde yeni bir heyecan kaynağı bulurlar ve eğlence başlar... Mr. and Mrs. Smith, ölümcül yeteneklerini ortaya koyup evliliklerini müthiş bir sınava soktuklarında sonuç muhteşem bir macera yapıtına dönüşür.

5. Boğa Boğa

Orijinal İsmi: Boğa Boğa

Süre: 112dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Onur Saylak
Senarist: Hakan Günday
Yapımı: 2023 - Türkiye

İstanbullu bir çift, yeni ve huzurlu bir hayata başlamak için Ege bölgesindeki bir köye yerleşir. Ancak kısa sürede çiftin, bu köyde pek çok düşmanı olduğu ortaya çıkar.

6. Paw Patrol Filmi

Orijinal İsmi: Paw Patrol: The Movie

Süre: 88dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Cal Brunker
Senarist: Cal Brunker
Yapımı: 2021 - ABD , Fransa , Kanada

En büyük rakipleri Humdinger, Adventure City belediye başkanı olarak ortalığı kasıp kavurmaya başlayınca, Ryder ve herkesin sevdiği kahraman yavrular, bu tehlikeyle yüzleşmek için vitesi yükseltir. Heyecan verici yeni aletler ve teçhizatla donanmış PAW Patrol, Adventure City vatandaşlarını kurtarmak için bilgili bir sosis köpeği ile güçlerini birleştirir.

7. Mahalleden Arkadaşlar

Orijinal İsmi: Mahalleden Arkadaşlar

Süre: 91dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Senarist: Selçuk Aydemir
Yapımı: 2019 - Türkiye

2015 yılında Selçuk Aydemir'in aynı isimli kitabından uyarlanan "Mahalleden Arkadaşlar", zıpır bir çocuğun gözünden 90'lı yılların başındaki bir mahallenin ortamını ele almaktadır.

8. Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan

Orijinal İsmi: Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan

Süre: 96dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Özgür Bakar
Senarist: Bilal Kalyoncu
Yapımı: 2022 - Türkiye

Serinin beşinci filmi, cezaevinden çıkan Ali Kapan ve adamlarından paçayı bir kere daha kurtarmaya çalışan Altan ve Gürkan'ın hikayesini konu almakta.

9. Tamirhane

Orijinal İsmi: Tamirhane

Süre: 113dk
Tür: Komedi
Senarist: Bülent Şakrak
Yapımı: 2022 - Türkiye

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki yakın dost Yılmaz ve Müjdat’a manevi babaları gibi olan Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören yaşlı adamın kalbinin dayanamaması ile hiç beklemedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın yaşlı adamın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya varır. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler.

10. Kolpaçino 3. Devre

Orijinal İsmi: Kolpaçino 3. Devre

Süre: 93dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Şafak Sezer
Senarist: Şafak Sezer
Yapımı: 2016 - Türkiye

Özgür, Sabri'den yediği kazığın ardından eşinden ayrılmıştır. Tek geçim kaynağı film çekimi için evini kiralayan yapımcılardır. Bir tartışma sırasında ünlü mafya babası 'Başkan'ın adamlarından biriyle telefonu karışır. Yine elinde kalan zarfta kirasını umarken 20 tane 1 milyon dolarlık banknot bulur. Parayı alıp kaçmaya heveslenen Özgür'ün peşini, Başkan ve adamları bırakmayacaktır.