Disney Plus'ta İzleyebileceğiniz Gençler İçin Klasikleşmiş Filmler

Disney Plus'ta, hala çok sevilen ve klasikleşmiş gençlik filmlerini sizler için derledik!

Bir genç olarak, bazen yaş grubunuza uygun ve eğlenceli filmler bulmak zor olabilir. Disney Plus, bu tür filmleri bulmak için harika bir seçenek. Gençler için en iyi Disney filmlerinin geniş yelpazesiyle, herkes için mutlaka bir şeyler bulunur. Komediden dramaya kadar her zevke hitap eden bir yapımlar mevcut. Ve en iyisi, bunları kendi evinizin rahatlığında izleyebilirsiniz.

İşte Disney Plus'ta başlayabileceğiniz en iyi gençlik filmleri!

İyi seyirler...

1. High School Musical Serisi

Orijinal İsmi: High School Musical

Süre: 98dk
Tür: Aile , Dram , Komedi , Müzikal , Romantik
Yönetmen: Kenny Ortega
Senarist: Peter Barsocchini
Yapımı: 2006 - ABD

Okulun basket takımının yakışıklı ve popüler kaptanı Troy (Zac Efron) ve bilim kulübünün güzel ve bir o kadar da zeki üyesi Gabriella (Vanessa Anne Hudgens), okul müzikalinin seçmelerine katılarak alışılagelmiş düzenin tüm kurallarını yıkarlar. Rüyalarının peşinden giderken, çevrelerindeki herkese takım çalışmasının ve olduğu gibi davranmanın önemini öğretirler. Hem de tüm bunları çok havalı melodilerin ve dansların eşliğinde yaparlar!

2. Herbie: Tam Gaz

Orijinal İsmi: Herbie: Fully Loaded

Süre: 100dk
Yönetmen: Angela Robinson
Yapımı: 2005 - ABD

Ailenin kolejden mezun olan tek üyesi olan Maggie Peyton güzel bir hediyeyi hak eder. Ayaklarını yerden kesecek bir araba! Ama babasının maddi durumu son modelleri almaya yetmeyince eskiler arasından bir seçim yapması gerekir. Altmışlı yılların en popüler markası olan kaplumbağalardan biri artık onundur. Bir arkadaşının yardımıyla arabasını yepyeni yapan Maggie bazı şeylerin normal olmadığını anlar. Arabasının bir ruhu vardır.1969’da The Love Bug’la beyazperde serüvenine başlayan aşk böceği Herbie, 74’te Herbie Rides Again, 77’de Herbie Goes Monta Carlo ve 80’de de Herbie Goes Bananas ile sinema macerasına devam etmişti. Uzun bir aradan sonra sevimli kaplumbağa tekrar beyazperdeye dönüyor.

3. İtalya'da Aşk

Orijinal İsmi: The Lizzie Mcguire Movie

Süre: 94dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Jim Fall
Yapımı: 2003 - ABD

Lizzie McGuire ve kankaları Gordo, Kate ve Ethan okulu halletikten sonra İtalya'ya doğru bir yolculuğa çıkıyorlar. Çizme onlar için daha önce yaşamadıkları duyguların ve deneyimlerin beşiğine dönüşecektir. Pop yıldızı olmanın ne demek olduğunu tadan, arkadaşlığın kıymetini keşfeden grubun, kendi ülkelerinden yola çıkan beklenmedik ziyaretçileri de olacaktır... The Lizzie McGuire Movie, Disney kanalının ünlü şovu. 2000-2001 yıllarında 65 bölüm olarak yayınlanan komedi şimdi de beyazperdede.

4. Çita Kızlar 2

Orijinal İsmi: The Cheetah Girls

Süre: 96dk
Tür: Aile , Dram , Komedi , Müzikal
Yönetmen: Kenny Ortega
Yapımı: 2006 - ABD

"Çitalar" diye bilinen, en iyi arkadaşlar olan Galleria, Chanel, Dorinda ve Aqua'dan oluşan grup, uluslararası bir müzik festivalinde sahne almak için İspanya'nın Barselona kentine doğru yola koyulduklarında, hayatlarının fırsatını yakalarlar. Diğerleri başka şeylerle meşgulken (alışveriş gibi), Galleria, kazanma şansları olmasını umuyorlarsa, kızların dikkatini yeniden toplamalıdır.

5. Son Şarkı

Orijinal İsmi: The Last Song

Süre: 107dk
Tür: Aile , Dram , Romantik
Yönetmen: Julie Anne Robinson
Yapımı: 2010 - ABD

Julie Anne Robinson, senaryosunu ise Nicholas Sparks üstlendi. Filmde Avustralyalı aktör Liam Hemsworth ile başrolleri paylaşan Miley Cyrus, babasının yanına yaz tatilini geçirmeye gönderilen genç ve asi bir kızı canlandırıyor.

6. Yıldız Çarpması

Orijinal İsmi: Starstruck

Süre: 81dk
Yönetmen: Michael Grossman
Yapımı: 2010 - ABD

Jessica adındaki sıradan bir kızın bir gün ünlü genç yıldız Christopher Wilde ile çarpışması ile Los Angeles'ta macera dolu bir seyahat başlar. Jessica ilk başlarda bu yıldızdan hoşlanmazken paparazzilerden kaçışları sırasında aslında onu sevdiğini fark eder. Fakat Christopher bir röportajı esnasında ilişkilerini inkar edince ikili arasında problemler çıkar.

7. Jump in

Orijinal İsmi: Jump in

Süre: 85dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Paul Hoen
Yapımı: 2007 - ABD , Kanada

Izzy'nin annesi ölmüştür ve kardeşi ve babası ile yaşamaktadır.Izzy boks yapmaktadır ve antremanlarda ip atlamaktadır. MAry ve takımı ise Double Dutch için hazırlanırken gruptan birisi çıkar ve gruba Izzy girer. Okuldan bunu öğrenir ve izzy ile dalga geçer. izzy herşeye rağmen yarışmayı kazanır ve herkes de onu olduğu gibi kabul eder.

8. Hannah Montana: The Movie

Orijinal İsmi: Hannah Montana: The Movie

Süre: 102dk
Tür: Aile , Dram , Komedi , Müzikal , Romantik
Yönetmen: Peter Chelsom
Senarist: Daniel Berendsen
Yapımı: 2009 - ABD

Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.

9. Rock Kampı

Orijinal İsmi: Camp Rock

Süre: 95dk
Tür: Aile , Dram , Komedi , Müzikal , Romantik
Yönetmen: Matthew Diamond
Yapımı: 2008 - ABD

Hikâye, birçok ismin müzik kariyerini başlatan, Camp Rock adlı gözde bir yaz atölyesinde geçer... Hevesli genç Mitchie Torres da, bu kampın bir parçası olabilmek için can atmaktadır. Annesinin kampta aşçı olarak işe başlaması, genç kızın hayalini gerçeğe dönüştürür. Mitchie, bir yandan mutfakta annesine yardım ederken, bir yandan da kampa katılabilecektir. Bu arada, konser turnesi iptal olan Connect 3'nin baş solisti Shane Gray, grup arkadaşları tarafından müzik tutkusunu yeniden keşfetmesi için kampa geri dönmeye ikna edilir. Shane başta durumdan pek hoşnut olmasa da, yavaş yavaş kampçıların müzik coşkusundan ilham almaya başlar. Söylediği şarkıyla onu derinden etkileyen, ama yüzünü göremediği bir ses duyduğunda kahramanımız, bu güzel sesin sahibini aramaya koyulacaktır.

10. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi

Orijinal İsmi: 10 Things I Hate About You

Süre: 97dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Gil Junger
Yapımı: 1999 - ABD

Bianca ve Kat iki kızkardeştir. Küçük olan Bianca okulun güzel ve populer kızlarından biridir fakat hiç kimseyle çıkmamıştır. Ablası Kat ise asabi, alaycı ve sert bir mizacdadır. Buna bir de kesin karalılığı eklenince hiçbir erkek ona yanaşmamaktadır. Bianca bir erkek arkadaşla çıkmayı çok istediği halde Stanford ailesindeki kurallar yüzünden bu isteğini gerçekleştirememektedir. Bu kurallara göre Bianca'nın birisiyle çıkması için önce ablası Kat'in birisiyle çıkması gerekmektedir ki bu imkansızla eşdeğerdir. Bianca bu sorunu çözmek için okuldaki hiçbir kızı beğenmeyen bir genci devreye sokacaktır.

11. Gençlik Plajı Filmi

Orijinal İsmi: Teen Beach Movie

Süre: 96dk
Tür: Aile , Komedi , Müzikal
Yönetmen: Jeffrey Hornaday
Yapımı: 2013 - ABD

Sörfçüler Brady ve McKenzie için hayat bir plaj gibidir - ta ki bir gizemli dalga onları "Wet Side Story" adlı retro plaj partisi müzikalinin içine taşıyana kadar. Orada, bu iki havalı sörfçü senaryoyu değiştirir ve başrollerin birbirine değil, kendilerine aşık olmasını sağlar.

12. Bir Drama Kraliçesinin İtirafları

Orijinal İsmi: Confessions of a Teenage Drama Queen

Süre: 90dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Sara Sugarman
Senarist: Gail Parent
Yapımı: 2004 - Almanya , ABD

Her şeyi abartarak dramatize etmek gibi küçük bir sorunu olan Lola (Lohan), New York merkezindeki evlerinden, kuş uçmaz kervan geçmez New Jersey'e taşınınca, yaşaması için artık bir sebep kalmamıştır! Fakat yoluna kim çıkarsa çıksın Lola en büyük tutkusundan asla vazgeçmeyecektir: birstar olmak! Müzik, dans ve macera ile bezenmişbu harika komedi de, gerçek yaşamın, Lola'nın en inanılmaz düşlerinden bile daha renkli olabileceğine tanık olacaksınız.

13. Frenemies

Orijinal İsmi: Frenemies

Süre: 86dk
Tür: Aile , Dram , Komedi
Yapımı: 2012 - ABD , Kanada

"Frenemies" adlı gençlik komedi-draması, üç farklı dostluğu takip eder. Bu dostluklar, ilk engel ortaya çıktığında görünüşte sağlam görünse de, onları yok etme tehdidiyle karşı karşıya kalır. Üç dostluk birbiriyle bağlantılı değildir; bunun yerine bir genç erkek ve bir köpeği, iki genç kızı ve Savannah O'Neal ile Emma Reynolds'un gençlik hallerini takip eder.

14. Acemi Prenses

Orijinal İsmi: The Princess Diaries

Süre: 115dk
Tür: Aile , Komedi , Romantik
Yönetmen: Garry Marshall
Senarist: Gina Wendkos
Yapımı: 2001 - ABD

Avrupa'da Genovia adlı küçük bir ülke olduğunu biliyor muydunuz? Aslına bakarsanız, 15 yaşındaki San Franciscolu bir kız olan Mia dahil, pek çok kişi bu ülkenin varlığından habersiz. Ancak Mia'nın habersiz oluşu, özel bir durum yaratıyor: Çünkü, babasının yokluğunda annesi tarafından büyütülmüş bu genç hanım, gerçekte Genovia'nın prensesi. Babasının beklenmedik ölümünü haber alan Mia, San Francisco'daki yaşamında tam bir çirkin ördek yavrusu: Paspal bir görünüşü var, çekici olmayı beceremiyor, buna karşın, pırıl pırıl bir zekası var. Yeni tanışacağı büyükannesine düşen, Mia'nın dışını da içi kadar güzel yapmak - çünkü prensesler herşeyleriyle zarif ve alımlı görünmeli. Yani postallara veda, topuklu ayakkabılara merhaba.

15. Aynı Yıldızın Altında

Orijinal İsmi: The Fault in Our Stars

Süre: 126dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Josh Boone
Yapımı: 2014 - ABD

Hazel ve Gus, kanserle ilgili bir destek grubunda tanışırlar. Hazel oksijen makinesine bağlı yaşayan bir kız, Gus ise protez bacağıyla dalga geçen bir erkektir, bu tanışma sonrası mucizevi bir aşk başlar.