En Çok İzlenen Disney Plus Dizileri!

Disney Plus, Türkiye'deki ilk yılını geride bıraktı!

Türkiye pazarına girmesi uzunca süre heyecanla beklenen Disney Plus, ülkemideki ilk yılını geride bıraktı bile. Zengin kütüphanesi ve yerli orijinal yapımları ile oldukça dikkat çeken Disney Plus, izleyicilerden de büyük ilgili gördü. "The Walking Dead" dizisi de tüm yıl Disney Plus'ta en çok izlenen dizi olmayı başardı. İşte karşınızda son bir yılda Disney Plus platformumda en çok izlenen dizileri!

1. The Walking Dead

Şerif Rick Grimes, komadan uyanır ve bildiği dünyanın yok olduğunu öğrenir. Ölülerin egemen olduğu bu dünyada hayatta kalmak için diğer kurtulanları bir arada tutmalı ve onlara liderlik etmelidir. Ancak tek tehlike ölüler değildir…

2. The Mandalorian

Galaksinin uç noktalarına seyahat eden unutulmuş bir halktan olan kelle avcısının hikâyeleri. Yeni Cumhuriyet’in hakim olduğu dönemde henüz İlk Düzen ortaya çıkmamışken, galaksinin dört bir yanında görevlere giden kelle avcısı Mando’nun hayatı bir görev sırasında beklenmedik şekilde değişir.

3. Andor

“Star Wars: Rogue One”da yer alan ve bir asi casusu olan Cassian Andor’un hikayesi gözler önüne seriliyor. Bir asi casusu olan Cassian Andor ve onun farklı düşünen droidi K-2S0’ın yaşadığı maceralar ve heyecan dolu hikayesini anlatacak olan “Andor”un atmosferi izleyicilere daha karanlık ve entrikalarla dolu bir “Star Wars” tecrübesi yaşatacak.

4. She-Hulk: Attorney at Law

Orijinal İsmi: She-Hulk: Attorney at Law

Yönetmen: Kat Coiro , Anu Valia
Senarist: Stan Lee
Yapımı: 2022 - ABD

Dizide avukat Jennifer Walters'ın bir Hulk'a dnüşmesini ve avukatlık ile süper kahramanlık arasında sıkışıp kalan hayat hikayesini izliyoruz.

5. She-Hulk: Attorney at Law

Orijinal İsmi: She-Hulk: Attorney at Law

Yönetmen: Kat Coiro , Anu Valia
Senarist: Stan Lee
Yapımı: 2022 - ABD

Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

6. Grey's Anatomy

7. Moon Knight

Dissosiyatif kimlik bozukluğu ile mücadele eden eski bir ABD denizcisine bir Mısır ay tanrısı Khonshu’ya ait güçler devredilir. Süper güçlere kavuşan Marc Spector, çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir.

8. Modern Family

Modern Family, Amerika ABC televizyonun da yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, 3 aile ve 3 ayrı yaşamı ele almaktadır. İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor. Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır. Jay, Manny'e bir yandan üvey babalık yapmaya çalışırken diğer yandan da genç eşini başkalarına kaptırmamaya çalışmaktadır. İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Aile'nin en büyük derdi yaramaz oğulları Luke ve erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex. Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

9. Obi-Wan Kenobi

Dizi, Obi-Wan Kenobi'nin en büyük yenilgisiyle karşı karşıya kaldığı Klon Savaşları'nın bitiminden; en iyi arkadaşı ve Jedi çırağı Anakin Skywalker'ın kötü Sith Lordu Darth Vader'a dönüşmesinden 10 yıl sonrada geçiyor.

10. Family Guy

2000 yılından bu yana komedi ve animasyon dallarında Emmy adaylıklarının ve ödüllerinin gediklisi olan çizgi dizi Family Guy,sıra dışı Griffin ailesinin absürd hayatlarını ekranlara taşıyor. Zaman zaman The Simpsons efsanesine benzetilen çizgisi ile yıllardır geniş bir hayran kitlesi yaratan dizi, başı dertten kurtulmayan baba Peter Griffin, fedakar ama hafif bela paratoneri olan anne Louis ve onların üç çocuğu, ne yapsa yaramayan “loser” Meg, fil çocuk Chris, dünyayı ele geçirmeyi kafaya koyan bebek Stewie ve tabii ki ailenin yegane üyesi entelektüel köpek Brian’ın çılgın maceralarını konu alıyor. Seth MacFarlane imzasını taşıyan dizi, Amerikan toplumuna yaptığı güncel göndermeleri, zeki esprileri, konuk ünlüleri ve müzikleriyle son yirmi yılın en sevilen animasyon komedileri arasında yer alıyor.