Amazon Prime'da İzlemeniz Gereken Aile Filmleri!

Amazon Prime kullanıcıları için birbirinden eğlenceli aile filmleri!

Yaz tatilinin gelmesi ile ailecek izlemek isteyeceğiniz filmler bulmak isteyebilirsiniz. Hem çocukların hem de büyüklerin ilgiyle izleyebileceği on aile filminden oluşan bu listeyi sizler için hazırladık. Amazon Prime'dan kolayca erişebileceğiniz bu harika filmler, sizleri bekliyor!

1. Addams Ailesi

Orijinal İsmi: The Addams Family

Süre: 86dk
Yönetmen: Conrad Vernon
Yapımı: 2019 - ABD , Kanada

Charles Addams'ın sevilen serisinin 2019 yapımı animasyon filmi The Addams Family, tuhaf bir ailenin komik hikayesini konu alıyor.

2. Prenses Gelin

Orijinal İsmi: The Princess Bride

Süre: 99dk
Yönetmen: Rob Reiner
Senarist: William Goldman
Yapımı: 1987 - ABD

William Goldman'ın romanından sinemaya uyarlanan film, bir kahraman tarafından kurtarılan güzel prensesin fantastik hikáyesini konu alıyor. Filmde imkansız bir aşkın öyküsü büyükbaba tarafından torununa anlatılıyor. 

3. Bir Çılgının İçinde

Orijinal İsmi: Meet Dave

Süre: 90dk
Yönetmen: Brian Robbins
Yapımı: 2008 - ABD

Bir takım küçük uzaylılar yaptıkları garip uzay aracı ile dünyaya inerler...Uzay aracı neden mi gariptir? İnsan şeklindeki bu uzay aracı komutanlarının (Eddie Murphy) tıpatıp aynısının kendi vücutlarına göre binlerce kez büyütülmüş halidir. Uzaylılar kendi gezegenlerini kurtarmanın peşindedirler fakat kullandıkları gemi dünya üzerinde kendine daha ilginç bir misyon bulmuştur. Güzeller güzeli bir dünyalının kalbini kazanmak.

4. Patron Bebek

Orijinal İsmi: The Boss Baby

Süre: 97dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Yönetmen: Tom McGrath
Senarist: Michael McCullers
Yapımı: 2017 - ABD

7 yaşındaki Tim Templeton, anne ve babasıyla birlikte çok mutlu bir hayat sürerken güzel günlerin sonu, bir erkek kardeşinin olduğunu öğrenmesiyle gelir. Ancak kardeşi hiç de diğer bebekler gibi değildir, büyük insanlar gibi konuşan, takım elbise giyip bond çanta taşıyan bu bebeğin amacı, Puppy Şirketi'nin başkanının kurduğu komployu boşa çıkarmak, dünyadaki sevgi dengesinin bozulmasını önlemektir. Tim, bebeğin bir an önce gidebilmesi için işbirliği yapmaya karar verir.

5. Külkedisi

Orijinal İsmi: Cendrillon

Süre: 113dk
Yönetmen: Kay Cannon
Senarist: Kay Cannon
Yapımı: 2021 - ABD

Cinderella masalı, annesinin ölümünün ardından babasının yeniden evlenmesi sonucu acımasız üvey annesi ve üvey kardeşleri ile yaşamak zorunda kalan genç bir kızın yaşadıklarını konu ediyor.

6. Catherine Called Birdy

Orijinal İsmi: Catherine Called Birdy

Süre: 108dk
Tür: Komedi , Macera
Yönetmen: Lena Dunham
Senarist: Lena Dunham
Yapımı: 2022 - ABD , İngiltere

Orta Çağ İngiltere'sinde 14 yaşında bir kız, babasının aklındaki potansiyel eş adaylarından kaçınarak hayatı keşfetmeye çalışır.

7. Şansa Bak

Orijinal İsmi: Just My Luck

Süre: 103dk
Yönetmen: Donald Petrie
Yapımı: 2006 - ABD

Ashley her konuda şanslı biridir. Yağmura yakalanmaz, elini kaldırması meydandaki bütün taksilerin farkedip durmasını sağlar, asansör istediği anda gelir ve boş olur, kendi okuduğu okul olmamasına rağmen lisede kraliçe seçilir... Jake ise tam aksine her türlü şansızlıkların onu bulduğu kişidir. Yoldan geçen arabalar onu ıslatır, kazalar geçirir, elektrik çarpar, tutuklanır, dayak yer. Jake menajerliğini yaptığı amatör grubun demosunu plak şirketi sahibine dinletmek için çabalamaktadır. Ashley ise patrona parti düzenlemektedir. Bu partide karşılaşan çift öpüşünce şansları birbilerine geçer ve hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya kalırlar. Ama gerçek çok geçmeden anlaşılır.

8. Şarkını Söyle

Orijinal İsmi: Sing

Süre: 108dk
Senarist: Garth Jennings
Yapımı: 2016 - ABD , Japonya

Sadece hayvanların yaşadığı bir dünyada tiyatro işleten koala Buster, maddi sıkıntılar yaşamaktadır. Bu darboğazdan çıkabilmek için bir şarkı yarışması düzenlemeye karar verir. Yarışmaya şehrin her yerinden yeteneğini sergilemek üzere hayvanlar katılır. Sonunda domuz Rosita, fare Mike, kirpi Ash, fil Meena ve goril Johnny hayallerinin peşinden sonuna kadar gidebilmek için gereken cesareti gösterecektir.

9. Çılgın Çocuklar 4

Orijinal İsmi: Spy Kids 4: All The Time In The World

Süre: 89dk
Tür: Aile , Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Robert Rodriguez
Yapımı: 2011 - ABD

Robert Rodriguez, çocuk serisi Spy Kids'in dördüncü bölümünü sessiz sedasız tamamladı. Her filmde oldukça renkli isimleri bir araya getirmeyi başaran yönetmen, serinin bu dördüncü bölümünde Jessica Alba'yı ön plana çıkarıyor. Kadroda Alba dışında, Antonio Banderas, Alexa Vega, Danny Trejo, Jeremy Piven ve sayısız çocuk oynuyor.

10. Bay Link: Kayıp Efsane

Orijinal İsmi: Missing Link

Süre: dk
Yönetmen: Chris Butler (i)
Senarist: Chris Butler (i)
Yapımı: 2019 - ABD

Karizmatik Sir Lionel Frost (Hugh Jackman) kendini dünyanın en başta gelen mit ve canavar avcısı olarak görmektedir. Fakat sorun şudur ki yüksek sosyete mensuplarından oluşan kıt akıllı çevresi bunu bir türlü kavrayamamaktadır. Sir Lionel’ın tanınmak ve kabul görmek için son şansı ise Pasifik’in kuzeybatısına yolculuk etmek ve burada yaşayan efsanevi bir yaratık için kanıt toplamaktır. Acaba Bay Link (Zach Galifianakis)’i bulabilecek midir?