Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (17 - 23 Temmuz)

Netflix Türkiye 17 - 23 Temmuz haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Aşk Taktikleri 2" çekerken onu 2. sırada "Bird Box Barcelona" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Aşk Taktikleri 2

Orijinal İsmi: Aşk Taktikleri 2

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Recai Karagöz
Yapımı: 2023 - Türkiye

Evliliğe inanmayan Aslı ile Kerem bu konuda aynı fikirde olduklarını keşfedince iş inada biner. Aslı, Kerem’i evliliğe ikna etmek, Kerem ise onu evlilikten soğutmak için harekete geçer.

2. Kafes: Barselona

Orijinal İsmi: Bird Box Barcelona

Süre: 111dk
Yönetmen: David Pastor , Àlex Pastor
Yapımı: 2023 - ABD , İspanya

İzlenme rekorlarına imza atan "Bird Box"ın öyküsü Barselona'ya taşınıyor. Filmde, gizemli bir gücün insanlığı kırıp geçirmesinin ardından yeni ve korkunç bir tehdit meydana geliyor.

3. Hazine

Orijinal İsmi: Hazine

Süre: 108dk
Tür: Komedi , Suç
Yönetmen: Canbert Yerguz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Annesinin vefatı ile yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut, annesine karşı son görevini yerine getirmek ve hızlıca Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde düşündüğünden daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa yüzünden katıldığı bir define kazısı ile Mesut kendisini talihsizlikler zinciri içerisinde bir macerada bulur.

4. Patron Bebek 2: Aile Şirketi

Orijinal İsmi: The Boss Baby 2: Family Business

Süre: 107dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Oyuncular: Jimmy Kimmel
Yönetmen: Tom McGrath
Senarist: Michael McCullers
Yapımı: 2021 - ABD

Artık yetişkin olan Tim Templeton, iki sevimli kızı için evde kalan bir baba iken, ayrı yaşadığı kardeşi Ted, önemli bir CEO'dur. 48 saat boyunca onları bebeğe dönüştüren sihirli bir formül aldıklarında beklenmedik bir şekilde bir araya gelirler. Tim'in gizli ajan kızıyla güçlerini birleştirerek, kötü bir dehanın diğer küçük çocukları canavar veletlere dönüştürmesini önlemek için gizlenmeleri gerekir.

5. Aşk Taktikleri

Orijinal İsmi: Aşk Taktikleri

Süre: 97dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Yapımı: 2022 - Türkiye

Bir reklam yöneticisi ve bir moda tasarımcısı-blog yazarı aşka inanmazlar, bu yüzden diğerinin tepetaklak olmasını sağlamak için alışılmadık taktiklerle iddiaya girerler.

6. Kutsal Damacana 4

Orijinal İsmi: Kutsal Damacana 4

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Kamuran Süner
Yapımı: 2023 - Türkiye

Film, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselen Fikret'in artık yurda dönüş hikayesini merkezine alıyor.

7. İllegal Hayatlar

Orijinal İsmi: İllegal Hayatlar: Röportaj Adam

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cenk Çelik
Yapımı: 2023 - Türkiye

Kaçak bir kumarhane işleten Mahsun, polis baskınları ile uğraşmaktan yorulmuştur. Çözüm olarak sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işini devam ettirebileceğini düşünür. Bu adım ona ve arkadaşlarına tahmin bile edemeyecekleri maceralar yaşatacaktır.

8. Eller Yukarı, Damat!

Orijinal İsmi: The Out-Laws

Süre: 95dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Romantik
Yönetmen: Tyler Spindel
Senarist: Evan Turner , Ben Zazove
Yapımı: 2023 - ABD

Owen bir bankada yöneticilik yapmaktadır ve banka, düğününe günler kala soyguna uğrar. Üstüne üstlük bütün kanıtlar, son derece tuhaf bir şekilde müstakbel eşinin ailesine işaret etmektedir.

9. Gazap Ateşi

Orijinal İsmi: Man On Fire

Süre: 146dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Tony Scott
Senarist: Brian Helgeland
Yapımı: 2004 - ABD , İngiltere , İsviçre

Yıllar önce ordudaki özel bir birlikte görev alan Creasy, bu günlerden kalan kötü anılarını silmekte ve yeni hayatına adapte olmakta zorlanmaktadır. Geleceği belirsiz bir haldeyken Meksika sınırında eski arkadaşı Rayburn ile karşılaşır ve bu sayede bir koruma görevlisi olarak bir iş bulur.

10. Sen İnandır

Orijinal İsmi: Sen İnandır

Tür: Romantik
Senarist: Selen Bağcı
Yapımı: 2023 - Türkiye

Torunlarının birbirleriyle evlenmesini isteyen iki büyükanne, onlar için tesadüf gibi gösterdikleri bir karşılaşma ayarlar. Durumdan haberleri olmayan iki genç karşılaştıklarında, çocukluk aşkları yeniden gün yüzüne çıkar ve eski defterler açılır.