"Ruhun Duymaz" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

24 Temmuz akşamı FOX'ta başlayan, başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın bulunduğu yeni dizi "Ruhun Duymaz"a gelin yakından bakalım! 

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Kutlu'nun kaleme aldığı dizi, uluslararası bir suç örgütünün peşinde olan ajan Onur ile profesyonel hırsız Ece'nin hikayesini konu alıyor.

“Ruhun Duymaz” her pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Peki "Ruhun Duymaz" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Burcu Özberk

Burcu Özberk
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1989

 "Ruhun Duymaz" dizisi Ece Çetinel kimdir?

Ece, ülkenin şimdiye kadar görülmüş en iyi mücevher hırsızı. İçgüdülerine güvenen, zeki, pratik ve asi bir genç kadın olan Ece, ailesi olmadan sokaklarda yaşayarak büyüdü. Aynı zamanda da muhteşem bir aşçı.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Ece Çetinel'i Burcu Özberk kimdir?

Burcu Özberk, Eskişehir doğumlu oyuncudur. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Huricihan Sultan rolüyle ünlenmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okurken "Muhteşem Yüzyıl" dizisine katılan Özberk, sonrasında "Güneşin Kızları" dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle daha da ünlendi. Tiyatro çalışmalarına da devam eden Özberk, Ankara Tatbikat Sahnesi'nin 2014-15 sezonunda "Quills - Marquis de Sade" ve "Woyzeck Masalı", 2016-17 sezonunda ise "Aşk Aptalı" oyunlarında oynadı. Son yıllarda "Rüyanda Görürsün", "Kraliçe" ve "Aşk Mantık İntikam" gibi yapımlarda yer almıştır.

2. Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız
Doğum Tarihi: 18 Şubat 1988

 "Ruhun Duymaz" dizisi Onur Karasu kimdir?

Hayatı kuralları ve prensipleri ile yaşayan, gerek duymadıkça konuşmayan düzenli ve disiplinli biri Onur. Babasının izinden teşkilatta görev aldı ve bu iş onun her şeyi oldu. Ona nefes aldıran tek tutkusu ise çocukluğundan beri hobisi olan mücevher işçiliği.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Onur Karasu'su Şükrü Özyıldız kimdir?

Şükrü Özyıldız, İzmir doğumlu oyuncudur.  İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü'nde okumaya başladıktan sonra İstanbul'da bir yıl okumasının ardından yeniden sınava girmiştir. Bu sefer Ege Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okumaya başlayan Özyıldız, sonrasında Erasmus programıyla Portekiz'e gitmiştir. Yurtdışında oyunculukla ilgili workshoplara katılmış, Türkiye'de de Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Birçok tiyatro oyununda, reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncunun ilk ekran tecrübesi "Derin Sular" dizisi, ilk film tecrübesi ise "Neva" olmuştur. Son yıllarda "Cebimdeki Yabancı", "Akıncı" ve "Aşk Taktikleri" gibi popüler film ve dizilerde yer alan Özyıldız, aynı zamanda "Alice Müzikali"nde canlandırdığı Şapkacı karakteri ile de sahne işlerini sürdürmüştür.

3. Tuğrul Tülek

Tuğrul Tülek
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976

"Ruhun Duymaz" dizisi Civan Koral kimdir?

Koral Mücevherat'ın sahibi olan Civan, ağzı iyi laf yapan, zeki ve tekinsiz biri. Ailesinden kalan kuyumcu dükkanını dev bir zincir markaya çevirdi. Aynı zamanda bu şirketi kaçakçılık işlerinin paravanı olarak kullanıyor. Ailesine çok bağlı, özellikkle kardeşi Hilal onun her şeyi.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Civan Koral'ı Tuğrul Tülek kimdir?

Tuğrul Tülek, Bursa doğumlu oyuncu. 1999 yılında Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü bitiren Tülek, aynı yıl Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalışmaya başladı. Konservatuvar sınavlarına hazırlanan Tülek, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 2006'da mezun oldu. Değişim öğrencisi olarak  Varşova, Polonya'da Akademia Teatralna im Aleksandra Zalwerowicza oyunculuk okulunda da eğitim aldı. Yer aldığı projeler arasında "Avlu", "Camdaki Kız" ve "Cadı Üçlemesi 13+" da bulunmakta.

4. Aslı Sümen

Aslı Sümen
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1994

"Ruhun Duymaz" dizisi Hilal Koral kimdir?

Civan Koral'ın çok sevdiği biricik kardeşi. Ailesinde prenses gibi davranılan Hilal, İngiltere'nin en iyi üniversitelerinden birinde işletme okudu. Saf gözükse de oldukça zeki bir kadın olan Hilal, Koral Mücevherat'ta çalışıyor. İmajına çok önem verir.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Hilal Koral'ı Aslı Sümen kimdir?

Aslı Sümen, 1994 Mersin doğumlu Türk model ve oyuncu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Miss Turkey 2017 yarışmasında birinci seçilerek Türkiye'yi Miss World'de temsil etti. Ayrıca, "We Dance" şarkısının klibinde yer aldı. "Baht Oyunu", "Gülümse Kaderine" ve "Ruhun Duymaz" gibi projelerde oynadı.

5. Ülkü Duru

Ülkü Duru
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1957

"Ruhun Duymaz" dizisi Ayla kimdir?

MIT'in ilk kadın ajanı olan Ayla, tatlı ve neşeli bir kadın. Ajan olduğuna dışardan bakan kimse inanmaz, bu da Ayla'nın başarılı bir ajan olmasının sırrı. Olaylara farklı bir bakış açısıyla bakabiliyor ve sıra dışı becerileri var.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Ayla'sı Ülkü Duru kimdir? 

Ülkü Duru Gökseven, kısaca Ülkü Duru, İstanbul doğumlu oyuncu. Saint Pulchery ve Dame de Sion mezunu olan Gökseven, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. En iyi "Eşkıya" filmi ve "Aliye" dizisi ile tanınır. Oyuncu İştar Gökseven ile evlidir.

6. Şehsuvar Aktaş

Şehsuvar Aktaş

"Ruhun Duymaz" dizisi Müfit kimdir?

Ailesinden ona kalan kuyumculuk mesleğini sürdürmüş bir usta Müfit. Köklerine ve mesleğine gönülden bağlı. Kimseyle fazla içli dışlı olmayan, işinde gücünde olan Müfit, çocukluğundan beri Ayla'ya platonik bir şekilde aşık.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Müfit'i Şehsuvar Aktaş kimdir? 

Şehsuvar Aktaş, 1964 yılı Ankara doğumlu oyuncu ve çevirmendir. 1983 yılında Ankara Charles de Gaulle Fransız Lisesi'nden mezun olmuştur.1987'de Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Yine DTCF'de 1989'da yüksek lisansını, 1997'de de doktorasını yapmıştır. 1989'den 1991'e kadar Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Ayşe Selen ile 1988 yılında evlenmiştir ve çift 2017'de Ayşe Selen'in vefatına kadar evli kalmıştır. 2000 yılında eşiyle Tiyatrotem isimli bir tiyatro topluluğu kurmuşlardır ve "Lahana Sarma" isimli oyunlarının dünya prömiyerini 2001 yılında 7. Uluslararası Eskişehir Festivali'nde gerçekleştirmişlerdir.

7. Zuhal Gencer Erkaya

Zuhal Gencer Erkaya
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1961

"Ruhun Duymaz" dizisi Handan Koral kimdir?

Handan; Hilal, Civan, Murat ve Elif'in annesi. Kibar olduğu kadar soğuk ve kibirli bir kadın. Oğlu Civan'a çok değer verir. Hayatını hep kurallarına uyarak yaşamış. Konumunun, ailesinin ve çocuklarının sorumluluğuyla hiçbir zaman içinden geldiği gibi davranmamış.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Handan Koral'ı Zuhal Gencer Erkaya kimdir? 

Zuhal Gencer Erkaya, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. "Şaşıfelek Çıkmazı" dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile en iyi tanınır. Tiyatro Eğitim Stüdyosu'nda eğitim gördü, sonrasında ise Taner Barlas ve bazı arkadaşlarıyla birlikte Taner Barlas Mim Tiyatrosu'nu kurdu. Bu tiyatroda 5 yıl çalıştı. 1997 yılında kurulan Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nun da kurucuları arasındadır. Son yıllarda "Ruhun Duymaz", "Doğduğun Ev Kaderindir" ve "Canevim" gibi yapımlarda yer aldı.

8. Gürsu Gür

Gürsu Gür
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1981

"Ruhun Duymaz" dizisi Murat Koral kimdir?

Civan'ın abisi olan Murat, şirketten para kazanır ama Civan onu şirkete almaz. İyi bir eğitim almasına rağmen özgüveni düşük olduğu için şirket Civan'a kalmıştır. Murat'ın eşi ise şirketteki hakkını almasını ister.

"Ruhun Duymaz" dizisinin Murat Koral'ı Gürsu Gür kimdir? 

Gürsu Gür, Adana doğumlu oyuncu. 2005 yılında Çukurova Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitiren Gür, 2007 yılından beri pek çok tiyatro oyunu, televizyon dizisi, sinema filmi ve seslendirme projesinde yer aldı. Moda Sahnesi'nde "Bira Fabrikası" ve "Fırtına" oyunlarında oynadı.Yer aldığı kamera önü projeleri arasında "Galip Derviş", "Ruhun Duymaz", "Aile Hükümeti" bulunuyor.