Yeni Sezonda Heyecanla Beklenen Yerli Diziler!

Yeni sezonda karşımıza çıkacak yerli dizilere yakından bakalım!

2023-2024 sezonunda izleyeceğimiz pek çok dizinin kadrosu ve konusu açıklandı. Aşağıdaki ayrıntılı listede bu sene izleyeceğimiz heyecan verici yeni dizilere göz atabilirsiniz!

Şimdiden keyifli seyirler!

1. Dilek Taşı

1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı), ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul eder.

2. Bambaşka Biri

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla (Hande Erçel) ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan'ın (Burak Deniz) yollarını kesiştirir. Birbirinden hırslı bu iki kişi, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düşerler. Kenan, güzel ve kararlı savcıdan ilk görüşte etkilense de Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan'a şüpheci yaklaşır. Bu cinayet ile ilgili Kenan'ı çeken tek şey olayın haber değeri değildir. Kendisini sürekli bu vesileyle tanıştığı savcıdan uzak kalamaz halde bulan Kenan, Leyla'ya daha da yakın olmak için çabalar. Aynı şeyleri Leyla da hissetse de Kenan'ın babasının başsavcı Turan olması da dahil pek çok sebep, onu Kenan'dan uzak durmaya zorlar. Ama Leyla da yavaş yavaş Kenan'a çekilmekten kendini alıkoyamaz.

3. Yabani

Orijinal İsmi: Yabani

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Çağatay Tosun
Senarist: Hilal Yıldız
Yapımı: 2023 - Türkiye

Hikaye, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklara düşen bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Yıllar sonra evine döndüğünde yeniden kendini keşfetme mücadelesini konu alıyor. Kadroda Simay BarlasHalit Özgür Sarı ve Bertan Asllani birlikte yer alıyor.

4. Selahaddin Eyyubi

Selahaddin Eyyubi

Eylül ayında TRT 1 ekranlarına "Alparslan: Büyük Selçuklu"nun devamı olarak gelecek. Kudüs’ün 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtarılmasını konu alan dizinin kadrosunda Uğur Güneşİlhan Şen ve Gülsim İlhan Ali yer alacak.

5. Kader Bağları

Kader Bağları

İki ayrı dünyanın insanı olan Sevda ve Kerem'in yolları bir üzüm bağında kesişir. Bu karşılaşma; tutkulu, delidolu bir sevdaya evrilecektir. Fox'ta yayınlanacak dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu bulunuyor.

6. Safir

Safir "Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi" dizisi; Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda İlhan ŞenÖzge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor.

7. Kirli Sepeti

Orijinal İsmi: Kirli Sepeti

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ece Erdek Koçoğlu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizide İstanbul'un zengin muhitlerinden birindeki butik bir sitede çalışan hizmetliler ve iş verenleri arasındaki uçuruma ve iç içe geçmiş hayatlarına tanıklık ediyoruz. Aşka, sırlara ve yalanlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren öyküsü. Ceren Moray , Ayça Bingöl , Serkay Tütüncü  ve Cansu Tosun oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında. 

8. Hudutsuz Sevda

Halil İbrahim, küçükken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülür. 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e döner. Burada aşık olduğu kız Yasemin ile evlenmeyi ve onunla yeni bir hayat kurmayı planlar. Fakat intikam almayı düşleyen Halil İbrahim'in hayatı, Leto’lardan Zeynep’in çıkması ile tersine dönecektir. Başrolleri Deniz Can Aktaş , Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz paylaşıyor.

9. Benim Güzel Ailem

İstanbul’un tarihi semtlerinden birindeki müstakil evlerinde yaşayan Akyol ailesinin ebeveynleri Canan ve Rasim ile çocuklarının etrafında gelişen hikayeleri konu alıyor. Seray Gözler ve Erdal Özyağcılar başrolleri paylaşıyor.

10. Boyacı Kızlar

Boyacı Kızlar

Boyacılık yaparak geçinmeye çalışan 3 genç kızın eğlenceli hikayesini konu alıyor. 3 başrolü Sebahat Kumaş , Yağmur Ün , Özlem Gezgin canlandırıyor.