Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (28 Ağustos - 3 Eylül)

Netflix Türkiye 28 Ağustos - 3 Eylül haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da 3. sezonu ile "Ragnarok" çekerken onu yine 2. sezonu ile "Who is Erin Carter?" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Ragnarok

3. Sezon

Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

2. Kim Bu Erin Carter?

Orijinal İsmi: Palomino

Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Ashley Way , Bill Eagles
Senarist: Jack Lothian
Yapımı: 2023 - İngiltere

Mini Dizi

Britanyalı bir kadının Barselona'daki sakin yaşamı, bir süpermarketteki silahlı soygunun ardından açığa çıkan şiddet dolu gizli geçmişi yüzünden altüst olur.

3. One Piece

Orijinal İsmi: One Piece

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2023 - ABD , Japonya

1. Sezon

Denizcilik dünyasında genç bir korsan kaptan, Korsan Kralı unvanını elde etmek ve efsanevi hazine "One Piece"i keşfetmek için ekibiyle birlikte yola çıkar.

4. Terzi

2. Sezon

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

5. Ragnarok

2. Sezon

Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

6. Ragnarok

1. Sezon Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

7. Young Sheldon

Orijinal İsmi: Young Sheldon

Süre: 22dk
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2017 - ABD

1. Sezon

Young Sheldon dizisinde, The Big Bang Theory dizisiyle milyonların sevgilisi olan Sheldon Cooper karakterinin çocukluk yıllarına gidiliyor. 

8. Live to 100: Secrets of the Blue Zones

Tür: Belgesel
Yönetmen: Clay Jeter
Yapımı: 2023 - ABD

Mini Belgesel Dizi

Yazar Dan Buettner, insanların olağanüstü derecede uzun ve sağlıklı hayatlar yaşadığı beş benzersiz topluluğu keşfetmek için ile dünyayı dolaşıyor

9. Johnny Depp-Amber Heard Davası

Orijinal İsmi: Depp V Heard

Tür: Belgesel
Yönetmen: Emma Cooper
Yapımı: 2023 - Bilinmiyor

Mini Belgesel Dizi

Her iki tarafın ifadelerini ilk kez yan yana gösteren bu dizi, Hollywood'u sarsan davayı ve bunun internetteki yansımalarını mercek altına alıyor.

10. Mask Girl

Orijinal İsmi: Maseukeugeol

Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Kim Yong-Hoon
Yapımı: 2023 - Güney Kore

1. Sezon

Görünümü konusunda öz güven eksikliği yaşayan bir ofis çalışanı, geceleri maskeli bir internet karakterine dönüşür. Ancak bir dizi talihsiz olay, hayatını altüst eder.