Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (11 - 17 Eylül)

Netflix Türkiye 11 - 17  Eylül haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Çakallarla Dans 6" çekerken onu "Gizemli Ada: Mençuna" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çakallarla Dans 6

Orijinal İsmi: Çakallarla Dans 6

Süre: 116dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Şeker
Yapımı: 2022 - Türkiye

Uzun soluklu film serisi "Çakallarla Dans"ın yeni macerasında ‘Çakallar’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor.

2. Gizemli Ada: Mençuna

Orijinal İsmi: Gizemli Ada: Mençuna

Süre: 102dk
Tür: Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Bora Onur
Senarist: Ünal Yeter
Yapımı: 2023 - Türkiye

"Gizemli Ada Mençuna" adındaki bir video oyunu gerçek hayata uyarlanacaktır. Bu oyuna katılmaları için on çocuk adaya davet edilir ve olaylar gelişir. 

3. Özgürlüğün Elli Tonu

Orijinal İsmi: Fifty Shades Freed

Süre: 105dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: James Foley
Senarist: Niall Leonard
Yapımı: 2018 - ABD

Fırtınalı geçen uzun bir dönemin ardında nihayet aşıklar kavuşmuş, Ana ve Christian evlenmişlerdir. Birlikte gerilimli ve zor günleri geride bıraktıklarını düşünen çift için önlerindeki hayat yine kolay olmayacaktır, nitekim Ana'nın eski patronu Jack Hyde ve Christian'ın geçmişinde bırakmaya çalıştığı Elena Lincoln, hayatlarından çıkmamaya kararlıdır.

4. İlk Bakışta Aşk'ın İstatistiksel Olasılığı

Orijinal İsmi: Love at First Sight

Süre: 91dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Vanessa Caswill
Senarist: Katie Lovejoy
Yapımı: 2023 - ABD

Hadley ve Oliver, New York'tan Londra'ya giderken uçakta birbirine âşık olmaya başlar ama gümrükte kazara birbirlerini kaybederler. Acaba kader onlara ikinci bir şans verecek mi?

5. Aşkı Seç

Orijinal İsmi: Choose Love

Süre: 77dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Stuart McDonald
Senarist: Josann McGibbon
Yapımı: 2023 - ABD

İstikrarlı erkek arkadaşı. Elinden kaçırdığı eski sevgilisi. Etkileyici rock yıldızı. Cami hangisini seçecek? Bu interaktif romantik komedide Cami'nin aşk hayatı sizin elinizde.

6. Jack Reacher

Orijinal İsmi: Jack Reacher

Süre: 130dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yapımı: 2012 - ABD

Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.

7. Jack Reacher: Asla Geri Dönme

Orijinal İsmi: Jack Reacher: Never Go Back

Süre: 118dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Edward Zwick
Yapımı: 2016 - ABD , Çin

Jack Reacher eskiden çalıştığı birimin merkezine geldiğinde hiç beklemediği bir suçlamayla karşılaşır, 16 yıl önce gerçekleşmiş bir cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak görülmektedir. Reacher adını temize çıkarıp hayatta kalabilmek için mücadele edecektir.

8. Once Upon a Crime

Orijinal İsmi: Akazukin, tabi no tochu de shitai to deau

Tür: Komedi , Macera , Suç
Yönetmen: Yuichi Fukuda
Senarist: Aito Aoyagi
Yapımı: 2023 - Japonya

Kırmızı Başlıklı Kız, Cinderella ile kraliyet balosunda kendini bir gizemin ortasında bulur. Gece yarısı gelmeden önce davayı çözebilecek midir?

9. Grinç

Orijinal İsmi: The Grinch

Süre: 90dk
Seslendirenler: Benedict Cumberbatch
Senarist: Michael LeSieur
Yapımı: 2018 - ABD

Bir mağarada sadık köpeği Max ile yalnız yaşayan Grinç alaycı bir huysuzdur. Günlük ihtiyaçları için pek çok icat ve teknolojiyle dolu olan mağarasından dışarı çıkması pek de gerekmeyen Grinç, yaşadığı Who köyündeki komşularıyla ise nadiren görüşmektedir. Ne var ki komşuların her yılki Noel coşkuları kendisine kadar gelmekte ve sinirlerini bozmaktadır. Hele ki bu yılın Noel kutlamalarının her zamankinden üç kat daha büyük yapılacağını duyduğunda, Grinç için yapılacak tek bir şey kalmıştır: Noel'i çalmak! Bunu yapmak için Noel arifesinde Noel Baba gibi davranmaya karar verir, hatta kızağını çekmek için zavallı bir geyiği yakalayacak kadar ileri gider. O sırada köyde yaşamakta olan Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte yılbaşında Noel Baba'yı yakalayıp, bekar annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır. Bu Noel'in kazananı kim olacak dersiniz? Cindy-Lou Noel Baba'yla tanışabilecek mi? Yoksa Who köyünün tatil coşkusunu Grinç yüzünden yok mu olacak?

10. Ehrengard: Küçük Bir Romans

Orijinal İsmi: Ehrengard: The Art of Seduction

Süre: 95dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Bille August
Senarist: Jacob Jørgensen
Yapımı: 2023 - Danimarka , İsveç

Kendini aşk uzmanı gibi gören bir adam, çekingen bir prense baştan çıkarma sanatını öğretmeye çalışır. Ancak planı geri teperek bir skandala ve sürpriz bir aşka yol açar.