"Hayatımın Neşesi" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

7 Temmuz akşamı TRT 1'de başlayan, başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'in bulunduğu yeni dizi "Hayatımın Neşesi"ne gelin yakından bakalım!

Yarım bıraktığı tıp fakültesine yıllar sonra geri dönen evli ve çocuklu Neşe’nin renkli hikâyesini anlatan dizinin yönetmen koltuğuna Şahin Altuğ oturuyor. Senaristliğini ise Ekin Atalar üstleniyor.

"Hayatımın Neşesi" her salı 20.00'de TRT 1'de!

Peki ""Hayatımın Neşesi"dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Şebnem Bozoklu

Şebnem Bozoklu
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1979

"Hayatımın Neşesi dizisi Neşe kimdir?

Tıp fakültesini yarıda bırakmış olan Neşe, 37 yaşında yetenekli ve iki çocuk annesi bir kadındır. Tıp eğitimi alırken karşısına Mustafa çıkınca ona büyük bir aşk duyar. Annesi Neşe'nin Mustafa'yla evlenmesine izin vermeyince Neşe annesine karşı çıkarak Mustafa'yla evlenir. Evliliği sırasında okuldan iyice kopan Neşe, okulunu bırakır ve aile hayatına odaklanır. Ta ki Neşe, af çıkması haberiyle okula geri dönmeye karar verene kadar.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Neşe'si Şebnem Bozoklu kimdir?

Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Şebnem Bozoklu İzer'in anne tarafı Mısır kökenlidir. İstanbul, Suadiye'de doğup büyüyen Bozoklu, "Selena", "Derman", "Canım Ailem", "Bizim Yenge", "Doksanlar" ve "Şahsiyet" gibi dizilerde oynadı. 2010 yılında iç mimar Emre İzer ile evlendi. "Ulan İstanbul" dizisindeki Yaren rolüyle milyonların sevgisini kazandı. Oyuncu ayrıca "Cebimdeki Yabancı", "Biz Böyleyiz" ve "Prestij Meselesi" gibi başarılı filmlerde oynadı. Bozoklu son zamanlarda TRT1'de yayınlanan "Hayatımın Neşesi" dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. 

2. Tolga Tekin

Tolga Tekin
Doğum Tarihi: 19 Mart 1973

"Hayatımın Neşesi dizisi Mustafa kimdir?

Neşe'nin eşi olan Mustafa, çok eğlenceli biri. Yoğun iş hayatı sonucu eşini ve çocuklarını bazen ihmal edebilse  de ailesine ve eşine bağlıdır. Neşe'nin bu yaştan sonra doktor olmasına çok sıcak bakmaz.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Mustafa'sı Tolga Tekin kimdir?

Tolga Tekin, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 1973'te Ankara'da doğdu. Özel Arı Koleji'nden 1992'de mezun oldu. Arkasından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü 1996'da bitirdi. Mezuniyetinin hemen ardından Adana Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 2004'te Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. ADT bünyesinde Yastık Adam ve Radyo-yu Hümayun gibi oyunlarda başarılı performanslar sergiledi. Bu dönemde Bizim Evin Halleri dizisinde Safa karakterini canlandırdı. Behzat Ç dizisinde ve sonraki Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde Gorbaçov karakteriyle yer aldı. Paramparça'da da Özkan rolüyle beğeni topladı. Diziler dışında sinema çalışmaları da yaptı. Zenne filminde Cihan, Rüzgarda Salınan Nilüfer filminde Korhan karakterlerini canlandırdı. Tolga Tekin, 2018 yapımı Tolga Karaçelik filmi Kelebekler'de büyük kardeş Cemal rolünde oynadı. 2013'te Zeynep Koltuk'la evlenen Tekin, 1 yıl sonra boşandı. 

3. Said Ege Yıldırım

Said Ege Yıldırım
Doğum Tarihi: 30 Eylül 2011

"Hayatımın Neşesi dizisi Emre kimdir?

Mustafa ile Neşe’nin oğlu olan Emre, evin ikinci çocuğu ve neşesi. En büyük zevki ablası Zeynep'le uğraşmak. Tableti ve kulaklığı ise onun eli ve ayağı.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Emre'si Said Ege Yıldırım kimdir?

Said Ege Yıldırım, İstanbul doğumlu çocuk oyuncu. Layla Şirin Ajansı ile çalışmakta olan oyuncu, "Büyük Macera: Hazine Peşinde", "Çöp Adam" ve "Hayatımın Neşesi" gibi dizi ve filmlerde yer aldı. 

4. Nisan Dökmeci

Nisan Dökmeci
Doğum Tarihi: 1 Ocak 2003

"Hayatımın Neşesi dizisi Zeynep kimdir?

Mustafa ve Neşe'nin birtanecik kızları Zeynep, 17 yaşında bir lise öğrencisi. Ergenlik çağında bir genç olarak annesi ve küçük kardeşiyle zaman zaman sorunlar yaşar. Annesinin üniversite eğitimini yarıda bırakmasını sürekli eleştirir ve hor görür. 

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Zeynep'i Nisan Dökmeci kimdir?

2003 yılında İzmir'de doğdu. Reklam, sinema ve dizi film oyuncusu olarak kariyerine başlaydı ve aynı zamanda fotomodel olarak da tanınan bir genç yetenek oldu. Lise eğitimini Üsküdar Bilfen Lisesi'nde tamamladıktan sonra İzmir Dans Atölyesi'nde dans eğitimi aldı. Üniversite eğitimine Koç Üniversitesi'nde devam ediyor ve oyunculuk alanında kendisini geliştirmek için Craft Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim alıyor.

5. Metin Coşkun

Metin Coşkun

"Hayatımın Neşesi dizisi Mehmet kimdir?

En büyük hayat amacı iyi bir aile babası olmak olan Mehmet; Mustafa, Serdar ve Türkan’ın babası. Aynı zamanda iyi bir esnaf olan Mehmet, bazen çocuklarına karşı sinirli davranır. İki oğlu da yanında çalıştırıyor fakat onlara işi bırakmayı düşünmemekte.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Mehmet'i Metin Coşkun kimdir?

Metin Coşkun, 1948 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı. 1970 yılında sanat hayatına başlayan Coşkun, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda altmışın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı. Son yıllarda "Magarsus", "Hayatımın Neşesi" ve "Özür Dilerim" gibi yapımlarda yer aldı.

6. Uğur Demirpehlivan

Uğur Demirpehlivan
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1963

"Hayatımın Neşesi dizisi Saliha kimdir?

Mustafa'nın annesi olan Saliha, ara sıra gelini Neşe ile sorunlar yaşar ama yine de Neşe'nin uyumluluğu sayesinde iyi bir ilişkileri vardır. Yeni gelini Aylin'in doktor olması ise Saliha'nın çok hoşuna gider. Neşe de bu durumu kıskanır.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Saliha'sı Uğur Demirpehlivan kimdir?

Uğur Demirpehlivan, İstanbul doğumlu oyuncu. Aslen Artvinli olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdi. İlk oyunculuğunu 1998 yılında "Kanal Yumuşak G" dizisi ile yaşadı. Şakir Demirpehlivan ile evliğinden Eylül isimli bir kızı oldu. Son yıllarda "Yalı Çapkını", "Hayatımın Neşesi" ve "Kuzey Yıldızı" gibi yapımlarda yer aldı

7. Ezgi Tombul

Ezgi Tombul
Doğum Tarihi: 16 Ekim 1987

"Hayatımın Neşesi dizisi Türkan kimdir?

Serdar ve Mustafa'nın kız kardeşi olan Türkan, eşinden ayrılmış bekar bir kadın. Annesi ise Türkan'ı evlendirmek istiyor. İşe gittiği için ev işlerine hiç karışmaz, Neşe'yi evin hizmetçisi gibi görür.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Türkan'ı Ezgi Tombul kimdir?

Türk televizyon ve sinema dünyasında tanınmış bir oyuncusu Ezgi Tombul, 16 Ekim 1987 Adana'da doğdu. Kariyerine "Keşanlı Ali Destanı" ve "Hatırla Gönül" gibi dizilerde başlayan Tombul, aynı zamanda "Hayat Şarkısı" dizisinde de yer aldı. 2020 yılında "Kırmızı Oda" dizisinde konuk oyuncu olarak performans sergiledi. Tombul, son zamanlarda TRT1'de yayınlanan "Hayatımın Neşesi" dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. 

8. Aras Şenol

Aras Şenol
Doğum Tarihi: 4 Temmuz 1993

"Hayatımın Neşesi dizisi Serdar kimdir?

Mustafa'nın eğlenceli ve espritüel kardeşi, Aylin'e duyduğu aşkı evlilikle taçlandırmak ister. Fakat babası müzisyen biriyle evlenmesine şiddetle karşı çıkar. Aylin'in barlarda caz şarkıcılığı yapması evliliklerinin önündeki büyük bir engel.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Serdar'ı Aras Şenol kimdir?

Aras Şenol, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Yedi Tepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de tamamladı. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde Çetin rolü ile tanındı. Son olarak "Hayatımın Neşesi" isimli dizide rol aldı. 

9. Gizem Kala

Gizem Kala
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1993

"Hayatımın Neşesi dizisi Aylin kimdir?

Müzik alanında doktora yapmış olan Aylin, Serdar'ın sevgilisi. Serdar, ailesinin müzisyen bir gelini onaylamayacağını bildiği için onu dahiliye doktoru olarak tanıtır. Bu durumdan mutlu olmayan Aylin, Neşe'yi doktor olması için gaza getirip ailenin doktoru olma sorumluluğundan kurtulmayı planlar.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Aylin'i Gizem Kala kimdir?

26 Nisan 1993 doğumlu oyuncu Gizem Kala, sinema filmleri ve dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde deyer aldı. 2016 yılından itibaren “Muhteşem Yüzyıl”, “Can Kırıkları”, “Yasak Elma", “Hayatımın Neşesi” gibi pek çok film ve dizide önemli roller üstlenmiştir.

10. Selma Güneri

Selma Güneri
Doğum Tarihi: 1 Şubat 1948

"Hayatımın Neşesi dizisi Rüçhan kimdir?

Neşe'nin annesi olan Rüçhan, pek çok sinema filminde oynasa da beklediği üne kavuşamamış bir Yeşilçam yıldızı. Her zaman kendine dikkat eden süslü bir kadın ve Neşe'yi de öyle yetiştirse de okulunu bitirmeden evlenmeye karar verdiği için ona kırgın ve küskün. Mustafa'yı hiçbir zaman ailesine uygun görmemiş ve kızını sürekli ayrılmaları için baskılamış.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Rüçhan'ı Selma Güneri kimdir?

Selma Güneri, dizi ve sinema oyuncusu. Ses sanatçısı Lütfi Güneri ve Neriman Güneri'nin kızı olan Selma Güneri, İstanbul'da doğdu ancak babasının işi nedeniyle taşındıkları ABD'de büyüdü. 1964 yılında Halit Refiğ'in yönettiği "İstanbul'un Kızları" filmiyle sanat hayatına başladı. 1967'den sonra sinema oyunculuğunun dışında şarkı söylemeye de başladı. Televizyon için çevrilen dizi filmlerde de rol aldı. Sinema sanatçısı Yusuf Sezgin ile 1966'da evlendi ve 1979'da boşandı. Bu evlilikten Umut adlı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. 1990'da Asım Ekren'le evlenip, 1992'de boşanmış, kısa süre sonra tekrar evlenip 1994'te boşanmışlardır.

11. Süreyya Güzel

Süreyya Güzel
Doğum Tarihi: 12 Haziran 1974

"Hayatımın Neşesi dizisi Sevda kimdir?

Neşe'nin üniversiteden sınıf arkadaşı ve ev arkadaşı olan Sevda, zamanında Neşe'yi çok yakın görse de sonrasında aralarında yaşanan çekişme sonucu Neşe'ye bir öfke duymaya başlamış. Yıllarca çalışıp bir tıp profesörü olmayı başarsa da evlenmeye ve aşka zaman bulamadığı için mutsuz olmuş.

"Hayatımın Neşesi" dizisinin Sevda'sı Süreyya Güzel kimdir?

Süreyya Güzel, Türk oyuncu ve eğitmen. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitiren Süreyya Güzel, kariyerine tiyatro ile başladı. Oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik de yapan Güzel, "Hayatımın Neşesi", "Beni Sevenler Listesi" ve "Güneşin Kızları gibi yapımlarda yer aldı.