2023 Yılının En Kötü Filmleri

2023 yılının en kötü filmlerini sizler için listeledik!

Her iyi film geldiğinde, dünyaya birkaç kötü film salınıyor. Bu filmler, açıkça korkunçluklarıyla eleştirmenleri şaşırtıp öfkelendirirken aynı zamanda yapımcılarının kesinlikle çekmeye çalıştıkları müphem kitle izleyicilerini de uzaklaştırıyor. İşte bu felaketlere bir göz atmak için buradayız, çocuk karakterlerinin kanlı yorumlarından dehşet verici yeniden yapım filmlerine kadar hepsi listemizde yer alıyor.

İşte yılın başarı sağlayamamış filmleri!

İyi seyirler!

1. Your Place or Mine

Orijinal İsmi: Your Place or Mine

Süre: 109dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Aline Brosh McKenna
Yapımı: 2023 - ABD

Debbie ve Peter çok yakın arkadaşlardır ve tamamen zıt karakterlerdir. Bir haftalığına evlerini değiştirmeye karar veren arkadaşlar, birbirlerinin hayatlarına yakından bakma fırsatı yakalarlar. Bu fırsat, aşka çıkan bir yol olabilir.

2. Magic Mike's Last Dance

Süre: 112dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Steven Soderbergh
Senarist: Reid Carolin
Yapımı: 2023 - ABD

“Magic” Mike Lane, bütün parasını kaybetmesinin üzerine Florida’da bir barmen olarak çalışmaya başlar. Fakat zengin ve sosyetik bir kadından hayır diyemeyeceği bir teklif alan Mike, son kez daha büyük bir gösteri ile sahneye çıkmak için Londra’ya gider. Kadının ise bu teklifinin ardında yatan farklı planları vardır.

3. Eyvah Babam

Orijinal İsmi: About My Father

Süre: 90dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Laura Terruso
Yapımı: 2023 - ABD

Sebastian, geleneksel yapıdaki İtalyan göçmeni babası Salvo'ya Amerikalı kız arkadaşına evlilik teklif edeceğini söylediğinde Salvo, oğlunun kız arkadaşı ve ailesi ile bir hafta sonu geçirmek konusunda ısrarcı olur.

4. Heart of Stone

Orijinal İsmi: Heart of Stone

Süre: 125dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Tom Harper
Yapımı: 2023 - ABD

Rachel Stone, güçlü, küresel barışı koruma örgütü ile en değerli ve tehlikeli varlığının kaybı arasında duran tek kadın olan bir istihbarat ajanıdır.

5. Winnie the Pooh: Kan ve Bal

Orijinal İsmi: Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

Süre: 84dk
Tür: Korku
Yapımı: 2023 - İngiltere

Christopher Robin onları terk ettikten sonra, Pooh ve Piglet'i öfkeye kapılmış halde görüyoruz.

6. Asteroit Şehir

Orijinal İsmi: Asteroid City

Süre: 105dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Wes Anderson
Yapımı: 2022 - ABD

Ünlü yönetmen Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City, 1955 yılında Amerika'daki kurgusal bir çöl kasabasında gerçekleşen Junior Stargazer kongresini anlatıyor.

7. The Flash

Orijinal İsmi: The Flash

Süre: 144dk
Yönetmen: Andy Muschietti
Senarist: Christina Hodson
Yapımı: 2023 - ABD

"The Flash", annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor.

Barry, geçmişteki olayları değiştirmek amacıyla zamanda yolculuk yapmak için süper güçlerini kullandığında The Flash’te dünyalar çarpışır. Ancak ailesini kurtarma girişimi istemeden geleceği değiştirdiğinde Barry, General Zod'un yok etme tehdidiyle geri döndüğü ve sığınacak süper kahramanların olmadığı bir gerçeklikte hapsolur. Hapsedilmiş bir Kripton'luyu kurtarmak için, her ne kadar aradığı kişi olmasa da alışılmışın dışında olan bu çok farklı Batman'i emeklilikten vazgeçmeye ikna etmesi gerekmektedir… Nihayetinde, içinde bulunduğu dünyayı kurtarmak ve bildiği geleceğe dönmek için Barry'nin tek umudu hayatı için yarışmaktır. Ancak yaptığı tüm fedakârlıkları evrenin başa dönmesi için yeterli olacak mıdır?

8. Ressam

Orijinal İsmi: Paint

Süre: 96dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Brit McAdams
Senarist: Brit McAdams
Yapımı: 2023 - ABD

"PAINT" filminde Owen Wilson, Vermont'un 1 numaralı kamu televizyonu ressamı Carl Nargle'ı canlandırıyor ve her şeye sahip olduğuna inanıyor: Özel bir perma, özel yapım minibüs ve her fırça darbesinden etkilenen hayranlar... ta ki daha genç, daha iyi bir sanatçı Carl'ın sevdiği her şeyi (ve herkesi) çalana kadar.

9. Ghosted

Orijinal İsmi: Ghosted

Süre: 117dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Romantik
Yönetmen: Dexter Fletcher
Yapımı: 2023 - ABD

Cole, Sadie ile çıktığı randevunun sonunda, Sadie’nin kendisi için özel biri olduğuna inanmaya başlar. Fakat sonraki günlerde Sadie, Cole’un mesajlarına yanıt vermez. Cole ise yanıt almamasının mantıklı bir açıklaması olduğuna inanarak, romantik bir jest yapabilme hayaliyle Sadie’nin iş için gittiğini bildiği Londra’da soluğu alır. Sadie'nin düşündüğü kişi olmadığını ve aslında CIA için çalıştığını keşfetmesi ise çok uzun sürmez.

10. 65

Süre: 92dk
Yönetmen: Scott Beck , Bryan Woods
Senarist: Scott Beck , Bryan Woods
Yapımı: 2023 - ABD , Kanada

Korkunç bir kazanın ardından pilot Mills, bilinmeyen bir gezegene iniş yapmıştır. Çok geçmeden Mills aslında Dünya'ya iniş yaptığını fark eder. Fakat 65 milyon yıl önceki Dünya'ya. Mills ve dünyada onun dışında hayatta kalmış tek kişi olan kızı Koa'nın kurtulmak için yapabilecekleri tek şey, tarih öncesi tehlikeli yaratıklarla dolu bu araziden bir şekilde kaçmaktır.

11. Aşk Yeniden

Orijinal İsmi: It’s All Coming Back to Me

Süre: 104dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: James C. Strouse
Senarist: James C. Strouse
Yapımı: 2023 - ABD

Genç bir kadın, nişanlısının eski cep telefonu numarasına romantik mesajlar göndererek ölümünün acısını hafifletmeye çalışır ve numaranın yeni sahibi olan adamla bağ kurar.

12. Cehennem Melekleri 4

Orijinal İsmi: The Expendables 4

Süre: 103dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Macera
Yönetmen: Scott Waugh
Yapımı: 2023 - ABD , Bulgaristan , Fransa

Cehennem Melekleri, serinin bu filminde büyük bir özel orduyu komuta eden bir silah tüccarı ile karşı karşıya gelecekler.

13. Amcalar

Orijinal İsmi: Old Dads

Süre: 104dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Bill Burr
Senarist: Bill Burr
Yapımı: 2023 - ABD

Orta yaşlı, huysuz bir baba ve iki yakın dostu, Y kuşağından CEO'ların ve güçlü anaokulu müdürlerinin değişen dünyasına ayak uyduramadıklarını görürler.

14. Ateşler İçinde Yanasıca

Orijinal İsmi: In the Fire

Süre: 87dk
Tür: Dram , Gerilim , Korku
Yönetmen: Conor Allyn
Senarist: Conor Allyn
Yapımı: 2023 - ABD , İtalya

Bir doktor, açıklanamayan yeteneklere sahip olan hasta bir çocuğa bakmak için uzak bir plantasyona seyahat eder. Yerel papazla arasında, çocuğun şeytan tarafından ele geçirildiğine inanan bir din savaşı başlatır.

15. Tetikçi

Orijinal İsmi: Freelance

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Pierre Morel
Senarist: Jacob Lentz
Yapımı: 2023 - ABD

Mason, sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulan emekli bir özel kuvvetler askeridir. Tam böyle hissettiği sırada, ona bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapacak ünlü gazeteci Claire’in güvenliğini sağlaması teklif edilir. İki röportaj için ülkeye giderler fakat işler bekledikleri gibi gitmez. Ülkede bir ayaklanma çıkınca bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu kargaşaya son vermek için güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.