Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (15 - 21 Ocak)

Netflix Türkiye 15 - 21 Ocak 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta "Kübra" çekerken onu 2. sırada "Berlin" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kübra

1. Sezon

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.

2. Berlin

1. Sezon

Berlin'in altın çağında, onu hayatta tutan şeyler aşk ve paradır. Bir sonraki büyük soygunu 44 milyon değerinde mücevher ikramiyesi olacaktır.

3. Beni Kandıramazsın

Orijinal İsmi: Fool Me Once

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Nimer Rashed , David Moore
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini-Dizi

Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görünce kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

4. Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin

Orijinal İsmi: Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Süre: 56dk
Tür: Belgesel , Suç
Yapımı: 2020 - ABD

Mini Belgesel Dizi

Jeffrey Epstein basit yatırımlarla ticaret hayatına girmiş, zamanla büyüyerek en tepeye ulaşmıştır. İnanılmaz bir servete sahip olan Jeffrey, bu serveti manipülasyon ve seks ticaretini yöneterek elde etmiştir. Hakkında açılan davaları ise yine serveti ile örtbas etmiştir. Dünya çapında yaptığı manipülasyon ile kurbanlarını taciz ederek, cinsel olarak istismar ederek ve baskı göstererek elde ettiği bu servetin ve yaptıklarının bedelini anlatan bu mini dizide pedofili Jeffrey Epstein’in gerçek yüzü gösteriliyor. 2019’daki tutuklanmasına kadar olan süreci anlatan serinin yapımcılığını ise Joe Berlinger üstleniyor.

5. Detective Forst

Orijinal İsmi: Detektyw Forst

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Leszek Dawid
Yapımı: 2024 - ABD , Polonya

1. Sezon

Tatra Dağları, canice işlenen cinayetlerin arenası hâline gelir. Olayların soruşturması şüpheci ama başarılı polis, Wiktor Frost tarafından yürütülür.

6. Kuş Uçuşu

Orijinal İsmi: Kuş Uçuşu

Tür: Dram
Yönetmen: Deniz Yorulmazer
Senarist: Meriç Acemi
Yapımı: 2022 - Türkiye

2. Sezon

Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçusu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir?

7. Amerikan Kabusu

Orijinal İsmi: American Nightmare

Tür: Belgesel , Suç
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini Belgesel Dizi

2015 yılında yaşanan korkunç bir haneye tecavüz sırasında kaçırılan kadın tekrar ortaya çıkınca, o ve erkek arkadaşı olayı kendileri planlamış olmakla suçlanır.

8. Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Orijinal İsmi: Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Süre: 94dk
Tür: Komedi
Oyuncular: Cem Yılmaz
Yönetmen: Murat Dündar
Yapımı: 2021 - Türkiye

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu hicivsel ve samimi stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikâyeler anlatıyor. 

9. Evreni Yutan Çocuk

Orijinal İsmi: Boy Swallows Universe

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2024 - ABD , Avustralya , İngiltere

Mini Dizi

1980'lerde Brisbane'de büyümüş de küçülmüş bir çocuk ve dilsiz olmayı seçen abisi, aileleri bir uyuşturucu baronu tarafından paramparça olunca sevgi, kurtuluş ve intikamla dolu bir banliyö yolculuğuna çıkarlar.

10. My Demon

Mini-Dizi

Acımasız bir iblis, taş kalpli zengin bir kadınla yaptığı anlaşmanın ardından güçlerini kaybeder. Ancak yitirdiği becerilerinin ve kalbinin anahtarı bu kadında olabilir.