En İyi Kaan Yıldırım Dizileri

Yetenekli oyuncu Kaan Yıldırım'ın en başarılı dizilerini listeliyoruz!

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğan Kaan Yıldırım, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Sonrasında Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. 2014 yılında yer aldığı "Ulan İstanbul" dizisi ile tanınmaya başladı. O zamandan beri pek çok başarılı dizide rol alan Yıldırım'ın en beğendiğimiz dizilerine gelin birlikte göz atalım!

1. Ulan İstanbul

Orijinal İsmi: Ulan İstanbul

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Dram , Komedi , Suç
Yönetmen: Murat Onbul
Senarist: Uğraş Güneş
Yapımı: 2014 - Türkiye

İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle, kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; "Adaletli Çalmak"tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in, eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan'ın, kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.

2. Mevlana Celaleddin-i Rumi

Süre: 70dk
Tür: Belgesel , Dram , Savaş
Yönetmen: Can Ulkay
Senarist: Ali Aydın
Yapımı: 2023 - Türkiye

Doğduğu toprakları Moğol işgali nedeniyle terk ederek Batı'ya doğru yola çıkan Sufi şair Rumi'nin asıl yolculuğu, yaratıcısıyla daha derin bir bağlantı kurarak hayattaki gerçek amacını öğrenme isteği ve kendini anlama felsefesi olacaktır.

3. Hekimoğlu

Orijinal İsmi: Hekimoğlu

Süre: 120dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Hülya Gezer
Yapımı: 2019 - Türkiye

Ateş Hekimoğlu enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hem otorite karşıtı hem de sorun giderici ve kurtarıcıdır.

4. Halka

Orijinal İsmi: Halka

Süre: 140dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: Volkan Kocatürk
Senarist: Levent Cantek
Yapımı: 2019 - Türkiye

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar. Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi.

5. Kayıp

Orijinal İsmi: Kayıp

Süre: 90dk
Tür: Aile , Dram , Suç
Yapımı: 2013 - Türkiye

Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Şarman Holding’in veliahtı Kerem kaçırılır. Polise gidemeyen çaresiz anne baba, Kerem’i bulması için eski bir polis olan Mehmet’i işe alır. Aileyle tanışıp olaya dahil olan Mehmet, meselenin göründüğünden çok daha büyük ve karmaşık olduğunu anlar.