En İyi Serenay Sarıkaya Dizi & Filmleri

Popüler oyuncu Serenay Sarıkaya'nın en beğendiğimiz dizi ve filmlerine göz atın!

1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğan Serenay Sarıkaya, 2006 yılında katıldığı "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda jüri özel ödülü alarak keşfedildi ve "Şaşkın" filminde Itır karakterini canlandırdı. O zamandan beri pek çok reklam ve dizide yer alan Sarıkaya'nın en iyi dizi ve filmlerini sizler için listeledik!

İyi seyirler. 

1. Lale Devri

Anadolulu, geleneksel, Kayseri'den İstanbul'a yeni gelmiş, işleri çok iyi gitmekte olan bir aileyle; köklü, soylu fakat işleri kötü gitmekte olan, iflasın eşiğindeki İstanbullu bir ailenin aşk ve iş ile kesişen yollarını anlatan ihtiras dolu bir hikaye.

2. Medcezir

Orijinal İsmi: Medcezir

Süre: 120dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Ali Bilgin
Yapımı: 2013 - Türkiye

"The O.C." dizisinin yerli versiyonu olan Medcezir,  Serez ailesinin sakin ve şatafatlı hayatının, İstanbul’un ekonomik düzeyi düşük bir mahallesinde yetişmiş olan Yaman Koper isminde bir gencin girmesiyle değişmesi anlatılıyor.

3. Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Orijinal İsmi: Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Süre: 97dk
Tür: Aksiyon , Macera , Suç
Yönetmen: Serdar Akar
Senarist: Ercan Mehmet Erdem
Yapımı: 2013 - Türkiye

Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır.

4. İkimizin Yerine

Orijinal İsmi: İkimizin Yerine

Süre: 126dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Umur Turagay
Senarist: Pınar Bulut
Yapımı: 2016 - Türkiye

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'dan gelmiş edebiyat öğretmeni Doğan ile tamamen değişir. Doğan'a aşık olan Çiçek, ona yakın olabilmek için her fırsatı dener. Geçmiş ilişkilerinde aldığı yaraları hala taşıyan Doğan ise, genç kadını kendisinden uzak tutmaya çalışsa da bunu beceremez. Ancak bu ilişkinin sadece ikisinin hayatında değil, Çiçek'in ailesinin yaşamında da çok büyük etkileri olacaktır.

5. Fi

Orijinal İsmi: Fi

Süre: 75dk
Tür: Dram
Yönetmen: Mert Baykal
Yapımı: 2017 - Türkiye

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi.