En İyi Kubilay Aka Dizi ve Filmleri

Başarılı oyuncu Kubilay Aka'nın en beğendiğimiz dizi ve filmlerine göz atın!

12 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra havaalanında çalışırken menajeri Ufuk Ergin tarafından keşfedildi. O zamandan beri pek projede yer alan Aka'nın en iyi dizi ve filmlerini sizler için listeledik!

İyi seyirler. 

1. Arif v 216

Orijinal İsmi: Arif v 216

Süre: 126dk
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2018 - Türkiye

Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e aşık olmuştur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif devreye girecek, 216'yı ve tüm dünyayı kurtarmaya çalışacaktır. Arif'in GORA'dan sonra bir kez daha 216'yla yaşadığı maceraları anlatan Arif v 216 filmi, 2018'in Ocak ayında gösterime girdi. Film 2. kez 18 Mayıs'ta tekrar seyircilerle buluştu.

2. Vatanım Sensin

Orijinal İsmi: Vatanım Sensin

Süre: 140dk
Tür: Dram , Savaş
Yapımı: 2016 - Türkiye

Büyük bir savaşın içinde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesidir.

3. Aşk 101

Orijinal İsmi: Love 101

Süre: 45dk
Tür: Dram , Komedi
Senarist: Meriç Acemi
Yapımı: 2020 - Türkiye

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar.

4. Annesinin Kuzusu

Orijinal İsmi: Annesinin Kuzusu

Süre: 80dk
Tür: Dram
Yönetmen: Umut Evirgen
Yapımı: 2023 - Türkiye

30 yaşında ve cezaevinde, Murat üzerinden anılarının ve kabuslarının etkisini atamaz. Annesinin travmalarını kendininmiş gibi içselleştirmiştir. Annesi büyüyüp onu kurtarmasını, babası ise başka bir kadınla evliyken 7 yaşında bir adam olmasını beklemektedir. Kendi mutluluğu için organize edilmiş gibi görünen sünnet düğünü en büyük kabusu haline gelir. Mahkemede olmasının sebebini bilemeden trajikomik bir şekilde farklı hikayelerin arasında savrulur. İşlemediği suçlar için yargılanmakta, çaresi olmayan acıları hafifletmeye çalışmaktadır. Ebeveynlerinin hikayeleri, ilkokul öğretmenleri ve her daim etrafta olan avukat İnanç peşini bırakmaz. Mahkeme salonu her tarafın birbiriyle çatıştığı bir savaş alanına döner. Murat bu savaşa balıklama atlar. Polis memurunun silahını alarak hayatını mahveden insanı sonunda öldürür. Murat yine entrikalı bir kumpasın kurbanı mı olmuştur? Yoksa bu sefer jenerasyonlar arası aktarılan bu yüklerden kurtulabilecek midir?

5. Çukur

Orijinal İsmi: Çukur

Süre: 120dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yapımı: 2017 - Türkiye

Çukur, kontrolü bir mafya ailesi olan Koçova ailesinin elinde olan bir mahalledir. Mahallenin kendine ait kuralları vardır; Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz ve satılmaz. Fakat bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçova ailesi ile anlaşma sağlanmaya çalışır, ters tepince mahalleye ve aileye saldırırlar. Fakat beklenmedikleri gelişmelerle kartlar yeniden dağıtılır.