Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (12 - 18 Şubat)

Netflix Türkiye 12 - 18 Şubat 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "Kül" çekerken onu 2. sırada yine "Çılgın Hırsız 3" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Kül

Orijinal İsmi: Kül

Süre: 100dk
Tür: Dram , Fantastik , Romantik
Yönetmen: Erdem Tepegöz
Senarist: Erdi ışık
Yapımı: 2024 - Türkiye

Zengin, evli bir kadın (Funda Eryiğit) gizemli bir hikayenin kahramanının peşine düşer.

2. Çılgın Hırsız 3

Orijinal İsmi: Despicable Me 3

Süre: 90dk
Yönetmen: Pierre Coffin , Kyle Balda
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2017 - ABD

Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar vermiştir, ancak boş gezmekten çok memnun değildir. Bu bekleyişi sonlandıran olay, Dru adında bir ikiz kardeşi olduğunu yıllar sonra öğrenmesi olacaktır. Bu çok zengin, başarılı ve fazla güleryüzlü kardeşinin bir isteği vardır: Ailenin nesillerden beri devam eden 'kötülük' geleneğini sürdürerek son bir büyük soygun gerçekleştirmek ve bunu birlikte yapmak... Başlarda teklife soğuk yaklaşan Gru, Dru'nun bu iş için nasıl hazırlıklı ve hevesli olduğunu görünce fikir değiştirecektir.

3. Top Gun: Maverick

Orijinal İsmi: Top Gun: Maverick

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Joseph Kosinski
Yapımı: 2022 - ABD

"Top Gun: Maverick" 1986 yapımı "Top Gun" filminin devamı niteliğinde. Hikaye, usta pilot Maverick'in eğitmen olarak hava kuvvetlerine dönüşü sonrasına odaklanıyor.

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmaya çalışıyordur. Maverick, Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitmesi gerekince, belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalır. En büyük korkularıyla yüzleşecek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gidecektir.

4. Einstein ve Atom Bombası

Orijinal İsmi: Einstein and the Bomb

Süre: 76dk
Tür: Belgesel , Tarih
Yönetmen: Anthony Philipson
Senarist: Philip Ralph
Yapımı: 2024 - İngiltere

Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan sonra Einstein'ın başına ne geldi? Arşiv görüntülerine ve Einstein'ın kendi sözlerine yer veren bu belgesel-drama serisi, pek çok zorluk yaşamış bu dehanın beyninin derinliklerine yakından bir bakış sunuyor.

5. Şeytan Marka Giyer

Orijinal İsmi: The Devil Wears Prada

Süre: 109dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: David Frankel
Yapımı: 2006 - ABD

New York moda dünyasının göz alıcı karmaşasında , 0 bedenli muhteşem kadınlar içindeyken saçınızın kötü olduğu bir gün iş hayatınızın sonu olabilir. İşte Runway Dergisi bu inanılmaz cehennemin tam ortasıdır. Miranda Priestly (Meryl Streep) ise moda dünyasının en güçlü kadını Runway'in korku salan kraliçesi kendisine bir asistan alacaktır. Milyonlarca kızın hayatını verebileceği bir iş ise sıradan bir New York'lu olan Andy Sachs (Anne Hathaway) için göz kırpmaktadır. Yapacağı iş kesinlikle kendisine saygısı olmayan insanların yapabileceği türden, yaşamı bırakıp çalışmaya dayalı bir tür Miranda köleliğidir.

6. Aşk Oyunu

Orijinal İsmi: Players

Süre: 105dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Trish Sie
Senarist: Whit Anderson
Yapımı: 2024 - ABD

New Yorklu spor yazarı Mack (Gina Rodriguez), ikili ilişkileri birer eğlenceli "oyundan" öte görmez. Fakat bir gün beklenmedik bir şekilde oyundaki hedeflerinden birine aşık olur. Böylece sadece gol atmakla kalmayıp kalıcı olarak oynamaya geçmenin ne demek olduğunu öğrenmesi gerekecektir.

7. Allah Yazdıysa Bozsun

Orijinal İsmi: Allah Yazdıysa Bozsun

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Barış Yöş
Yapımı: 2022 - Türkiye

Film, aşkı ıskalayarak 30'lu yaşlarına gelen Irmak'ın (Gonca Vuslateri), en yakın arkadaşı Eliz'in (Öznur Serçeler) nişanının akabinde başından geçen olayları konu ediniyor.

8. The Abyss

Orijinal İsmi: Avgrunden

Süre: 104dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Richard Holm
Yapımı: 2023 - Finlandiya , İsveç

İsveç'in Kiruna kasabası giderek madene doğru çökerken Frigga, kendisinin ve ailesinin hayatını kurtarmak ile dünyanın en büyük yer altı madeninde güvenlik şefi olarak çalıştığı riskli işi arasında kalır.

9. Öldür Beni Sevgilim

Orijinal İsmi: Kill Me If You Dare

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Filip Zylber
Senarist: Hanna Wesierska
Yapımı: 2024 - Polonya

Büyük ikramiye evli bir çiftin piyango biletine çıkar. Ama başlarına konan talih kuşu, ikisi de para için birbirlerini öldürme planları yapmaya başlayınca vahim sonuçlara yol açar.

10. Çılgın Hırsız 2

Orijinal İsmi: Despicable Me 2

Süre: 111dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi
Senarist: Ken Daurio , Cinco Paul
Yapımı: 2013 - ABD

Çılgın Hırsız serisinin devam filmi bol kahkahalarla birlikte geri dönüyor.